• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cici eltim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TerziMualla

çok şükür, bin şükür..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
312
555
303
Selam kızlar..Anlatıp rahatlamak istiyorum gözümün önünde yaşananları.
Kaynım 7-8 ay önce 2. evliliğini yaptı.Boşandığı eşi (ablam diyorum) çok iyi bir kadındı.Evden kaçırtıp boşanma derecesine getirene kadar yapmadığı kalmadı kaynımın.Bağıra bağıra en ufak şeyde kavga çıkarır bütün aileyi başına toplar hepimizin gözü önünde karısına hakaretler yağdırırdı.Bu arada ikisi de işinde gücünde gayet yüksek kariyerli insanlardır.
Neyse en sonunda eski eltim, ablam tak etti çocuğunu da aldı annesinin evine gitti. 3-4 ay sonra resmen boşandılar.8 yaşında bi kızları var annesinde tabi.Bu esnada ablam hep kaynımla aynı işyerindeki bir kızdan şüphelendiğini anlatırdı.Hatta kaynıma da söylemiş ki 'o kızdan nasıl şüphelenir hala anlamıyorum' der dururdu o ayrılık zamanlarında.ayak yapıyormuş sonradan düşününce taşlar yerine oturuyor.
Ablam evi terkettikten sonra o şüphelendiği kız eve girip çıkmaya başladı.Güya gizli saklı..Biz körüz ya da salağız ya anlamıyoruz.Bu arada kayınvalide ve bir kaynım daha var aynı apartmanda..Herkes balkonunda otururken koşa koşa çıkar arabaya binerdi.Arabada yüzünü gizlemeye çalışırdı.Bir gün türban takar bir gün güneş gözlüğü takar kendini durmadan komik durumlara sokardı!!!

Neyse bir yıl kadar haftasonları böyle geçti gece kaynımın evinde kalır sabaha karşı çıkardı. Sonra bi ara görünmedi bi kaç ay.O sırada da kaynım bi sarışın getirirdi eve onu bırakır kızıl saçlıyı sokardı eve!!!:53: Sonra yine hortladı bu kız girip çıkmaya başladı.Herkes söyleniyor ne ayıp bu adamın yaptığı diye ama yüzüne sen ne yapıyorsun diyen yok nesinden korkuyorlarsa!! tabi anası babası bi şey demeyince bize ne olsun ki ne karışayım onların çirkin özel hayatlarına!!!
2 yıl kadar böyle geçti sonra o kızı istediler evlendiler şimdi aynı apartmanda oturuyoruz.Ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum o kızın, hatta nefret ediyorum !! Ablamın yaşadıkları geliyor aklıma onlar alt katta kikirdeşirken!! kaayınpederlerin mide genişliğine şaşıyorum nasıl da hiç gocunmadan torunlarının annelerini unutup bu kızı bağırlarına bastılar !! Hele ablamın evi boşaltılırken ne acıydı ya, kız geldi Ablamın eşyalarını topladı!! Ne mide varmış bu kızda hiç mi utanmıyor yaptıklarından!!
Ve ben bunlarla aynı yerde yaşıyorum.Seslerini duyup, iğrenç parfümünü soluyorum evime girene kadar !! Arada kapıda falan rastlıyorum merhaba merhaba ötesi zaten yok olamaz da..Ama kayınvalidelerin tutumu elimi kolumu bağlıyor!! Napıyım diyor kadın oğlanın kararı böyle oldu! yarın Allah korusun bize bir şey olsa hiç yaralanmayacak bir yerleri çok kolay kabullenecekler! Allahım nasıl insanlara çattım ben böyle!!
Ablam için çok üzülüyorum , o minik kız için çok üzülüyorum ama elim kolum bağlı off..:43:

Allah sabır versin.zor bir durum gerçekten.en azından eski elti kaçıp kurtulmuş.belki evli kalmaya devam etselerdi hala hakaret ve aşağılanmalara maruz kalıcaktı.sizde kendi evliliğiniz için minumum seviyede görüşür mümkün olduğunca muhatap olmamaya çalışırsınız.malesef eşler iyi olsa da ailelerinin tutumları bize uygun olmayabiliyor.

evet ben de gayet mesafeliyim zaten.Ablamla görüşüyorum ama arada. Onun o üzgün, düşünceli hallerini gördükçe daha çok öfke duyuyorum!! Hele yeğenimin iyice suskun mesafeli duruşu benim çook derinlerimde ..:50:

eski eltin yani ablam dediğin bence sende eski eltinde çok iyi insanlarsınız sen onu abla yerine koymuşsun yoksa iki elti pek anlaşamaz ama verilmiş sadakası varmış kurtulmuş belkide böylesi daha iyi olcak hergün kavga hakaret çekilmez ama Allah sanada sabır versin bunları görüp kayıtsız kalbilmekte zor dualarım seninle...

eski eltin yani ablam dediğin bence sende eski eltinde çok iyi insanlarsınız sen onu abla yerine koymuşsun yoksa iki elti pek anlaşamaz ama verilmiş sadakası varmış kurtulmuş belkide böylesi daha iyi olcak hergün kavga hakaret çekilmez ama Allah sanada sabır versin bunları görüp kayıtsız kalbilmekte zor dualarım seninle...

Çok teşekkür ederim..Evlat sahibi olduktan sonra daha çok koydu bu durum bana..Hazmedemiyorum..Ablam benim omzumda çok ağladı, unutamıyorum..

Çok teşekkür ederim..Evlat sahibi olduktan sonra daha çok koydu bu durum bana..Hazmedemiyorum..Ablam benim omzumda çok ağladı, unutamıyorum..

bilirim bu duyguyu sevdiğiniz biri gözyaşı dökerken senin elinden bişey gelmemesi asıl insanı mahfeden bu... Allah herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın.. senin yerinde ben olsam evladımı öz amcasına emanet edemezdim.... işte ben anne olmadım henüz ama seni iyi anlayabiliyorum evladını iyi insanlarla karşılaştırsın

Yapacak birşey yok,kısmet böyleymiş.İyi mi kötü mü zaman gösterecek.
Kayınvalidenle kayınpederini suçlama bence.Gelen ağam giden paşam demişler.
Sonuçta aynı binada yüzyüze yaşanıyor.Gelinle kötü olsalar oğullarıyla araları bozulacak.
Oğlumuz böyle mutluysa böyle olsun demişlerdir.
Belki senin oğlun olsa aynı şekilde düşüneceksin.

Şu an kendini ablanla özdeşleştirdiğin için kızıyorsun.Ben de gitsem onlar için farketmeyecek diyorsun.
Fakat bir evin içini kimse bilemez.Ablan çok iyi bir insan olabilir ama belki eşiyle birbirlerine uygun değillerdi.
Bak mesela kaynın ablana bağırıp çağırıyormuş ama bu kızla kikirdeşiyorlarmış.Neden demek lazım bence.

Evladımı gördüklerinde yaptıkları şirinliklere bile tahammül edemiyorum!! Sen git önce kendi çocuğuna sahip çık diye avaz avaz bağıracağım bir gün yüzüne yüzüne !!:47:

Yapacak birşey yok,kısmet böyleymiş.İyi mi kötü mü zaman gösterecek.
Kayınvalidenle kayınpederini suçlama bence.Gelen ağam giden paşam demişler.
Sonuçta aynı binada yüzyüze yaşanıyor.Gelinle kötü olsalar oğullarıyla araları bozulacak.
Oğlumuz böyle mutluysa böyle olsun demişlerdir.
Belki senin oğlun olsa aynı şekilde düşüneceksin.

Şu an kendini ablanla özdeşleştirdiğin için kızıyorsun.Ben de gitsem onlar için farketmeyecek diyorsun.
Fakat bir evin içini kimse bilemez.Ablan çok iyi bir insan olabilir ama belki eşiyle birbirlerine uygun değillerdi.
Bak mesela kaynın ablana bağırıp çağırıyormuş ama bu kızla kikirdeşiyorlarmış.Neden demek lazım bence.

bu kızla hiç kavga etmiyorlar mı sanki..Eee gelen gideni arattırır derler kavga ettiler mi sadece kızın sesi çıkıyor bas bas bağırıp kaloriferlere vuruyor..gecenin biri ikisi farketmiyor onun için..Kikirdeşme de sadece kızın sesi geliyor zaten.Bu kız mutlu ediyor demek istedin sanırım ama ben zannetmiyorum.Yuva yıkanın yuvası olmaz ki olduğunu sanır ama olmaz işte..

Kaynının gözü epey bir dışarıda anladığım kadarıyla..
Yeni eşiyle de aynı şeyleri yaşayabilir..
Onun gelmeyi kestiğinde farklı kadınların girip çıktığından bahsetmişsin..
Kayınvalidenler yakışıksız bir tavır olduğunu söyleyebilirlerdi ama bir sakınca bulmamışlar hovardalığına..

Ablan için eminim çok daha hayırlısı olmuştur..
Allah yardımcısı olsun..

Kimse el kızı için üzülmez ki gitti diye

üzülmez üzülmez...el kızı insan evladı da olsa fayda etmez...kötüler baş tacı bu hayatta...iyiler paspas...

ne olursa olsun senin destegin ne kadar önemli pufkek ablan için...arkasında bıraktıgı enkazdan en azından bir kişi onu anlıyor,hak veriyor,anıyor ve acısını içinde hissediyor.Ne iyi insanmışsın.elti eltiyi sevmez derler demek ki hem abla dedigin kişinin hem senin hamurun iyi...Allah bebegin uzun ömür ve güzel bahtlar yazsın...

bu kızla hiç kavga etmiyorlar mı sanki..Eee gelen gideni arattırır derler kavga ettiler mi sadece kızın sesi çıkıyor bas bas bağırıp kaloriferlere vuruyor..gecenin biri ikisi farketmiyor onun için..Kikirdeşme de sadece kızın sesi geliyor zaten.Bu kız mutlu ediyor demek istedin sanırım ama ben zannetmiyorum.Yuva yıkanın yuvası olmaz ki olduğunu sanır ama olmaz işte..

Siz o kizi yuva yikmak ilemi suçluyorsunuz? Bence yuvayi sadece yuva sahipleri yikabilir. O kiz hiç kimseye karsi hesap vermek zorunda degil, hayat onun hayati. Evli biriyle berabare olmak istiyorsa yada yeni bosanmis biriyle beraber olmak istiyorsa o onun seçenegi. O hiç kimseye sadakat sözünü vermedi, o hiç kimseye ömür boyu beraber kalmayi sözu vermedi.

Sizin kayininiz bu sözleri verdi ama, ablaniza karsi. Bütün sorumluluk kayininda, sonuçta evli olan oydu. O dikkat etmesi gerekiyordu evliligin iyi gitmesine, cici eltiniz degil.

Selam kızlar..Anlatıp rahatlamak istiyorum gözümün önünde yaşananları.
Kaynım 7-8 ay önce 2. evliliğini yaptı.Boşandığı eşi (ablam diyorum) çok iyi bir kadındı.Evden kaçırtıp boşanma derecesine getirene kadar yapmadığı kalmadı kaynımın.Bağıra bağıra en ufak şeyde kavga çıkarır bütün aileyi başına toplar hepimizin gözü önünde karısına hakaretler yağdırırdı.Bu arada ikisi de işinde gücünde gayet yüksek kariyerli insanlardır.
Neyse en sonunda eski eltim, ablam tak etti çocuğunu da aldı annesinin evine gitti. 3-4 ay sonra resmen boşandılar.8 yaşında bi kızları var annesinde tabi.Bu esnada ablam hep kaynımla aynı işyerindeki bir kızdan şüphelendiğini anlatırdı.Hatta kaynıma da söylemiş ki 'o kızdan nasıl şüphelenir hala anlamıyorum' der dururdu o ayrılık zamanlarında.ayak yapıyormuş sonradan düşününce taşlar yerine oturuyor.
Ablam evi terkettikten sonra o şüphelendiği kız eve girip çıkmaya başladı.Güya gizli saklı..Biz körüz ya da salağız ya anlamıyoruz.Bu arada kayınvalide ve bir kaynım daha var aynı apartmanda..Herkes balkonunda otururken koşa koşa çıkar arabaya binerdi.Arabada yüzünü gizlemeye çalışırdı.Bir gün türban takar bir gün güneş gözlüğü takar kendini durmadan komik durumlara sokardı!!!

Neyse bir yıl kadar haftasonları böyle geçti gece kaynımın evinde kalır sabaha karşı çıkardı. Sonra bi ara görünmedi bi kaç ay.O sırada da kaynım bi sarışın getirirdi eve onu bırakır kızıl saçlıyı sokardı eve!!!:53: Sonra yine hortladı bu kız girip çıkmaya başladı.Herkes söyleniyor ne ayıp bu adamın yaptığı diye ama yüzüne sen ne yapıyorsun diyen yok nesinden korkuyorlarsa!! tabi anası babası bi şey demeyince bize ne olsun ki ne karışayım onların çirkin özel hayatlarına!!!
2 yıl kadar böyle geçti sonra o kızı istediler evlendiler şimdi aynı apartmanda oturuyoruz.Ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum o kızın, hatta nefret ediyorum !! Ablamın yaşadıkları geliyor aklıma onlar alt katta kikirdeşirken!! kaayınpederlerin mide genişliğine şaşıyorum nasıl da hiç gocunmadan torunlarının annelerini unutup bu kızı bağırlarına bastılar !! Hele ablamın evi boşaltılırken ne acıydı ya, kız geldi Ablamın eşyalarını topladı!! Ne mide varmış bu kızda hiç mi utanmıyor yaptıklarından!!
Ve ben bunlarla aynı yerde yaşıyorum.Seslerini duyup, iğrenç parfümünü soluyorum evime girene kadar !! Arada kapıda falan rastlıyorum merhaba merhaba ötesi zaten yok olamaz da..Ama kayınvalidelerin tutumu elimi kolumu bağlıyor!! Napıyım diyor kadın oğlanın kararı böyle oldu! yarın Allah korusun bize bir şey olsa hiç yaralanmayacak bir yerleri çok kolay kabullenecekler! Allahım nasıl insanlara çattım ben böyle!!
Ablam için çok üzülüyorum , o minik kız için çok üzülüyorum ama elim kolum bağlı off..:43:

Olan olmuş, ayrılmışlar herkes kendi yolunu cizmiş.

Bütün bu olanlara birşeyler yapmak sizin üzerinize vazife değil. İyi niyetlisiniz, üzülüyorsunuz ama müdahale etmeyin. Kabak sizin basınıza patlar.

valla canım kaynana kp tabiki kendi evlatlarını tutacaklar başkası yapsa ayıplarlar ama kendi oğulları olunca eve giren çıkan belli olmasın nolcak, benim büyük amcam 10 senelik karısından boşanmıştı yıllaaar önce, boşanırkende 2 oğlu için bu çocuklar benden değil dedi düşün, boşanıyosun bari kadının namusuna laf etme, ne babannem ne dedem oğlum sen ne diyosun madem öyle 10 sene sen niye baktın bu çocuklara demedi, amcamda onun bunun koynunda gezdi durdu şimdi sefil halde, o adam yüzünden hapishanelerimi görmediler icralarlamı uğraşmadılar ama genede toz kondurmazlar, ben boşansam kv yapma etme kızım mı dicek hiç sanmam 3.gün düğün dernek gezmeye başlar yeni kız arar

eeeeeeee herkes kendi evladının mutluluğuna bakar böyle durumlarda...
kadın ne yapsın onlar anlaşamamış ki zaten kendi aralarında...
eski eş kurtulmuş en azından..

Etme bulma dünyası derler.Yakında o apartmanda başka şeyler de görürsünüz.Bu durum da değişir.Fakat kendi hayatınız konusunda endişelenmekte haklısınız.İnsan kendini bile güvende hissetmez.Eşinizin tutumunu da merak ettim açıkçası.Sonuçta afedersiniz ama apartman apartmanlıktan çıkmış, kimsenin tavrı normal değil.Siz nasıl huzur bulacaklsınız orada.Ben olsam maddi manevi her koşulu zorlar kendime oradan daha uzakta bir ev bulur ayrı bir düzen kurardım.Laf değil yani gerçekten yapardım bunu...

Ablam dediginiz Eltinize cok cektirmis esi sanirim.
Kadina evini dar etmis ve neler neler yapmis.. Sozune sadik kalmamis..
Yeniden evlenmis..
Ama size birsey diyeyim mi, etme bulma dunyasi..O kadin mazlum ise (eski eltiniz) ilahi adalet birgun mutlaka tecelli eder..

Sizi anliyorum cok iyi niyetlisiniz ne guzel birsey..
Haksizliga gelemiyorsunuz ama asla karismayin sakin siz..
Herkez kendi yaptiklarindan meshuldur..

eee ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş:ssz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X