- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Kanvas tabloları hiç sevmiyor ben :26: Şekilli yapıştırılan bordür ne ki çok merak ettimkanvas tablolar olmaz mı bence olabilir... yada duvar kağıdı tam adını söyleyemedim ama :) hani böyle şekilli yapıştırılan bordürler
Evet bi tepe home vardı ankamall de bi zamanlar. O kapandığından beri hiç gitmedim. Güzel olur bi gitsem. :)
İstanbul yolunda acitynin yanındaki çok güzeldir, orada çok seçeneğiniz olur
Tepe home da keffçe de ankamalldeyse ben napim beeBugün anatoliumdaydım hem.
Ankara'da avm den başka bişi yok.3-5 tane göllü park var oralara da tüm gün gitmek gerekiyor o kadar vakit ağırlamıyorum bu ara. Kızılay'a Bahçeli'ye de yürü yürü gez baydı artık. hiçbişiii yoqq ((
Sen hangi şehirdeydin
Kanvas tabloları hiç sevmiyor ben :26: Şekilli yapıştırılan bordür ne ki çok merak ettim
Renki kompozisyon çok güzelmiş. Onun beyazını bulsam süper olacak. Teşekkürler.Polyester çerçevelerle bir kompozisyon oluşturabilirsiniz. Zaten koltuk yeterince hareketli duvara tablo almayın derim. Birkaç örnek resim ekliyorum. Maliyeti ucuz ve kolay bulunabilinen ürünler. Mutlulukla oturun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
realin sağında mıydı orası? karıştırıyor muyum yoksa.Rica ederim, birde bilkent tarafında ankuvada avmde var tepe..
kesinlikle haklısın ki şaka yaptım..keffçe çok mu lezzetli bir restoran merak ettim canım.ben istanbuldayım burasıda avm dolu inanamazsın en son işyerimin yanına 1 sokak arayla iki dev avm yapıldı tabi o ilçede kim gidecek o avm lere o da merak konusu.
konuyu da bozmayayım kusura bakma canım :)
illa marka olmak zorunda değilse çok farklı seylerde alabilirsin ben çok seçenekler görüyorum ahşap aksesuar satan dekorasyon dükkanlarında hem daha ucuz bu tepe home english home vs herseyin 10 katı fiuata satıyorlar
Ikeadaki su sekillik kücük aynalar var ya onlardan yapıştırabilirsin
daha çok yemek yemek için gidiyoruz mesela. orada fast food dışında iki tane yer var onca yer arasında. ikisinden de yedim midemi bozdu mesela.lezzetinden değil fast food dışında şeylere yönelmekten. yan yana avm moda oldu galiba. burada da var örnekleri. kentpark-cepa, natavega-anatolium, armada1-armada2, armada-next level... ne poh varsa yan yana yapıyorlar ve tutuyor.
dediğin tarz yerler burda pek görmedim. varsa uzak doğudan gelen tarzda şeyler satılıyor. çok güzeller ama fazla otantik. country kasmaya çalışırken otaintik şeyler alırsam kötü olur.
Evet realin orada.realin sağında mıydı orası? karıştırıyor muyum yoksa.
Çiçekli koltuk duvarına ne asılır?
Coco'dan yatak odasına aldım bunlardan. Bunlar koltuk üstü için çok ufak.Böyle romantik desenli tablolar olabilir.Bunları madame coco dan kopyaladım ama english home ve tepe home da da bulunuyor.
Eki Görüntüle 1178724 Eki Görüntüle 1178725
Şu kenarı ahşap olan yuvarlak aynalar çok güzel. Bulursam o tarz bir şey olabilir.Bunlar yakisir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şu kenarı ahşap olan yuvarlak aynalar çok güzel. Bulursam o tarz bir şey olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?