• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ciddi düşünür oldum

Evet bu düşünce de kafamda dönüp duruyo aslında, tek tip ama çok güzel yahu

Canım o doktordan doktora değişiyor benim doktor yüz yapına uygun burun yapıyor mesela bana benden küçük burun isteme yüzün toplu yakışmaz demişti :)

Yok yatmadım vallahi. Ama ameliyata girdim ve ameliyat sonrası hasta takip ettim tip öğrencisiyim, zorluklarını biliyorum. Bana kaldirabilirmisim gibi geliyor aslında, insan başına gelmeden bilemez de gerçi :oops: sonuçta ameliyat masasinda bişey hissetmeyecegim, sonrasında da bi süre nefeste problem yaşarım başım ağrır, geçer diyorum. O süreç korkutmuyor beni ama, korkutmali mi :KK43: ve cok tesekkur ederim, ama beni kırmamak için diyorsanız lütfen çok dürüst olun, objektif yorumlar alabilmek için gönderiyorum zaten çünkü :)

yok canım gayet objektif olarak söylüyorum.bu düşüklük için ameliyat masasına oturmaya değmez ne kadar kaldırabilsenizde.zaten dediğim gibi burnunuz küçük olduğu için düşüklüğü kusur sayılmaz.sanırım yaptıranlara özenmişsiniz ama doğal ve güzel burun çok daha çekici bence.sizinkide öyle :)

Canım o doktordan doktora değişiyor benim doktor yüz yapına uygun burun yapıyor mesela bana benden küçük burun isteme yüzün toplu yakışmaz demişti :)
Benim de yüzüm topludur ama küçük ve kalkik istiyorum ben, olmaz mı ki acaba? Emre ilhanin yaptığı burunlara baktım, hastalar farklı, yüzler farklı, burunlar da farklı aslında ama hepsi kalkik, cok güzel yahu

Benim de yüzüm topludur ama küçük ve kalkik istiyorum ben, olmaz mı ki acaba? Emre ilhanin yaptığı burunlara baktım, hastalar farklı, yüzler farklı, burunlar da farklı aslında ama hepsi kalkik, cok güzel yahu

Emre İlhan'ın ameliyat ettiği bir hasta var Burun Estetiği bölümünde anorexia nicki. O ameliyat sürecini fotolarını falan hep paylaşıyordu. Benim doktorun Ercan Demiray şimdilik şiş tabii. Bana da atar mısın bi foto :D

yok canım gayet objektif olarak söylüyorum.bu düşüklük için ameliyat masasına oturmaya değmez ne kadar kaldırabilsenizde.zaten dediğim gibi burnunuz küçük olduğu için düşüklüğü kusur sayılmaz.sanırım yaptıranlara özenmişsiniz ama doğal ve güzel burun çok daha çekici bence.sizinkide öyle :)
Acaba parmagimla kalırsam sürekli bi yerden sonra kalkik olur mu kendi kendine :KK48: hani şey gibi, cok fazla emzik kullanan küçük çocukların dudakları köfte olur ya. Burun da kıkırdakli ve esnek bi yapı sonuçta. Bi iki yıl bunu mu denesem :-) ve tekrar çok teşekkür ederim güzel yorumlariniz için :)

bu buruna mı estetik yaptıracaksın?bence hiçççççççççççççççç gerek yok ne güzel kızsın
Kalkik olsun diye :oops: çok teşekkür ederim
Emre İlhan'ın ameliyat ettiği bir hasta var Burun Estetiği bölümünde anorexia nicki. O ameliyat sürecini fotolarını falan hep paylaşıyordu. Benim doktorun Ercan Demiray şimdilik şiş tabii. Bana da atar mısın bi foto :D
Biraz ders çalıştıktan sonra mutlaka bakacağım, şimdi bakmaya başlasam bi sürü vakit harcayacagim biliyorum o yüzden sonraya erteledim kusura bakmayin ama çok teşekkür ederim tavsiyeniz için :)tabii, gönderiyorum şimdi

En son konustugumuzdan hallice :cool:
Cidden hic gerek yok ya ayrıca burnun da abarttıgın gibi degill.. kısacası güzelsin :KK16:
Hep daha iyi ol:KK68: bunu guzelligini bizzat gördüğüm birinden duymak da ayrı güzel :-) Sağol canım, inşallah geçer şu durum heves midir özenmek midir nedir, cok aklıma takılıyor çünkü her işim yarım kaldı iki gündür bu konuyla ilgilenmekten:KK51:

Hep daha iyi ol:KK68: bunu guzelligini bizzat gördüğüm birinden duymak da ayrı güzel :-) Sağol canım, inşallah geçer şu durum heves midir özenmek midir nedir, cok aklıma takılıyor çünkü her işim yarım kaldı iki gündür bu konuyla ilgilenmekten:KK51:

Ovv sagolasın canım :) bence hic kafana takmana gerek yokk :KK66:

valla benim de burnumun ucu top gibi yaaa :KK43: düğme burun denen durum var resmen:KK43:
para olsa zaten ben önce burnumu,sonra dişerimi yaptırıcam,sonra kaşlarımı kaldırtıp,popomu kaldırtıcam... bacaklarım da çok kalın gelio bana.onları da incelticem...

ama geçenlerde hesapladım bi 50bin falan lazım sanırım toplamda... emekli olduğumda emekli ikramiyemle yaptırıp 60 yaşında taş gibi olurum artık:KK53:
Hahahah ilahi ya :-) taktikça takıyor değil mi insan? En güzeli hiç ugrasmamak aslında olduğu gibi kabul etmek bedenimizi

Baktim fotograflariniza. Cok samimi soyluyorum, ben bu guzellige bicak vurdurmazdim. Burnunuz da yuzunuz de cok cok guzel. Masallah.
Çok teşekkür ederim ne iyisiniz :oops: zamanla geçer inşallah hala çok ozeniyorum kalkik burunlara, ama buradaki yorumlardan sonra bu ciddi bi iş kendine gel demeye başladım kendime

Çok teşekkür ederim ne iyisiniz :oops: zamanla geçer inşallah hala çok ozeniyorum kalkik burunlara, ama buradaki yorumlardan sonra bu ciddi bi iş kendine gel demeye başladım kendime
Vallahi eger kotu bulsaydim soyleyecektim. Bu guzellik dogal guzellik olarak kalmali. Hicbir estetik operasyonu hak etmiyor guzelliginiz. Siz bu dusunceyi cikarin aklinizdan bana kalirsa. Zaten herkes benimle ayni fikirde. Kendimi bir dostunuz yerine koyup su cumleyi kuruyorum haddim olmadan: "kafayi mi yedin sen, bu guzelligin neresine estetik yaptirmaktan bahsediyorsun, kendine gel lutfen.!" :)

Burnuna estetik yaptırmayan kalmadı herhalde
Herkesinki tek tip
benim burnumun sırtında kemik vardı ben oldum estetik devlette oldum..çok memnunum..ama beni düzeltilme gerekliydi..mükemmeliyetçi bir düşünceyle yapmadım..dr um okka gibi bir burun hayali kurma otarz estetiğe karşıyım dedi..peki dedim..kimse anlamıyor estetik olduğunu..

Vallahi eger kotu bulsaydim soyleyecektim. Bu guzellik dogal guzellik olarak kalmali. Hicbir estetik operasyonu hak etmiyor guzelliginiz. Siz bu dusunceyi cikarin aklinizdan bana kalirsa. Zaten herkes benimle ayni fikirde. Kendimi bir dostunuz yerine koyup su cumleyi kuruyorum haddim olmadan: "kafayi mi yedin sen, bu guzelligin neresine estetik yaptirmaktan bahsediyorsun, kendine gel lutfen.!" :)
Çok utandim ama :oops: bir dostum gibi hissettim ben de haddim olmadan, öyle sıcak yazmışsınız.:KK68: Çok teşekkür ederim tekrar :)

benim burnumun sırtında kemik vardı ben oldum estetik devlette oldum..çok memnunum..ama beni düzeltilme gerekliydi..mükemmeliyetçi bir düşünceyle yapmadım..dr um okka gibi bir burun hayali kurma otarz estetiğe karşıyım dedi..peki dedim..kimse anlamıyor estetik olduğunu..
Ben tam olarak hokka gibileri çok beğeniyorum ama.. geçmiş olsun size de eminim çok güzel olmuştur :KK68:

Back
X