cici eltim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başkasının mutsuzluğu üzerine
mutluluğu arayanlar hep hüsrana
uğramışlardır, sen işin sonuna bak

Allah bilir canım evliyken neler yaptıklarını ama parçaları birleştirince..Kaynım ablama çok kötü davranmaya başladığı sıralarda kız da nişanlısından ayrılmış.Hemen ardından da eve girip çıkmaya başlaması.Zaten eski eltimin o kızdan sürekli şüphelenmesi..Kızın babasının kaynımı arayıp eve bi daha bu saatte bırakma yanlış anlaşılıyor demesi...falan falan falan...

şimdiki eltının statusu nasıl ben oraya takıldım..

Diğer eltim ve ben pek samimi değiliz kızla..Kayınvalideme türlü şirinlikler yaparak iyi olmaya çalışıyor..Kayınvalide işi görüldüğü için problem yok onun açısından..o kayınvalideyle takılıyor biz de eltim ben kayınvalide oturup kalkıyoruz.

Eşim Allahından bulsun yaptılarsa diyor.Samimiyet yok zaten aramızda.Aynı apartmandayız ama akşamları falan gidip gelme yok onlarla..yeğenimize üzülüyoruz biz. Çocuğun iyice psikolojisi bozulacak zaten içine kapanık..

canım yanlıs anlamıssın, sosyal statu demek ıstemıstım, calısıyor mu, egıtımı fılan ne?

Evet çalışıyor.. Üni. mezunu. Şirkette iyi bir statüsü var..Tam meslek yazmayayım çünkü biliyorum bu siteye takıldığını..

Bu kadar bağlamaz derken ??? Müdahil bir durumum oldu da onu mu paylaştım ? sadece beni çok rahatsız eden bu itici ve çirkin durumu içimde daha fazla tutamayıp sizinle paylaştım..Kalkıp da o kızla ya da kaynımla bu sebepten kavga ettim mi dedim sanki ?

Esasında asıl gücüme giden şey, kv ve kp in bu duruma hiç içerlememesi..Torunlarını , torunlarının annesini hiç düşünmeyişleri..Kp artık eski eltinin fotoğraflarını yırt at dedi bana..ne çabuk silip attılar bu kadar kolay mı ? demek bize aynı şey olsa..düşünmek bile istemiyorum..
onlar değil miydi o kızı kaynımın evine girip çıkarken gördüklerinde bu kızın anası babası yok mu dul adamın evinde sabahlanır mı girilir çıkılır mı diyen..Şimdi bağırlarına bastılar resmen.. sinir oluyorum sinir..insan bu kadar midesiz olur mu Allahaşkına !!

ablam dediğin eltinin durumu gerçekten zor çok acı
senin de onun için böyle üzülmen çok hakikatli bir davranış
şu anda nasıl ablan nasıl ayakta kalıyor
mesleği falan var mı

Allah'a şükür işi gücü var.. Kamuda müdür statüsünde..Çok naif iyi bir kadındır..

bu dünyada iyiler çeker zaten
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş
demek ki kaynın ablan gibi birini haketmiyormuş
imtihan dünyası işte

Hayir, siz beni anlamadiniz. O kiz, kayniniz evli oldugu halde onun ile beraber olmus olabilir, fakat o kiz kayinin yuvasini yikmadi. Kayinin kendisi yikti. Eger bir erkek esini seviyor ise, namuslu ise asla ve asla esini aldatmaz. Bosuna o kizi suçlamayin yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…