Çiçekli koltuk duvarına ne asılır?

kanvas tablolar olmaz mı bence olabilir... yada duvar kağıdı tam adını söyleyemedim ama :) hani böyle şekilli yapıştırılan bordürler
Kanvas tabloları hiç sevmiyor ben :26: Şekilli yapıştırılan bordür ne ki çok merak ettim

İstanbul yolunda acitynin yanındaki çok güzeldir, orada çok seçeneğiniz olur

Oraya birkaç ay önce mobilya bakarken gitmiştik, acelemiz olduğu için aksesuarları gezememiştim, çok güzeldi orası gerçekten. Nerede tepe home var diye bakacaktım, aklımda yoktu orası sağol. :)

Polyester çerçevelerle bir kompozisyon oluşturabilirsiniz. Zaten koltuk yeterince hareketli duvara tablo almayın derim. Birkaç örnek resim ekliyorum. Maliyeti ucuz ve kolay bulunabilinen ürünler. Mutlulukla oturun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404745448235.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $1404745458473.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $1404745473024.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 84

kesinlikle haklısın ki şaka yaptım..keffçe çok mu lezzetli bir restoran merak ettim canım.ben istanbuldayım burasıda avm dolu inanamazsın en son işyerimin yanına 1 sokak arayla iki dev avm yapıldı tabi o ilçede kim gidecek o avm lere o da merak konusu.

konuyu da bozmayayım kusura bakma canım :)

illa marka olmak zorunda değilse çok farklı seylerde alabilirsin ben çok seçenekler görüyorum ahşap aksesuar satan dekorasyon dükkanlarında hem daha ucuz bu tepe home english home vs herseyin 10 katı fiuata satıyorlar

Renki kompozisyon çok güzelmiş. Onun beyazını bulsam süper olacak. Teşekkürler.

Ikeadaki su sekillik kücük aynalar var ya onlardan yapıştırabilirsin

daha çok yemek yemek için gidiyoruz mesela. orada fast food dışında iki tane yer var onca yer arasında. ikisinden de yedim midemi bozdu mesela. lezzetinden değil fast food dışında şeylere yönelmekten. yan yana avm moda oldu galiba. burada da var örnekleri. kentpark-cepa, natavega-anatolium, armada1-armada2, armada-next level... ne poh varsa yan yana yapıyorlar ve tutuyor.

dediğin tarz yerler burda pek görmedim. varsa uzak doğudan gelen tarzda şeyler satılıyor. çok güzeller ama fazla otantik. country kasmaya çalışırken otaintik şeyler alırsam kötü olur.

anladım canım ama koltukların çok cici bence

Böyle romantik desenli tablolar olabilir.Bunları madame coco dan kopyaladım ama english home ve tepe home da da bulunuyor.

Eklentiler

• $1404595694429.webp
    5 KB · Görüntüleme: 119
  • $1404595709748.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 126
  • $1404595726550.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 128
  • $1404595737687.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 133
  • $1404595754611.webp
    3 KB · Görüntüleme: 126
  • $1404595767525.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…