ciddi anlamda kendime çok sorun yaptım nolur yardım

carpe_diem__

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
133
17
36
arkadaşlar mrblar burda yeniyim geçen cuma ameliyat oldum burnum hem kırıktı hem iki tarafta et vardı ayrıca kemerli ve uzun bi burnum vardı .. neyse ameliyat oldum 6 gün alçıda kaldı burnum hem kbb uzmanı hemde estetik doktoru girdi ameliyatıma gayet iyiyim çok şükür morluk felan hafif göz arkalarımda var burnum da yandan çok güzel ama önden top gibi ve sağ tarafım halen şiş o da burnumu yamuk görmeme sebep oluyor burnumun ucuda şiş ayrıca sağ taraf halen hissis sol taraf iyi sizce düzelir mi düzelse bile ne zaman düzelir ne zamana iner bu şişlikler ki yüzüm de halen şiş psikolojim bozuldu :KK43: estetik olupta bu sorunu yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi?

Geçmiş olsun canım burnun oturması uzun sürer su an çok yeni merak etme şişlikler inince daha iyi olur kemer alınınca insan direk ucuna odaklanıyor ve önden çok kaba gibi duruyor şişliğin inince düzelir benim 6 aydan uzun sürdü tam anlamıyla şişliğin inmesi senin daha çok yeni üzülme bence zamanla düzelecek

tugizmir teşekkür ederim evet herkesin söylediği bu da işte bi türlü kendime anlatamıyorum :KK43: ki bi burun bi insanı bu kadar mı değiştirir demekten kendimi alamıyorum sen ne zaman olmuştun ? ayrıca 1.ayda şişlikler az da olsa indi mi

Canim burun sisligi kisa bir surecte inmiyor maalesef benimki bir yil oldu ona ragmen burun ucum sabah kalktigimda sis oluyor

benim 2 sene oldu canım ama burnumun ucu hala sert ve hissizlik azda olsa var desem inanır mısın yani uzun bi süreç zamanla alışıyor gözün şişler inene kadar sabret şimdiden kendine dert edip üzme tatlı canını

unfriendly hadi ya :KK43: peki senin de burnun yan tarafları yani gözünün alt kısmı şişmişmiydi ve 15 günlük süre zarfında şiler azda olsa inmedi mi? teşekkür ederim bu arad

X