Çiçekli koltuk duvarına ne asılır?

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.246
198
Çiçekli koltuk duvarına ne asılır?

Eklentiler

• $image.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 614
Bence sade bir şey asılmalı tablo düşünüyorsan çünkü çiçekli koltuk yeterince desenli :)

ya da oraya raf çaktırıp biblo, mum ve çiçeklerle süsleyebilirsin

Bence sade bir şey asılmalı tablo düşünüyorsan çünkü çiçekli koltuk yeterince desenli :)

ya da oraya raf çaktırıp biblo, mum ve çiçeklerle süsleyebilirsin
Evin diğer kısımları için Biblo ve mum aramamdan bıktım ya.

Tablo veya ayna düşünüyorum ama bi sürü desenli şey var, yanlış tablo seçip daha da karışık kuruşuk yapmak istemiyorum.
Burası da böyle çıplak çıplak sinirimi bozuyor. Nasıl bi tablo alsam.

Çok kötü ya. ilkokul çocuğu ev ödevi gibi.

Evet bunu öyle bir yerden buldum zaten :) ama eğer iyi bir yerden alırsanız ve kabartılan resim güzelse harika şeyler çıkıyor ortaya tabi aliminyum folyo kullanılmaması lazım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet anladım o zaman neyi tarif ettiğini, güzel oluyor ama ben sevmiyorum öyle şeyleri. Çok daha sade tarz bişey arıyorum. Karakterli bir şey. 😄

Resimle ilgilenen biri olarak bunları onerebilirim canım :)

Eklentiler

• $1404513191548.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $1404513236152.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $1404513249183.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 91
kanvas tablolar olmaz mı bence olabilir... yada duvar kağıdı tam adını söyleyemedim ama :) hani böyle şekilli yapıştırılan bordürler

ankamal güzeli jooker ben de ankraya gittiğimde gitmiştim pek bi sevemedim zati avm çok sevmem
Tepe home da keffçe de ankamalldeyse ben napim bee Bugün anatoliumdaydım hem.

Ankara'da avm den başka bişi yok. 3-5 tane göllü park var oralara da tüm gün gitmek gerekiyor o kadar vakit ağırlamıyorum bu ara. Kızılay'a Bahçeli'ye de yürü yürü gez baydı artık. hiçbişiii yoqq ((

Sen hangi şehirdeydin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…