benim üvey kp im var. abi diye hitap ederim çünkü eşimde öyle hitap eder. evlendikten iki sene sonra kp de evlenince nurtopu gibi cici kayınvalidem oldu onada abla dedim. yani isimlerinin sonuna ekliyodum. eşime sorma gereği bile duymadım. sana baktın çok laf sokuyo. eşim nezaman sana anne derse bende ozaman derim derdim. eşimin anne olarak görmediğine ben niye anne diyeyim ya. bide hadi eşin çocukkken evlenmiş olsa neyse senden sonra evlenmiş
o sana anne desin sen nikah büyüğüsün![]()
eşim de hayatta ona anne demez, vefat eden annesine çok düşkün ve bu hanımı sevmiyorlar pek.. dimi ama o bana anne desin ben ondan önce girdim bu ailenin içine(en azından söz nişan derken baya erken girdim ondan

Ebru ablan annenin yanında bir şey demez zaten.Sen annene çıtlat, o lafı oraya ustalıkla getirir.Teşbihte hata olmasın ama deli deliyi görünce sopasını saklarBak bence sen, eşin ve kayınpederin şöyle güzelce bi konuşma yapın, birazcık Ebru Ablayla az görüşmekle ilgili.K.P nize onu çok sevdiğinizi onunla bi ilgisi olmadığını açıklayın...Bir de sana ufacık bi abla tavsiyesi daha; konunu anlatırken eşinin, ikizinin , üvey annenin ve kendinin adını veriyorsun, dünya çok küçük güzelim, bu forumun üye kapasitesi ise çok büyük.Sen çok masumsun, sonra seni üzecek durumlarla karşılaşırsın belki.Biraz dikkat et istersen
![]()
çok çok teşekkür ederim beni uyardığınız için ben de hiç dikkat etmeden valla pat pat dökülüyorum :)) anneme havale edelim o zaman cici anneyii

canım benim eşimi de halasına vermişler 8 yaşındayken..o hala diyor, bana anne de diye baskı yaptı kadın..diyemedim demedim demicem de..niye her zorunluluğu biz yerine getiriyoruz...sanki saradan damat aldk.Allah Allah...sinrlendim gene ya![]()
bu içten gelen bişey ki bide eşiniz hala derken siz nasıl anne diyeceksiniz; zorluyolar bide diyelim diye ah ah! :2:
Birinin anne demesine heves ediyor olabilir ozaman
heves gibi değil inat gibi sanki..
Aslında ayda yılda bir desen gerisinde ortaya konuşsan anlamaz bile yani kimseye zararı olmaz kimse üzülmemiş olur.He eşin hassassa bu konuda onun yanında hep ortaya konuş :)
eşim çok hassas bu konuda, o yüzden hanımefendi eşimin yanında demiyor eşim lavaboya falan gitsin sıkıştırıyo beni sonrası malum ben zır zır ağlıyorum