- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
Sevgilimle 1.5 yildir birlikteyiz.bu soyleyecegim seyler konusunda daha hic sorun yasamadik.ama yasamaktan korkuyorum ki herkes yasayacagimi soyluyor.durum su ki sevgilimle tahmin edebilceginiz her yonden farkliyiz.dini yonden o cok daha inancli biri ailesi de oyle benim inancim kimligimde yazan islam ibaresinden oteye gecmedi hicbir zaman.hatta sorgulamaya baslasam inancsizliga kayicam.siyasi dusuncelerimiz apayri.hayata bakis seklimiz,gelecek icin kurdugumuz hayaller her sey cok farkli.bunlarin hicbiri simdiye kadar bi sorun olmadi.bu konulari hicbir zaman konusmadik da zaten (siyasi ve dini konulari diyorum) .cok seviyoruz birbirimizii ve ciddi dusunmeye basladik ama cogu insan simdi goremedigimizi amaa yasadikca bunlarin bi sorun haline donusecegini soyluyor.en basitinden cocugunuzu ikinizde farkli sekilde yetistirmek istiyeceksiniz diyor.ayrica aileleriniz arasinda da sorun olabilir diyenler var.dedigim gibi cok seviyorum ama bunlar aklimi celiyor beni korkutuyor.siz ne dusunuyorsunuz sizce olur mu bu iliski