• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ciddi düşünür oldum

Tatlim sen çok fena takmissin hayal etmişsiniz bilinç altına işlemiş o yüzden öyle görmüş sun. ..bazen bana olur cok istediğim bir şeyi görürüm ...ama niyeyse yapabilecegim bir sey olsa da ruyada onu gorursem yapamam ya da alamam...ruyalarin tersi cikarmis derler ya ciddi cisdi inanmaya baslayacagim artik...baska ruyalarim cikar bazen aslinda niye boyle ki? Neyse sabah sabah uykusuzluktan sacmalamaya basladim galiba...

canim ya eger gercekten nefret edip tiksinmiyorsan sakin yapma riskli is...sonra guzelim burnunu da bozmus olmada...nerde olacak kimyapacak hem bakalim istedigin sana yakisacakmi yapay durmasin sonra...begenmedin diyelim sonra bir daha...yani birde bu burun ne bileyim riske deger gormuyorum acikcasi...
Ya benim de genelde düzü çıkar rüyalarımın ama bu kez bilinçaltım bi oyun oynamış olabilir :KK48: vazgeçtim zaten yaptırmayacagim :)

Kızlar ya, bu ara burun estetiğine takmış durumdayım. Rüyamda gördüm bugün o derece ya. Kalkik burunlar çok hoşuma gidiyor. Benimkinin ucu düşük biraz. Aslında çok bi sorunum yok. Yani sanırım yok. Ama çok ciddi düşünüyorum bunu son zamanlarda. Arkadaslarimla falan da hep bu konuyu konuşuyoruz bu ara. Istesem hemen şimdi değil ama bi iki seneye kadar olabilirim. Gerçekten çok kararsizim ya bi yandan ozguvensiz gibi o ne öyle diyorum bi yandan gerçekten çok hoşuma gidiyor kalkik ve küçücük burunlar. Isteyenlere özelden fotoğraflarımı atabilirim ama objektif olarak yardimci olmak isteyenlere :) rüyamda gördüğüm şey de, ben estetik olmuşum, ama nasıl güzel olmuş burnum anlatamam. Mutluluktan ağlıyorum. Yorumlayabilecek olan varsa bi el atsa vallahi sevinirim:-)
bende olmak istiyorum ama cesaret yok :) bide doktorla güvenim etrafımdaki estetik olmuş insanların yarısı memnun yarısı bin pişman şimdi birazda böyle şeyler şans meselesi ya kötü olursa diyorum iyi bi drda dünya kadar para istiyo of bilmiyorum merak ettim banada atarmısın fotonu :)

bende olmak istiyorum ama cesaret yok :) bide doktorla güvenim etrafımdaki estetik olmuş insanların yarısı memnun yarısı bin pişman şimdi birazda böyle şeyler şans meselesi ya kötü olursa diyorum iyi bi drda dünya kadar para istiyo of bilmiyorum merak ettim banada atarmısın fotonu :)
para bi şekilde bulunur iyi bi doktora olunursa risk de en aza iner, ama yine de gerek yok gibi dönemlik hevesle oluyor böyle sendeki istek de benimki gibi gecici bişeydir belki. Atayım :)
Vazgeçilmiş sanıyorum :D
Evett vazgeçtim risk alamadım açıkçası mantıklı düşününce :)

Back
X