- 14 Aralık 2014
- 932
- 2.010
- 53
Ne kadar acımasızca yorumlar yapılmış. Görüyorum ki insanlar pek de tutarlı değil. Başka bir konuda "tekrar evlenip mutlu olabilir miyim?" diye soran bayanlara mutluluk tablosu çizilmişken, burada konu sahibinin üstüne gidilmiş. Çocuklu dul adam ya da kadın pek hoş tabirler değil ve burada resmen aşağılanıyor. Hele boşanmanın bu kadar sık yaşandığı bir zamanda çok absürd bir durummuş gibi davranılması da içler acısı. Üstelik bu durumda olan bayanları (hem kendi boşanmış, hem de eşi boşanmış) rencide ediyorsunuz.
Eşinizle tatil planı yaparken konuşabilirsiniz. Kırmaktan çekiniyorsanız bulduğunuz otellerin fiyatını hesaplarkan durum zaten anlaşılır. Sizin de eşinizin de başbaşa tatil yapmaya hakkınız var. Bunda tuhaf olan bir şey de yok. Eşinizin de anlayış göstereceğini düşünüyorum.
Eşinizle tatil planı yaparken konuşabilirsiniz. Kırmaktan çekiniyorsanız bulduğunuz otellerin fiyatını hesaplarkan durum zaten anlaşılır. Sizin de eşinizin de başbaşa tatil yapmaya hakkınız var. Bunda tuhaf olan bir şey de yok. Eşinizin de anlayış göstereceğini düşünüyorum.