Gecenin bu saatinde arastirirken bu siteyi buldum ve hemen uye oldum. Bana isik tutabilecek insanlar olur umuduyla. Derdimi anlatmak istemiyorum cevreme. Ben 25 yasinda bir bayanim yaklasik 8 aydir nisanliyim. Nisanlim bana cok kaba davraniyor sebebi benim ona yalan soyleyip guvenini kirmis olmama. Simdi diyceksiniz e sende hata. Aslinda durum sundan ibaret ben gecmisimi anlatmak istemiyordum benim ozelim buna saygi duymasini istedim. Ona da her ne yasadiysa onemli olmadigini soyledim fakat o yinde de anlatti. Benim kararima saygi duymayip pskolojik baskiyla zorla soyletme kivamina getirdi beni velhasil kelam anlattim. Bana guveni kirildi nicin basta anlatmadim diye. Burdan sonra 2 ay sorgu sureci devam etti. Ben o donemi salya sumuk aglar vaziyetde dert anlatmaya calisarak gecirdim cok sanciliydi. Tam anlastik artik birbirimizi bu konuda uzmeyecegiz derken ki bu surecten sonraki 1 ay gulluk gulistanlikti. Ben artik herseyin iyi olmaya basladigini dusunup umutlanmistim. Ama megerse bastirmis bu suphelerini beni yapmadigim seylerle suclayip duruyor ve bana aptal kisiligi bozuk birisin gibi sozler sarf ediyor. Flort donemimizde biraz hissetmis ama gozlerim asktan kor oldugu icin onun mudahaleci ben bilirim ben diyosan yapicaksin tarzi konusmalarini kotuye yormamistim. Ama en azindan kufur yoktu ve kalbimde gercekten sevgisini hissediyorudum. Su an beni sevdigine inancim yok. Beni asagiliyor. Saygisi oldugunu soyluyor ama sizinde farketdiginiz uzere lafta. Su yonu de var tahammulsuz ufak seylerden kavga acip sonuna kadar didisebilen birisi. Iyi yanlari da var bu zamana kadar beni kararsiz birakan zaten iyi yanlariydi. Boyle bi iliski devaminda bosanmayla sonuclanir gibi hissediyorum. Ve onun icin kimleri reddettim ben bir bilseniz o kisiler simdi yuva kurdu. Bana dugun yapacak parasi bile yok ama ben hic sorun etmedim. Cunku mucadele etmek erdemli kisilerin yapacagi is. Ben kendime yediremiyorum guzel zamanlarda buyuk sozler verdigim kisiyi birakmayi. Karaktersiz diyor bana ama ben sonuna kadar mucadele ediyorum bana hakaret eden bu insan icin nolur bana akil verin ablalarim.
KontrolcuHepinize cok tesekkur ediyorum. Bir noktaya aciklik getireyim. Onun asil takildigi sey yalan soylemis olmama. Karakteriyle ilgili bir ayrinti daha vermek istiyorum. Kontrolcu. Benim sayemde iyi bir karakterin olucak diyor. Yaptigim sey sadece vicdan yapip durust olmaya niyet edip becerememis olmak. Bunun icin cok agir bir bedel odetti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?