Cidden saçma ama öyle:/

evet bu benimde dikkatimi çekti.magazalardakı aynalarda daha kötü gözüküyorum oldukca şişman,kısa boylu falan.o derece ki hayattan soğuyorum ama eve geldiğimde rahatlıyorum ve kendimi normal görüyorum sırrı ne hala çözmüş değilim.

evet bu benimde dikkatimi çekti.magazalardakı aynalarda daha kötü gözüküyorum oldukca şişman,kısa boylu falan.o derece ki hayattan soğuyorum ama eve geldiğimde rahatlıyorum ve kendimi normal görüyorum sırrı ne hala çözmüş değilim.

Cidden bazen ben mi manyağım diyorum yani o kadar :D

kotonun aynaları nedense beni güzel gösteriyor hatta elbise denemeyi bırakıp aynada kendimi izliyorum :D
aynadan aynaya cidden fark ediyor sorun ışık galiba , lavabomun ve banyomun aynasında güzel görünürken yatak odasının aynasında berbat görünüyorum

kotonun aynaları nedense beni güzel gösteriyor hatta elbise denemeyi bırakıp aynada kendimi izliyorum :D
aynadan aynaya cidden fark ediyor sorun ışık galiba , lavabomun ve banyomun aynasında güzel görünürken yatak odasının aynasında berbat görünüyorum

İnsan hangisine inanacağını şaşırıyor valla

her şeyi boyutlarıyla direkt görüp algılarken, kendi yüzümüzün sadece aynadaki yansımasını görüyoruz ne tuhaf.

bir tek sen yaşamıyorsun bunu, ben de üzerine düşündüm bi ara ama daha derin hahahaha:KK53::KK53:

Aaah ah hele Kotonun aynaları :) selülitler,kilolar,boyda kısa bişey almadan çıkasım geliyor.
Ay aynen ayyyneeeen

Nasıl bir ayna varsa bastı bacak, kocaman popolu, böyle penguen gibi görünüyorum.

O AYNALAR YÜZÜNDEN 40 BEDEN ALIP GELİYORUM ÇUVAL OLUYO ANACIM ÇUVAL.

Ertesi gün gidip değiştiriyorum mecbur.
Aynalarına lanet olsun Koton! Özgüvenimi yerle bir ediyorsun!

Ben de aynaya bakiyorum guzelim fotograflara bakiyorum cirkinim :KK53:
Isik cok etkiliyor ayrica bicok magazada hileli ayna kullaniliyor, nerde guzel gorunuyorsaniz o dogrudur :KK49:

tamamen ışıkla alakalı bişey..mağazada eğer beyaz ışık kullanılıyorsa kötü gösteriyor.. bütün kusurlar gün yüzüne çıkıyor..sarı ışık olan kabinlerde daha hoş gözüküyor genelde..

Kesinlikle öyle. Zaten minyonum. Basenler de var. Ama o aynalara bakınca tipim daha bir acayipleşiyor. Geoid oluyorum. Yüzüm ise evrim geçiriyor. Acaba hangi aynaya inansam şaşırdım. Hatta arada eşimin gözbebeğini bile ayna olarak kullanmışlığım vardır. O kadar yani:)

Bizim fakültenin asansöründe güzel görüyorum kendimi
evdeki boy aynasında berbat :D
ışık oyunları bunlar...

Cirkin degilde kilolu gosteriyor beni :@
Evde bakiyorum gayette hos gorunuyorum magazada bisey denerken bi bakiyorum sisko bi limoncuk :O
Oylece bakakaliyorum. :@

Işıklardan kaynaklanıyor sanırım,ben de tam tersi mağazadaki aynalarda kendimi beğeniyorum evdekinden daha iyi göründüğümü düşünüyorum

Back
X