• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ciddi düşünür oldum

Çok teşekkür ederim yüzümü ben de beğenirim çok şükür yani, ama burnuma dikkatli baktınız mi ucu biraz düşük gibi ya şu an aynaya bakıyorum canım sıkıldı vallahi taktikça da kötü gorunuyo gözüme

tabii ki baktım bence senin yüzüne gayet gidiyor
hiç estetiklik bir durumun yok :)

20 yaşındayım :)) ergen olsam anlayacağım kendimi. Hep buradaki güzel kızlara baka baka oluştu bu istek ben de ne güzel burunlar var insan hayret ediyor :KK48:

senin burnunun da o güzel burunlardan bir farkı yok bana kalırsa :)
o güzel kızlar arasındasın sen de emin ol

herkesin burnu kalkık hokka gibi mi olacak bu işlerden anlamadığımdan olsa gerek aynı gibi garip geliyor bana

Gönderiyorum size de
gayet güzel çok hafif bi düşüklük var son fotoğrafta.siz hiç ameliyat masasına yatmadınız sanırım.bu burunla ameliyat olunur mu.burnunuz küçük ve ideal olduğu için düşüklüğü kusur bile değil.

ayrıca estetikli hokka burunların çoğu ben estetiğim diye bağırdığı için bana çekici gelmiyo malesef.

Açıkçası "aa ne güzel kız" diye fotolara bakarken burna dikkat etmedim bile.
Sonra tekrar baktım bir sorun yok

Ben de burnumdan hosnut olmasam yaptiridim herhalde. Gerci sizin burnunuz guzel ama daha guzel olsun istiyorsunuz sanirim. Sakincasi yoksa ozelden fotograf atabilirsiniz. Fikir verebilirim.

valla benim de burnumun ucu top gibi yaaa :( düğme burun denen durum var resmen:(
para olsa zaten ben önce burnumu,sonra dişerimi yaptırıcam,sonra kaşlarımı kaldırtıp,popomu kaldırtıcam... bacaklarım da çok kalın gelio bana.onları da incelticem...

ama geçenlerde hesapladım bi 50bin falan lazım sanırım toplamda... emekli olduğumda emekli ikramiyemle yaptırıp 60 yaşında taş gibi olurum artık:KK53:

gayet güzel çok hafif bi düşüklük var son fotoğrafta.siz hiç ameliyat masasına yatmadınız sanırım.bu burunla ameliyat olunur mu.burnunuz küçük ve ideal olduğu için düşüklüğü kusur bile değil.
Yok yatmadım vallahi. Ama ameliyata girdim ve ameliyat sonrası hasta takip ettim tip öğrencisiyim, zorluklarını biliyorum. Bana kaldirabilirmisim gibi geliyor aslında, insan başına gelmeden bilemez de gerçi :oops: sonuçta ameliyat masasinda bişey hissetmeyecegim, sonrasında da bi süre nefeste problem yaşarım başım ağrır, geçer diyorum. O süreç korkutmuyor beni ama, korkutmali mi :KK43: ve cok tesekkur ederim, ama beni kırmamak için diyorsanız lütfen çok dürüst olun, objektif yorumlar alabilmek için gönderiyorum zaten çünkü :)

herkesin burnu kalkık hokka gibi mi olacak bu işlerden anlamadığımdan olsa gerek aynı gibi garip geliyor bana
Yaa Hayır tabi ki ama benim çok ilgimi çekiyor küçücük kalkik burunlar :) sürekli güzel burunlu kadınlara bakıyorum, emre ilhan hastalarına bakıyorum onun da etkisi vardır tabi bu psikolojim üzerinde
ben de merak ettim özelden mesaj atar mısın
Tabi, atıyorum hemen

Back
X