Ciddi Anlamda Fikirlerinize İhtiyacım varr Aklım karışık yardımmm edinnn :((

Yorumun için tesekkür ederim canım Çalısmayınca aynı ev bana da kabus gibi olur heralde Allahtan calısıyorum :26:

bende dedm ki zaten üniverste btsn çalşmaya baslarm sorun olmaz bi sene dişimi sıkarm gerekirse dedm ama olmadı yinede sen bilirsin canım

zaten ev almanıza yardımcı olacaklarmış, kiraya çıkın. ne onlar yerinden yurdundan olsun, nede siz ilerde sorun yaşamayın.

İlk yorumumdan sonra şuan ki yorumum kesinlikle arada mesafe olan bir yere çıkın derim.

Son düzenleme:
hayırlısı bakalım su an hiç cevap vermedım olur yada olmaz demedim düşünücem dedim :44::44:

burada 1 kişiinin bile kabul et diyeceğini sanmıyorum, Allah kimseyi böyle bir duruma mecbur etmesin

kesinlikle uzak olmalısın valla ben o hatayı yaptım daha dogrusu ben kayseriden istanbula geldiğim için ben gelmeden onlar kendine yakın tutmuştu evi biz de bura olmaz diyeemedik ve ben şu an burdan nasıl kurtulacağımı dşünüyorum çünkü kv beni 5 vakit kendisinde görmk istiyor ve ben gerçekten çok sıkıldım bu durumdan herşeye burunlarını sokuyolar yok binana bu girdi bu çıktı şöle böle eşyalrın yerine bil karışır olmaya başladı yol yakınken dön derim sana v kesinlikle uzak bi yerde kendinizle başbaşa olun derim

herkes öyle değildir her kv gelini yakın olduğunda rahatsız edecek diye bir şey yok. ne iyi anlayisli insanlar var.

burada esin denge unsuru olmalı ama. ailesi yakında diye sürekli onlara onlar sizde olmasın. o cizgiyi de esin kuracak. sen yapmaya çalışırsan kötü gelin olma ihtimalin olur

benim öğretmen bir arkadaşım tayini bu şehre çıktı eşi ile 7ayda evlendi, aile apartmanında oturuyor elti melti hepsi orda. kafasi iyi hiç der t etmiyor, edecek bir şeyi de yok hani. 2çocuğu var, kv iyi bakamaz diye düşünüp bakıcı tuttu, akşam 5gibi evde. sabah ise 6da çıkıyor.

çalıştığı için kimse ona karışamiyor, ben onu hep keyfi yerinde buluyorum ne zaman gitsem.

senin de çalışıyor olman avantaj, işine bakiyosun sonuçta, akşam gelirsiniz ya onlarda yer veya dışarı çıkarsiniz. kendi bireysel hayatınizi yaşamaniza mani olmazlarsa, idare edin ev alinincaya kadar, ne olacak.

ha kendimden bahsedck olursam, benim kv de bana yurume 5dk mesafede. bu evi onlar tuttu, yok demedim. bir sıkıntı yok. kadının işi gücü tarlasi evinde yaslisi var ancak onlar ile meşgul. çocuğum doğduğundan beri 6ayda iki uc kez geldi. evet şaka değil. biz de ne zaman istersek o zaman gidiyoruz. hep sitem oluyor ama niye gelmiiyorsunuz diye o kadar. ben de ogullarini işaret ediyorum. (

Hepinize Çok teşekkür ederim Yardımlarınız için kızlar sizler olmasaydınız ne yapardım bilmiyorum. Hepiniz doğru söylüyosunuz uzak olmak daha iyi bence de ama bu devirde Kira vermemek büyük lüks :26: , inanın her şeye katlanılır kira vermemek için. : Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Benim Yaşadığım şehirde yüzüne bakmıcağın evin kirası 500-600 kenara atsak üstüne de biraz daha koysak rahat yılda 10000 birikir.Hem Öyle cadaloz Kv yok kendi halinde zavallının biridir. Kayınbabamda öyle anlayışlıdır. :31 Evimizi alana kadar sabretsemmi diyorum Nisanlımda Kiradan yana değil bizim geleceğimizi düşünüyo elin adamına vereceğimiz parayla daha güzel şeyler yaparız diyo mesela Çekeriz sıfır bi otomatik araba değme keyfimize dedi dün :26: ama kararı bana bırakmış bende kira diyeceğim heralde Hayırlısı olsun hakkımda,doğru karar vermeliyim. Baktım çok rahatsız olursam çıkarım olur biter diye düsünüyorum :44:

Son düzenleme:
ben de evlenince yakın oturmaya mecburum ama aklıma yaşayacağım sorunlar her geldiğinde içim sıkılıyor bunalıyorum bunu da sevgilimle paylaşmak istiyorum yanlış anlayacak diye paylaşamıyorum, sonra gelir sen benim annemi sevmiyosun diye tutturur... alakası yok halbuki

o yüzden mecbur değilsen kabul etme kesinlikle bence

birçok insan konunuza yorum yapmış zaten herkes uzakta oturmanız konusunda hemfikir daha neyi soruyorsunuzki mutlaka kendinizce haklı sebepleriniz vardır kiraların yüksek olması vs vs.... ama hiç sanmıyorumki haklısın kira verme o evde otur diyen biri çıksın siz bence bu zihniyettesiniz ve sizede hak verecek birilerinin yorum yapmasını bekliyorsunuz

En azından fikir bekliyordum canım neyse tesekkürler..

kira ciddi sorun artık maalesef ama..

hem amcaları hem kv ile..

yani 2 tane kaynanan ve 2 tane kayınbaban olacak.. sen her ne kadar çalışacağım desen de rahat edeceğini sanmıyorum..

yeni evli olacaksın özel durumların olacak.. eşinle başbaşa birşeyler yapmak isteyeceksin. ki ilk zamanlar evliliğe evine eşine alışma süreci.. ne kadar iyi tanısanda aynı evin içinde her iki tarafta hafiften bocalama oluyor..

ayrıca kendi haline zavallı dediğin kv'den belki de o kadar zavallı değildir. dikkat et.

Kesinlikle kirayı çık canım. Benim kayınvalidemle aramızda bir sokak olmasına rağmen inanılmaz problemler çıktı. Balkonlarımızdan evlerimiz görünüyordu. Evde olup olmadığımıza bakıyorlardı ne yapacaklarsa artık. Hem aynı yerde oturursanız gelin yemeği burda yiyin diyecekler hayır diyemeyeceksin gideceksin. En iyisi uzak olmak. Emin ol evlenmeden önce herkes melek gibi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…