- 28 Temmuz 2014
- 505
- 206
- 48
- Konu Sahibi asksarhosuyum
öyle olsunYok hayır bence gün ışığındaki en doğru o ışıklarda ten rengim buğday çıkıyor ben beyazım bence gün ışığına inanalım biz:):):):)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle olsunYok hayır bence gün ışığındaki en doğru o ışıklarda ten rengim buğday çıkıyor ben beyazım bence gün ışığına inanalım biz:):):):)
evet bu benimde dikkatimi çekti.magazalardakı aynalarda daha kötü gözüküyorum oldukca şişman,kısa boylu falan.o derece ki hayattan soğuyorum ama eve geldiğimde rahatlıyorum ve kendimi normal görüyorum sırrı ne hala çözmüş değilim.
Aaah ah hele Kotonun aynaları :) selülitler,kilolar,boyda kısa bişey almadan çıkasım geliyor.
kotonun aynaları nedense beni güzel gösteriyor hatta elbise denemeyi bırakıp aynada kendimi izliyorum
aynadan aynaya cidden fark ediyor sorun ışık galiba , lavabomun ve banyomun aynasında güzel görünürken yatak odasının aynasında berbat görünüyorum
Ay aynen ayyyneeeenAaah ah hele Kotonun aynaları :) selülitler,kilolar,boyda kısa bişey almadan çıkasım geliyor.
Yas kac?Yani almanyada böyle en azindan