• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicim ayları bitsin görürüz onları?

Merhaba hanımlar
Yani dert yapmamaya çalısıyorum kendime ama sinirlerime hakim olamyorum.
Annemler istanbulda.orda bzm tandgmz bi komşu var x teyze diye bunun bide gelini 5 yıllık evli.evi pasaklı kendisi bakmsz kaynana ile alt üst oturuyor kaynanasndan arkasndan anneme knuşur dedikodu yapar hatta arkasndan hareket bile yapaq.eşi bankacı .öglene kadar uyur snra kalkar sokakta öyle eşi gelene kadar laklak yapar.laklakta dedikodu bu arada bunun kaynanasıda tam tersi.
Annem le sokakta görüşüyolar bu kadın yani geln beni soruyor sonra cicim ayları bitsin yakında s..cma ayı gelir onlara.yani suan cicim ayları btsn onları görürüm gbi bişey.kaynanasıda Allah etmesn niye öyle söylüyosun.o da şaka yaptm ya dmiş yaşida 27.sonra kaynanası hemen uzaklaşmş ordan oda annemin arkasndan deli hareketi yapılıyor ya onu yapms
Bi kişi daha söylemşti.ya eşm beni bndn daha çok sever bende onu seviyorum çok ndn böyle diyorlar.neoluyor cicim ayndan sonra ya.birşeyler söyleyn.

Sizin birbirinize olan sevginiz, saygınız devam ettikçe cicim ayları da bitmez. Benim annemle babam 45 yıldır cicim ayı yaşıyorlar. Evlilikte önemli olan şey başta yazdığım sevgi ve saygı. Tabi üçüncü olarak da aileler. Bizimkilerin çok şükür hem aileleri birbirini seviyorlarmış hem onlar birbirlerinin ailelerini. Dolayısıyla 45 yıllık dillere destan bir aşk ve evlililk:) Allah olmayana da nasip etsin. Bir de başkalarının ne dediğini takma kafana. Bırak isteyen istediğini desin. Bunlardan etkilenme.

Merhaba hanımlar
Annemler istanbulda.orda bzm tandgmz bi komşu var x teyze diye bunun bide gelini 5 yıllık evli.evi pasaklı kendisi bakmsz kaynana ile alt üst oturuyor kaynanasndan arkasndan anneme knuşur dedikodu yapar hatta arkasndan hareket bile yapaq.eşi bankacı .öglene kadar uyur snra kalkar sokakta öyle eşi gelene kadar laklak yapar.laklakta dedikodu bu arada bunun kaynanasıda tam tersi.
Annem le sokakta görüşüyolar bu kadın yani geln beni soruyor sonra cicim ayları bitsin yakında s..cma ayı gelir onlara.yani suan cicim ayları btsn onları görürüm gbi bişey.kaynanasıda Allah etmesn niye öyle söylüyosun.o da şaka yaptm ya dmiş yaşida 27.sonra kaynanası hemen uzaklaşmş ordan oda annemin arkasndan deli hareketi yapılıyor ya onu yapms
Bi kişi daha söylemşti.ya eşm beni bndn daha çok sever bende onu seviyorum çok ndn böyle diyorlar.neoluyor cicim ayndan sonra ya.birşeyler söyleyn.

ne terbiyesiz kadınmış ya sanane, ne ayıysa ne ayı, mutlu mu olcaksın yani çiftlerin mutsuzluğundan
bence cicim ayı diye bişey var bi kaç aylık, hormonal bişey olduğunu düşünüyorum:27::27:
hormonlar rutine bağlayınca hayatın gerçekleri geçim sıkıntısı, ailelerin zırıltısı derken bence ilk bir yıldaki alışma süreci insanın canına okuyor
kolay değil ananın kuzusuyken sen evin sultanı pozisyonuna geçiyorsun hiç tanışmadığın sorumluluklarla karşılaşıyosun herkesin nazını kaprisini çek evi çek çevir falan bi alışma süreci gerektiğiyo yani

ne terbiyesiz kadınmış ya sanane, ne ayıysa ne ayı, mutlu mu olcaksın yani çiftlerin mutsuzluğundan
bence cicim ayı diye bişey var bi kaç aylık, hormonal bişey olduğunu düşünüyorum:27::27:
hormonlar rutine bağlayınca hayatın gerçekleri geçim sıkıntısı, ailelerin zırıltısı derken bence ilk bir yıldaki alışma süreci insanın canına okuyor
kolay değil ananın kuzusuyken sen evin sultanı pozisyonuna geçiyorsun hiç tanışmadığın sorumluluklarla karşılaşıyosun herkesin nazını kaprisini çek evi çek çevir falan bi alışma süreci gerektiğiyo yani

Hah işte evet ben anamın biricik kuzusuydum simdi sogan dogruyorum.ymek tuzlumu dglmi diye bakıyorum;)))o bakimdan evet

Valla on senelik sevgilimi onuncu senedede öperken icim titrerdi:-D simdi evlendik cicim aylarindyiz ama hiç bitirmicez. Size bagli o. Elbette hayatin sıkıntısı gelior elbette bazi sorunlar oluyor hayat bu. Ama cici cici ayları ayakta tutmak elinizde. Hic takmayin siz oyle diyenleri:-D

3 yıllık evliyim ilk donemleri hatirliyorum da cicim ayi mi denir bilmiyorum şöyle, yemek hazirliyosam daha süslü sofralar hazirliyordum simdi de yapiyorum ama nadir. Biseylere daha hevesli oluyorsun yeni bir ev yeni bir hayat belki ondan cicim ayidir adi. Ben evliliğin zamanla daha da guzellestigine inanıyorum daha samimi bir hava olusuyor bence. Ilk tanisma donemi gibi düşün bi kibarliklar naziklikler... e aynı evin içinde o kadar da olmuyor bi yerden sonra...
o cicim ayini bitirenler karikoca olarak biseyleri hizli tukettiyse saygıyı asiyorsa bitirmis olabilir yoksa cok da farketmiyor hatta daha guzellesiyor.

Canım bence takılma bu kadar. Bu hep söylenen bir şeydir.

Patavatsız komşunuz acı bir gerçeğe değinmiş. Evliliğin ilerleyen dönemlerinde hiçbir şey ilk zamanlardaki gibi olmaz buda son derece doğaldır.

Her şey illede olumsuz olacak diye bir kaide yok yani.

Merhaba hanımlar

Ben de inanmıyorum cicim ayı denen şeye ya zaten kötüyse baştan da kötü oluyor. Mesela benim bir kuzenim var evleneceği gün nişanlısına hakaret ediyordu. Evlendiler bir gün cicim günleri olmadı. En önemlisi sevgi, saygı, güven düzenli bir cinsel hayat oldukça cicim ayının bir ömür yolu var. Çok şükür bizim gün geçtikçe daha da bi cicim oluyo :)

Cicim aylarından sonra hiç bir şey olmuyor merak etme. Hatta cicim ayları, aynı evde yaşayan iki yabancı insanın birbirini tanımasıyla geçiyor. 6-7 ay sonra iyice alışıyorsun, daha rahat ediyorsun. :)

Merhaba hanımlar

ukalalık ve terbiyesizlik etmiş.
Takılmayın bence.:)

Cicim aylari boyle canimli cicimli cilvelesmeli(ozellikle son zamanlarda facebookta yeni evli cilvelesmeleri modao_O ) ay canim üsüdün, kocisim ozlestik kiyamam gibi davranislarin bulundugu evliligin ilk donemleridir :) sonrasinda tamamen bittigi de olur bu donemin ama kismi devam edip saygili mutlu bir sekilde evlilikler dewam da edebilir ;) dert etme saygi sevginiz bol mutlulugunuz daim olsun

banada diyorlardi cicim ayi bitsin goruruz diye uc yillik evliyim elhamdulilah simdi cicim aylarindakinden kat kat daha fazla mutluyum bir on yil sonra ne olur bilemem tabi

biz cicim ayı hiç yaşamadık aksine ilk 3 ayda ben bu adamla yapamayacağım sanırım biz boşanacağız diye düşündüğüm oldu.çünkü insanın evlilikten beklentileri çok fazla oluyor ama umduğumu bulamayınca evlendiğime pişman oldum :) sonra sonra alıştım evlilik haline hiç bir sorunumuz kalmadı ilk ayların aksine çok çok daha iyiyiz şimdi aman nazaar değmesin

Valla bizim cicim ayımız 9 yıldır bitmedi şekerim.Gun içinde mutlaka en az 1kere arar beni iş çıkışı bekler gecte ciksam ve cıkısta herkesin yanında ya özledim der yada sarılır kocacigim. bende halen salata yapsam maydanoz yada zeytinle süsleyip peçeteleri kıvırırım yemekten once kilik kiyafetime özen gösteririim.yemekten sonra meyve tabağı hazirlayip ellerimle yediririm.Kaynanam bile gıcık olur sizin cicim ayi ne zaman bitecek diye laf sokup durur.

Kızzz bayramda 1haftaligina kayınvalidemle yazlıga gittim. 3. gün ben seni çok özledim dön bugün dedi Ogün döndüm kocacigima :rolleyes:.O ilk günkü heyecan ateşi hala yanıyor bizde.gecen gun sehir dışına çıktı sabaha karşı dönerim dedi sabah 5 kadar bekledim sonra yorgunlukta sızmısım.6 da da kocacigim geldi kanepe de buldu benio_Oo_Oo_O. Uzun oldu kusura bakma bu arada 7 yaşında melek gibi kızım var.Sen oyle soyleyenleri duyma canım. Salla gitsin. ..

Evlerinde mutlu olmayan insanların söyledikleri bir sözden başka birşey değil. Sizin iyi yine 1 kişiymiş. Etraftaki herkes aynı şeyi söylüyordu bize. Bilmem yeni bir yere taşınmıştık, herkes yeni tanıyor ondan mıydı. 6 ay sonra görürüz dediler, 1 yıl sonra görürüz dediler. Şükür 2 yıl oldu, hala evin içinde 1 saat farklı şeylerle ilgilensek ayrı kaldık diye ortada buluşuyoruz.

Ne evlilik gül bahçesi diyene, ne de cehennem diyene inanırım.
Zaten insanların ağzına baksak, ya yarın yıldırım nikahı kıyacağız, ya 40 kediyle tek başımıza öleceğiz.
Mübalağa etmek adettendir toplumumuzda.

Demem o ki; sen de takma el alemin söylediklerini. Senin evliliğini senden iyi kimse bilemez.

Son düzenleme:
Cicim ayları ilk zamanlar sabah kalkıp süslenip, kahvaltı hazırlayıp öpücüklerle kocayı yolcu etmektir.
Sonradan uyku daha tatlı geliyor totonu dönüp uyumaya devam ediyorsun.

Kızzz bayramda 1haftaligina kayınvalidemle yazlıga gittim. 3. gün ben seni çok özledim dön bugün dedi Ogün döndüm kocacigima :rolleyes:.O ilk günkü heyecan ateşi hala yanıyor bizde.gecen gun sehir dışına çıktı sabaha karşı dönerim dedi sabah 5 kadar bekledim sonra yorgunlukta sızmısım.6 da da kocacigim geldi kanepe de buldu benio_Oo_Oo_O. Uzun oldu kusura bakma bu arada 7 yaşında melek gibi kızım var.Sen oyle soyleyenleri duyma canım. Salla gitsin. ..
Ahaha çok sevindim.
Herkes öyle ne bilim.

Back
X