• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çiçekli Kurabiye (Nevoşumun Sponsorluğunda)

Bir yarışmada daha yine karsinizdayim:KK28:

Öncelikle söyleyeyim, hayatimda yaptığım ilk kurabiye olma özelliğini taşıyan kurabiyemin resmini son nefesime kadar saklayacagim :KK53: Ilkler unutulmaz malum,bende unutmayacagim. Sizle paylaşmak istedim :KK52:

Malzemeler

250 gr margarin
2 çay bardağı nisasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yag
1 tatlı kaşığı kakao
Aldığı kadar un

GpRdvV.jpg

Bütün malzemeyi bi kaba aliyoruz,kulak memesi kıvamına gelene kadar yoguruyoruz. Kakao haric

k1BqL7.jpg

Hazırlanmış olan hamurun yarısını ayiriyoruz,kalan hamura kakao katiyoruz. Küçük yuvarlaklar yapiyoruz

oY3b32.jpg

Benimkiler baya iri oldu,daha küçük olabilir bence :KK53:
z2564D.jpg

Sekilleride yamuk yumuk olmuş idare edin.daha iyisini yaparim diyeni sahalarda görelim :KK70:

Önceden isitilmis firinda,180 derecede 15 dk hafif kizarana kadar pişiriyoruz. Kurabiyemiz hazırrrrrr

bgDnkd.jpg
Başarılarrr görüntü çok güzellll

Eline emeğine sağlık canım:77: İlk kurabiyen olmasına rağmen çok güzel görünüyor:nazar: Benim yaptığım ilk kurabiye kafa kıracak cinstendi:)
Başarılar canım:36:

Başarılar harbim:KK19: Ben yeniyim buralarda yaa bu kulvarda yaptık birşeyler ama harika tarifler var hep.:DEllerine sağlık :KK25:

Bir yarışmada daha yine karsinizdayim:KK28:

Öncelikle söyleyeyim, hayatimda yaptığım ilk kurabiye olma özelliğini taşıyan kurabiyemin resmini son nefesime kadar saklayacagim :KK53: Ilkler unutulmaz malum,bende unutmayacagim. Sizle paylaşmak istedim :KK52:

Malzemeler

250 gr margarin
2 çay bardağı nisasta
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yag
1 tatlı kaşığı kakao
Aldığı kadar un

GpRdvV.jpg

Bütün malzemeyi bi kaba aliyoruz,kulak memesi kıvamına gelene kadar yoguruyoruz. Kakao haric

k1BqL7.jpg

Hazırlanmış olan hamurun yarısını ayiriyoruz,kalan hamura kakao katiyoruz. Küçük yuvarlaklar yapiyoruz

oY3b32.jpg

Benimkiler baya iri oldu,daha küçük olabilir bence :KK53:
z2564D.jpg

Sekilleride yamuk yumuk olmuş idare edin.daha iyisini yaparim diyeni sahalarda görelim :KK70:

Önceden isitilmis firinda,180 derecede 15 dk hafif kizarana kadar pişiriyoruz. Kurabiyemiz hazırrrrrr

bgDnkd.jpg
yav he heee :KK19:

Ellerıne saglık cok guzel gorunuyor
Ben cocukken komsu kızı yapardı bu kurabıyeyı ne zaman gorsem hep onu hatırlarım:KK16: basarılar:KK68:

Back
X