Doğuma Hazırlık Cici bici kız ismi önerileriniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
Meğer ne zormuş isim beğenmek hiç bir ismi yakıştıramamak kızına :37:
iklim
pelin
bu ikisi arasında kararsızız yeni fikirlerede açığız
varsa fikri olan farklı isim öneren merakla bekliyorum :69:

aybilge
masal
neşe
şirin
ecrin
ebrar
beril
beren
mercan
esin
duygu
melodi
yaren
yaprak
peri
ece
defne
nisa
erva
ikra
tuana

Meğer ne zormuş isim beğenmek hiç bir ismi yakıştıramamak kızına :37:
iklim
pelin
bu ikisi arasında kararsızız yeni fikirlerede açığız
varsa fikri olan farklı isim öneren merakla bekliyorum :69:

canımdan cok sevdıgım yegenımın ısmı afranur yada sadece afra
anlamı ıse cennette evlıyaların basıcagı toprak nurda eklenınce nurlu toprak :)

Güşta:cennet.

güzel bir isim ben beğeniyorum. Dolunay ve Mercan isimleri de güzel. farklı ve fazla kullanılmayan.

bu arada :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazardan saklasın

Burada yazılan isimlerin çoğunluğuna bakıldığında bir bebekte hayal edildiğinde çok güzel,sevimli dursa da yetişkin bir bayanda hayal edildiğinde çok komik duruyor.Bence ilk olarak bunu göz önünde bulundurun.Mesela yaşıtınız birine seçtiğiniz isimle hitap edin.Yakışıp,yakışmadığını anlayabilirsiniz.Benim beğendiğim isimler Nazlı,İpek,İnci,İdil,Sare,Begüm,Tunya.Sizin yazdığınız isimlerden de İklim ismi çok hoşuma gitti.Sağlıkla ve güzelliklerle gelsin bebeğiniz.:34:

evet çok zor anne ve babaya zor bir görev benim kızımın adı hüma naz çok beğenerek koyduk inşallah adıyla yaşar

Burada yazılan isimlerin çoğunluğuna bakıldığında bir bebekte hayal edildiğinde çok güzel,sevimli dursa da yetişkin bir bayanda hayal edildiğinde çok komik duruyor.Bence ilk olarak bunu göz önünde bulundurun.Mesela yaşıtınız birine seçtiğiniz isimle hitap edin.Yakışıp,yakışmadığını anlayabilirsiniz.Benim beğendiğim isimler Nazlı,İpek,İnci,İdil,Sare,Begüm,Tunya.Sizin yazdığınız isimlerden de İklim ismi çok hoşuma gitti.Sağlıkla ve güzelliklerle gelsin bebeğiniz.:34:

idil ipek ece pelin.. benim favorilerim de bunlar..eşimin favorisi berra.. ya ne zormuş isim bulmak gerçekten ..

Lalin: şarap rengi, koyu kırmızı

Merin: ahlak

isimleri hoşuma gidiyor.

hepinize teşekkürler biz peline karar verdik umarım fikrimiz tekrar değişmez

sükeyna
liyosa
rah$an
nihal
ceylin
sena
ecrin
zey$an