- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
merhba canm bnde ayrı eve çık derm . ben sadece 10 gün oturdum 11. gün ayrı eve çıkmak istedm. eşim kaptan o sefere gider gelir bende kayınvalidemle oturmak istedm beni çok seviyo sorun olmaz dedm ama hiç öle olmadı biz yatakodasında yatarken lap diye kapıyı çalmadan odaya girip çıkıyodumesela ben duşa giriyodum o da yatak odama grip afedersiniz südyenlerimi filan yatagımı filan topluyodu. e böyle olunca kabul etmek istemedm. aslında kvm çok iyi biridir bana çok yakın davranır ama illa bi sorun çıkıyo.tabi siz aynı evde oturmayacaksınız ama gercekten yakın olunca illa sorun çıkıyo ve şu an o asya yakasında bende avrupa yakasında oturuyorum ne kadar uzak o kadar iyi
zaten ev almanıza yardımcı olacaklarmış, kiraya çıkın. ne onlar yerinden yurdundan olsun, nede siz ilerde sorun yaşamayın.
bende aynı seyı Görümceme dedim onları yerinden yurdundan etmek istemiyorum olurmu öyle sey dedim.. Bunu onlar istiyo öyle düşünmüyolar çok istiyolar dedi... Kira ödememizi istemiyolar Kira ödeyecegimize birikim yapcaz araba falan almayı düşünüyorz..
Bu kadar mı kötü ya yakın oturmakhiç memnun olan yok mu aranızda :44:
birçok insan konunuza yorum yapmış zaten herkes uzakta oturmanız konusunda hemfikir daha neyi soruyorsunuzki mutlaka kendinizce haklı sebepleriniz vardır kiraların yüksek olması vs vs.... ama hiç sanmıyorumki haklısın kira verme o evde otur diyen biri çıksın siz bence bu zihniyettesiniz ve sizede hak verecek birilerinin yorum yapmasını bekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?