Iyi akşamlar arkadaşlar yine bir derdim var ne Yazık ki..
Eski konularımı görenler bilir hâlâ kayınvalide va kayinpederle yaşıyorum yaklaşık bi 8-9 ay kadar daha burdayım mecburiyetten. Birlikte yaşamalı 4 sene olacak neredeyse eşimin ailesi kalabalık bir aile ve bir özel gün toplantı vs olduğunda kayinvalidemde toplanılır genellikle buraya kadar herşey hoş. Fakat bir Görümcem var tek kişilik dev kadro 5 çocuğuyla bir geldin mi 10 kişiye bedel oluyor. Bugüne kadar evin dağılması ses gürültü şamata hepsine sabrettim. Ev 3+1 1 odası benim yatak odam ve hepimizinde ailemizden gördüğümüz üzere yatak odası özeldir namahremdir öyle kafana gore kullanılmaz yatağa girilmez bu kardeşin bile olsa. Şu son zamanlar da resmen beni yıldırma çabasıyla odamı kullanmaya başladı

yeni doğum yaptı doğum yaptığı hastane bizim oturduğumuz semtte olduğundan çocuğun kontrolleri için geliyor 3 gün 4 gün kalıp öyle gidiyor. Geçen gün evde yine bi toplanma oldu oda bizdeydi ben mutfakla uğraşırken birde baktım Görümcem bebeği almış yatağıma uzanmış emziriyor diğer iki küçük çocuğu da çocuğun beşiğinde tepiniyor. Çıldırıyorum sandım gittim eşime söyledim ne diyeyim hayatım diyor ne söyleyebilirim diyor bisey diyemedim
Neyse ertesi gün düğün olduğu için anneme geldim oda kvde de kaldı sabah bir isim olduğu için eve döndüm aklımdan acaba dedim yatağımda uyumuş olabilirlermi odama bi girdim görümcemin 17 yaşındaki kızı ve 4 yaşındaki kizi yatağımda uyuyor inanın boğazım düğümlendi birşey söyleyemedim eşimle konuşuyorum ben bisey söyleyemem diyor ben de dedim ben annenle konuşurum o zaman orası benim özelim kullanmasınlar derim oda konuş dedi ben şimdi ne dicem beni anlayacağını sanmıyorum kayinvalidem anlayışlı biri değil ki onun söylemesi gerekir girmeyin diye haksızmıyım? Ne diyebilirim kizdirmadan kışkırtmadan bunu nasıl anlatabilirm çünkü biliyorum üzerime bulaşırlarsa ugrasilcak gibi değiller inat için herşeyi yaparlar