Ciddi Anlamda Fikirlerinize İhtiyacım varr Aklım karışık yardımmm edinnn :((

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Kızlar yakında düğünüm olacak evimizin konusu su aralar gündemde.. Ne yapacagımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.. Nişanlımın ailesinin evi var ve amcasıyla altlı üstü oturuyolar.. Evin yanında özel yapılmıs bi ev var (Kulübe gibi) Şimdi asıl konu şu: Kendi oturdukları evi bize verip yandaki kulübeyi yaptırıp kaynanam. kayınbabam ve kaynım orada oturacaklarmıs.. Yani sırf biz kiraya çıkmayalım diye kendi evlerini oğullarına veriyolar tabi ben kabul edersem ? Kabul etmessem kiraya çıkmak zorunda kalcaz.. ve diyolar ki idareten kendi evinizi alana kadar orda oturun... bu ara Durumları karısık yerleri falan var satılacak onların satılmasını bekliyolar... Satıldıgında bizim ev almamıza yardımcı olucaklar.... Kötü bi kaynanam yok hepsiyle aram cok ıyı beni öz kızları olarak severler iyi insanlar Zaten ben Çalışan bir bayanım Haftanın 5 günü evde olmayacagım.. Ne bileyim - Yönleri oldugu gibi + yönleride var mesela Çocugum oldugunda bırakır giderim işime.. Sizce ne yapayım kabul edeyimi yoksa Kiraya mı cıkayım ? Aklım karısık

Hepiniz doğru söylüyosunuz uzak olmak daha iyi bence de ama bu devirde Kira vermemek büyük lüks , inanın her şeye katlanılır kira vermemek için. Çünkü ben annemle kirada oturuyorum şu an nasıl zor olduğunu biliyorum :26: Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Benim Yaşadığım şehirde yüzüne bakmıcağın evin kirası 500-600 kenara atsak üstüne de biraz daha koysak rahat yılda 10000 birikir.Hem Öyle cadaloz Kv yok kendi halinde zavallının biridir. Kayınbabamda öyle anlayışlıdır. :31 Evimizi alana kadar sabretsemmi diyorum Nisanlımda Kiradan yana değil bizim geleceğimizi düşünüyo elin adamına vereceğimiz parayla daha güzel şeyler yaparız diyo mesela Çekeriz sıfır bi otomatik araba değme keyfimize dedi dün ama kararı bana bırakmış bende kira diyeceğim heralde Hayırlısı olsun hakkımda,doğru karar vermeliyim .

Son düzenleme:
Kesinlikle kabul etme

Bir de cok yakinda olacaklarmis surekli bir mudahale olur ...

Evliliginiz oturana kadar mumkunse uzak bir yerde kirada oturun...

kesinlikle kiraya çık...uzak ol huzurlu ol...
en iyi kaynana bile asla gelini öz kızı gibi görmez...çok pişman olursun...yakın olmak hele ki dip dibe olmak....asla....çok ağlarsın buraya konular açarsın...tecrübeli olanların hepsi aynı şeyi söyleyecek bak...asla kabul etme..

Zaten ben Çalışan bir bayanım Haftanın 5 günü evde olmayacagım.. Çalışmasam zaten asla kabul edemem bogulurum valla hergün aynı kişilerle... Kolay yönleri vardır diye düşünüyorum.. Mesela fazla yemek derdim olmaz.. Kv de yer geçeriz.. (tabi benimde yapacagım günler olur) Çocugumuz oldugunda bırakır giderim işime diye düşünüyorum... ???

Sakın ha sakın kiraya çık istersen haftanın 7 günü evde olma bulaşan bir şekilde bulaşıyor uzak ol

Sadece kayınvalide değil,amca da varmış.Beraber olursanız hesap soran,sürekli çağıran çok olur.
O yemek işi şimdi tatlı gelir ama sonra sıkmaya başlar.Her gün beklerler,eşinle başbaşa kalamaz olursun.
Pazar günü bile geç uyanıp başbaşa kahvaltı yapamayanlar okuduk.
Bir de kuzenin gelecek,sen de gel,deden gelecek gelmezseniz ayıp olur vs...

Her ihtimali kabul etsen bu kez onları yerlerinden edip kulübeye göndermeniz hoş olmayacak.

Madem ileride ev alma ihtimali var,küçük ev tutun.2 kişi için büyük eve boşa para ödemeyin.

Son düzenleme:
zaten ev almanıza yardımcı olacaklarmış, kiraya çıkın. ne onlar yerinden yurdundan olsun, nede siz ilerde sorun yaşamayın.

öz kızları kadar severler demişiniz insan yeri geliyor annesiyle tartışıyor değilki kayınvalidesiyle yanyana olunca düşünün aartık nekadar iyi olurlarsa olsunlar mutlaka sorun çıkıyor malesef.yerinizde olsam asla oturmazdım.

bende aynı seyı Görümceme dedim onları yerinden yurdundan etmek istemiyorum olurmu öyle sey dedim.. Bunu onlar istiyo öyle düşünmüyolar çok istiyolar dedi... Kira ödememizi istemiyolar Kira ödeyecegimize birikim yapcaz araba falan almayı düşünüyorz..

Son düzenleme:
isterlerse dünya iyisi olsunlar yine de PROBLEM PROBLEM PROBLEM. ne olursa olsun mutlaka işlerine burnunu sokarlar

mesela arabanı 2senede alacağına 4sene de al ama kafan rahat olsun önemli olan bu. kırmak istemiyosan da dediğin gibi sizi yerinizden etmek istemiyorum de. onarımla falan uğraşacaksınız kendimi kötü hissederim siz evinizde oturun falan de

hem ayrı eve çıksanız ohh be diyeceksindir eminim. etrafta örneği çok yani görüyoruz. buraya açılan konuları okumuşsundur. iyi düşün

Bence kesinlikle kabul etme. Şu an + yönler dediğin şeyler sana öyle geliyor. Bu kadar iç içe yaşamayı göze alırsan hata yaparsın ve kendine yazık edersin.

Nişanlım bana bıraktı kararı ama Bana Güven Hiç kimse sana bana ve evimize karısamaz... biz bi aile olucaz kimsenin bize karısmasına izin vermem bana güven diyo... Zaten kabul ettim diyelim baktım ki olmuyo sorun cıkıyo hemen kiraya cıkacaz derimm ! kimseyi duymam

Şuan aranız iyiymiş, bunun böyle devam etmesi için uzak bir yerde (kirada bile olsa) oturun.

Amma kaynanı düşmanı bu forum yaw.. Canım en iyi sen bilir sen karar verirsin bu işe. Biz ailenin içinde değiliz ki bilelim. Benim kayınvalidem yok ama iki görümcem de burnumun dibinde oturuyorlar, hiç de rahatsız olmadım şimdiye kadar. Dediğim gibi o senin ve karşı tarafın ilişkisine bağlı.

Haklısın canım... Sonucta bizi Düşünüp Fedakarlık yapıyolar baktım Rahatsız oldum Çıkarım Zorla kimse tutamazki beni orda :26: Arkadaslarında Fikirlerine Tecrübelerine ihtiyacım var hepsı aynı seyi söylüyor.. Haklı olabilirler tesekkür ederim :26:

merhba canm bnde ayrı eve çık derm . ben sadece 10 gün oturdum 11. gün ayrı eve çıkmak istedm. eşim kaptan o sefere gider gelir bende kayınvalidemle oturmak istedm beni çok seviyo sorun olmaz dedm ama hiç öle olmadı biz yatakodasında yatarken lap diye kapıyı çalmadan odaya girip çıkıyodu mesela ben duşa giriyodum o da yatak odama grip afedersiniz südyenlerimi filan yatagımı filan topluyodu. e böyle olunca kabul etmek istemedm. aslında kvm çok iyi biridir bana çok yakın davranır ama illa bi sorun çıkıyo.tabi siz aynı evde oturmayacaksınız ama gercekten yakın olunca illa sorun çıkıyo ve şu an o asya yakasında bende avrupa yakasında oturuyorum ne kadar uzak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…