Yani öyle silmekle yıkamakla vs vs bir şey olacak gibi durum yok değil miKıl kökü kanamış olabilir kızlık zarı çok ileride
İnan bilerek yapmıyorum geçmiyor işte ne yapayımPislikten şimdiye kadar erimesiyse hiç birşey olmaz korkma
Silerken çok içeri sokmazsan elini hiçbir şey olmazYani öyle silmekle yıkamakla vs vs bir şey olacak gibi durum yok değil mi
İlk konusundan sonra herşey mümkün gibi geliyor banaNe zannediyorsunuz ki siz bunu.? Neyle yıkıyorsun itfaiye hortumuyla mi? Suyla nasıl zarar görebilir sence??
Yani duşta felan durulan son diye çömelip hafif su tutmaktan ve klozette maşrapa ile şu dökmekten bahsediyorum başka ne olabilirNe zannediyorsunuz ki siz bunu.? Neyle yıkıyorsun itfaiye hortumuyla mi? Suyla nasıl zarar görebilir sence??
Geçen yıla kadar asla böyle şeyler düşünmüyordum hatta araştırmadım bile hiç ama geçen yıl bir anda takıntı oldu bende bir daha da kurtulamadimÖyle kolay bozulan bir şey değil, zar çok içeride parmağının ucu yanlışla girse de bozulmaz. Ayrıca bozulması da dünyanın sonu değil bu kadar takmayın kafaya.
Öyle de inatla devam ediyor ki, olabilir mi diye beni kuşkuya düşürecekİlk konusundan sonra herşey mümkün gibi geliyor bana
Acaba sen o işi yaptin daa kılıf mi uydurmaya çalışıyorsunYani duşta felan durulan son diye çömelip hafif su tutmaktan ve klozette maşrapa ile şu dökmekten bahsediyorum başka ne olabilir
Psikiyatriste gitmek için neyi bekliyorsunuz?Geçen yıla kadar asla böyle şeyler düşünmüyordum hatta araştırmadım bile hiç ama geçen yıl bir anda takıntı oldu bende bir daha da kurtulamadim
Aynen tek akıllı senin gibi karakter yoksunları zaten insanların sıkıntılarını hafife almak çok kolay tabi gidin başka sayfada havlayinAcaba sen o işi yaptin daa kılıf mi uydurmaya çalışıyorsun
Kendi maddi özgürlüğümü bekliyorum galiba çünkü babama anlatamam bu durumu kendi kendime de nasıl olcakPsikiyatriste gitmek için neyi bekliyorsunuz?
Dedi ......Aynen tek akıllı senin gibi karakter yoksunları zaten insanların sıkıntılarını hafife almak çok kolay tabi gidin başka sayfada havlayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?