Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tahminen ne kadar sürede faydasını görürüm ben birazda olsun gördüm faydasını ama pekmez katmam pekmez ile süt birbirlerinin vitaminlerini öldürüyor bal katarım ama benim mamam biraz sulu oluyo
Bende yapıyordum cnm gayet iyi oluyordu hatta bunla ilgili başlığında var gerekli bilgiliydi ordan bakabilirsiniz ben günde 2 kere yiyordum süt ile 4-5 hafta yaptım 3-4 kilo alem =)
Bende yapıyordum cnm gayet iyi oluyordu hatta bunla ilgili başlığında var gerekli bilgiliydi ordan bakabilirsiniz ben günde 2 kere yiyordum süt ile 4-5 hafta yaptım 3-4 kilo alem =)
canım süte pekmez koyma vitamini öldürüyor bi işe yaramıyor ben 9 gün oldu başlayalı benimde mama sulu oluyo bardakta içiyorum hatta çünkü katı oldumu yiyemiyorum midem bulanıyo ve ben 47.5 kiloydum şuan 49 kiloyum
canım süte pekmez koyma vitamini öldürüyor bi işe yaramıyor ben 9 gün oldu başlayalı benimde mama sulu oluyo bardakta içiyorum hatta çünkü katı oldumu yiyemiyorum midem bulanıyo ve ben 47.5 kiloydum şuan 49 kiloyum