- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Teşekkür ederim themis,eminim sen daha güzel yapiyosundur![]()
yok ya o nereden çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim themis,eminim sen daha güzel yapiyosundur![]()
Sen benim gibi değilsin canimm,becerekli hatunsunyok ya o nereden çıktı![]()
Sen benim gibi değilsin canimm,becerekli hatunsun![]()
Teşekkür ederimyok bence sende gayet beceriklisin yemeklerinden belli![]()
Başarılarrr görüntü çok güzellllBir yarışmada daha yine karsinizdayim
Öncelikle söyleyeyim, hayatimda yaptığım ilk kurabiye olma özelliğini taşıyan kurabiyemin resmini son nefesime kadar saklayacagimIlkler unutulmaz malum,bende unutmayacagim. Sizle paylaşmak istedim
Malzemeler
250 gr margarin
2 çay bardağı nisasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yag
1 tatlı kaşığı kakao
Aldığı kadar un
![]()
Bütün malzemeyi bi kaba aliyoruz,kulak memesi kıvamına gelene kadar yoguruyoruz. Kakao haric
![]()
Hazırlanmış olan hamurun yarısını ayiriyoruz,kalan hamura kakao katiyoruz. Küçük yuvarlaklar yapiyoruz
![]()
Benimkiler baya iri oldu,daha küçük olabilir bence
![]()
Sekilleride yamuk yumuk olmuş idare edin.daha iyisini yaparim diyeni sahalarda görelim
Önceden isitilmis firinda,180 derecede 15 dk hafif kizarana kadar pişiriyoruz. Kurabiyemiz hazırrrrrr
![]()
Teşekkür ederim. Begenmenize sevindimBaşarılarrr görüntü çok güzellll
Sende mi katilacaksin margammmYaaaaa cok iyi kurabiyeler varmis bu yarismadaaa baktikca zorlaniyorummmm :) c
Yok yahu ne katilcam nevo bi beni gaza getiremiyo :)Sende mi katilacaksin margammm![]()
Cok avali olursun efecikim,erkesler tarifini isterArbikizcemmcuk gozel gorunuyo emde koley afta sonu.misefirlerim gelecek yapim bundanda bi kurebiye gorsunler
![]()
Hadi yaEline emeğine sağlık canımİlk kurabiyen olmasına rağmen çok güzel görünüyor
Benim yaptığım ilk kurabiye kafa kıracak cinstendi:)
Başarılar canım![]()
Sağol şekerimBaşarılar harbimBen yeniyim buralarda yaa bu kulvarda yaptık birşeyler ama harika tarifler var hep.
Ellerine sağlık
![]()
yav he heeeBir yarışmada daha yine karsinizdayim
Öncelikle söyleyeyim, hayatimda yaptığım ilk kurabiye olma özelliğini taşıyan kurabiyemin resmini son nefesime kadar saklayacagimIlkler unutulmaz malum,bende unutmayacagim. Sizle paylaşmak istedim
Malzemeler
250 gr margarin
2 çay bardağı nisasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yag
1 tatlı kaşığı kakao
Aldığı kadar un
![]()
Bütün malzemeyi bi kaba aliyoruz,kulak memesi kıvamına gelene kadar yoguruyoruz. Kakao haric
![]()
Hazırlanmış olan hamurun yarısını ayiriyoruz,kalan hamura kakao katiyoruz. Küçük yuvarlaklar yapiyoruz
![]()
Benimkiler baya iri oldu,daha küçük olabilir bence
![]()
Sekilleride yamuk yumuk olmuş idare edin.daha iyisini yaparim diyeni sahalarda görelim
Önceden isitilmis firinda,180 derecede 15 dk hafif kizarana kadar pişiriyoruz. Kurabiyemiz hazırrrrrr
![]()
Ellerıne saglık cok guzel gorunuyor
Ben cocukken komsu kızı yapardı bu kurabıyeyı ne zaman gorsem hep onu hatırlarımbasarılar
![]()
Çok teşekkür ederimmm kizlarrAyy cokw güzel ellerine saglik