• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ciddi bosaniyoruz

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
33
Merhabalar

Bi kac hafta once konu acmistim.
Esimi evden gonderdim,, ama suan gercekten bosaniyoruz..
Avukata bile gidildi.. yani aslinda hem hafifledim ama bazen pisman olup donmesini istiyorumki donsede birsey degismiycek..

Bu zamanlarda nasil daha guclu dururum? Aslinda bende gercekten bu evliligi istemiyorum ama gucsuz zamanlarim olmasin onu istiyor olmiyim istiyorumm

Lutfan bana bi kac tavsiyede bulunun

Hayırlısı olsun. Kaderimizi bilemeyiz, hayatın , zamanın bize neler getireceğinden habersiziz. Demekki böylesi hakkımizada hayırlısı. Onun icin beyninde gecmiş olayların icinde debelenip durma. Şimdi hayatında bir boşluk oluştu, tabiat boşluk kabul etmediği için doldurmaya çalışıyorsun haliyle. Fakat denediğin, sana zararlı bir şeyle doldurmakta ısrar ediyorsun. Yeniliklerden korkma çekinme.
Bir bakarsın öyle bir unutmuşsun ki , üzerinde yeller esiyor.
Mesela Istanbulda güzel konferanslar , dersler, sanatsal faliyetler oluyor kendir araştır takip et oralara katıl, yeni insanlar tanı ve.s Bırak gecmişi, gecmişle yaşamaktan fayda gelmez.. Alış verişe cik, kitapçıları dolaş..
Allah yardimcın olsun...

Geçmiş konularına baktım eşin senden soğumuş..
Durup dururken soğumak saçma geldi bana..

Nasıl atlatabilirime gelince aslında bu kötü tecrübeyi kolay atlatabilmenin en önemli kısmı senden soğuması olması..
Yani benim eşimin bana senden soğudum demesi seni sevmiyorum artık seninle aynı yatağı paylaşmak istemiyorum demek istemesi oluyor.. ki bunu dedikten sonra senin daha gururlu daha dik olman gerekiyor...

Gündüzleri üzgün mutsuz olsan bile akşamları o geldiği zaman mutluyum havalarında olman gerekiyor..

Kısacası canım benim senden soğuyan biri için kendini üzme çocuklarınla güzel günler geçir...
Inşallah güzel bi şekilde atlatırsın bu olayı..

Çok üzüldüm eski konularınızı biliyorum.. ama ben vazgeçer diye düşünüyordum.. herşeyde bir hayır vardır,zor dönemi atlatana kadar güçlü duramabilirsiniz.. belki psikolojik destek almak size yardımcı olabilir bu konuda..

Back
X