• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cicim ayları bitsin görürüz onları?

Cicim ayları ilk zamanlar sabah kalkıp süslenip, kahvaltı hazırlayıp öpücüklerle kocayı yolcu etmektir.
Sonradan uyku daha tatlı geliyor totonu dönüp uyumaya devam ediyorsun.
Ben hep öyleym ki.eşmde erken gdr zaten kahvaltı yapmaz.ordan yırtyorum

Ben hep öyleym ki.eşmde erken gdr zaten kahvaltı yapmaz.ordan yırtyorum
Ben sevgiliyken bile sabah 5'te uyanır telefondan arar hayırlı işler falan derdim (ayrı şehirlerdeydik) sonra tekrar yatar 7'de kalkar işime giderdim. Şimdi diyorum deliymişim, cicim ayları bitmiş yani bizde de :)

Ben sevgiliyken bile sabah 5'te uyanır telefondan arar hayırlı işler falan derdim (ayrı şehirlerdeydik) sonra tekrar yatar 7'de kalkar işime giderdim. Şimdi diyorum deliymişim, cicim ayları bitmiş yani bizde de :)
Ya bende sevgiliyken sbh 5 e kadar knuşurduk .1 saat uyur 7.de de denize gderdm çogu zaman .ne yardan ne serden:D
Cicim ayı bna göre son flört dönemio_O

Hafta ici calistigimiz icin bide erkenden canı bisey yemek istemedigi için kahvaltı hazirlamiyorum ama eşim cumartesi evden kahvaltı etmeden cikamaz yasak.:KK2:sabah 6 da kalkar kocisime herecumartesi kahvaltı hazirlar yedirir gönderirim.ben sonra etrafi toplayıp kızla tekrar yatarım. bide ben totişimi dönüp uyuyabilsem.Icime sinmiyor napiim.disardan poğaça alıp yemeyi pek sevmiyor benim kocis.

Son düzenleme:
kimi cicim ayını geç cicim gününü bile yaşayamazken kiminin ömrü cicim aylarıyla geçer. evlilik kumar gibidir. bu sana, eşine ve şansınıza bağlı :)

siz istemezseniz cicim ayları hiç bitmez
kim ne derse desin kayınvalide görümce elti şu bu farketmez herkes istediğini söylesin istediğini yapsın
yeterki siz aşkınızı saygınızı kaybetmeyin
yaklaşık 7 yıllık evliyim cicim ayı dedikleri şey hiç bitmedi her günüm bi öncekinden daha güzel hatta

Back
X