Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çiçekli Kurabiye (Nevoşumun Sponsorluğunda)

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.018
798
37
Bir yarışmada daha yine karsinizdayim

Öncelikle söyleyeyim, hayatimda yaptığım ilk kurabiye olma özelliğini taşıyan kurabiyemin resmini son nefesime kadar saklayacagim Ilkler unutulmaz malum,bende unutmayacagim. Sizle paylaşmak istedim

Malzemeler

250 gr margarin
2 çay bardağı nisasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yag
1 tatlı kaşığı kakao
Aldığı kadar un

Bütün malzemeyi bi kaba aliyoruz,kulak memesi kıvamına gelene kadar yoguruyoruz. Kakao haric

Hazırlanmış olan hamurun yarısını ayiriyoruz,kalan hamura kakao katiyoruz. Küçük yuvarlaklar yapiyoruz

Benimkiler baya iri oldu,daha küçük olabilir bence

Sekilleride yamuk yumuk olmuş idare edin.daha iyisini yaparim diyeni sahalarda görelim

Önceden isitilmis firinda,180 derecede 15 dk hafif kizarana kadar pişiriyoruz. Kurabiyemiz hazırrrrrr

Vay vay vay
Eline sağlık
Teşekkür ederimmm
Ellerine sağlık canım HemşomSürprizine bayıldımÇok sağol bizimle olduğun için
Yarışmada bol şans diliyorum
Sende sağol nevoscugum. Bu defa sadece senin için katıldım. Hayatimdaki ilk kurabiyem

Tadıda goruntu gibi harikadır eminim Harbim oyum Sana
Parmaklarini yersin o derece oylarimi kontrol edicem eğer vermemissen evine haciz memurlari yollarim haberin olsun sekerim

Bende Katılabilirim ama oyum sana beybi

Çok lezzetli görünüyorlar Harbi Ellerine sağlık.Yarışmada başarılar.

Harbi sürpriz oldu seni görmek.Ne güzel çiçek açmış kurabiyeler.Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.

Harika görüyor, ellerinize sağlık.
Yarışmada başarılar. :)
..

Tereyağla da aynı kıvam tutturabilir sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…