Cidden anlamıyorum bazılarını

Ablacım hayati kendine zehir edersin. Belli ki elti kaynana falan çok samimi olmak istemiyor. Boşver sende olma. Uzak dur. Aramış öyle demiş, boyle yapmış. Amaaan boşver de düşünme bile. Böyle hayat geçmez

Arkadaşlar hayırlı huzurlu bayramlar diliyorum hepinize aileniz ile birlikte 🌷
Ben ikin öncesi post açmıştım eşim kurban kesmeye gidecek diye sorunu yazmıştım profilimde var.. Bugün eşim kurbanı kesti sağolsun herkes pay vermiş Rabbim kabul etsin eltimin dışında herkes vermiş sorum şu kaynım beni arıyor diyorki eşim uyuyor şuan et veremiyorum ayırıcaz alırsın Sinirlendiğim nokta eşin uyusun sen abisi olarak veremiyor musun kardeşine yani bende yok abi önemli değil Allah kabul etsin dedim et filan değilim saçma bir şekilde biz sonra vericez eşim uyudu demesi verme kardeşim ozaman
Eltine üzüldüm. Kurban bölme işi bile ona bakıyor. ☹️ Eşinin kıymetini bil.

Mecbur değiller, aynı zamanda uyuyor nunarası yapıyorsa ondan şüpheleniyorsanız

Birdaha görüşmeyin samimiyetinden şüphelendiğiniz insanla ne işiniz var

Ben eltimi sevmediğim için uyuyor numarssı yapardım nefret ederdim aramasından

Rahatsız etmeyin et verin diye

Tek eltim vermedi demişsiniz ya aslında verecekmiş uyumasa, onu belirtmek icin aramıs aslında adamcagız. Bende kızılcak pek birsey göremedim.

😑 kendinize dert aramak zor olmuyor mu? Adamda kötü niyet göremedim ama yani vermesede vermez ne bu tepki anlamadim. Kadında dinleniyim diye uzanıp uyuyakalmistir.

Böyle konulari okuyunca iyiki kaynım bekar diyorum. Cekemezdim valla.

Sanki genel olarak elti ile anlaşamıyorsunuz, ne yapsa batıyor gibi hiseettim. ama alt tarafı iki üç kilo et. Eve de gelmiş zaten. Ne takıyorsunuz. İlk evlendiğimiz sene kurban kesmedik. Hiçbir akrabamız et vermedi. Hiç sorun yapmak aklıma gelmedi. Ben mi tuhafim bilmiyorum.

Ben de tam anlamadım konuyu ama boşverin takmayın kafaya, ben hala korona kısmındayım ve dehşet şekilde endişeli bir izleyişteyim yurdumuzdaki bu manzaraları.

Bu kadar rahatsız olduysaniz bir şey olmaz abi demeseydiniz, dediyseniz de tam tersi davranıp burada niye şikayet ediyorsunuz. Kırmak, üzmek için söylemiyorum ama bu ikiyüzlülük oluyor

Konuda ben sen kim ne diyor hic anlamadim.
Kurbanda et verecekse verir zaten neye bozuluyorsunuz?

Back
X