• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi düşündüğünü ya da düşünmediğini nasıl anlarsınız?

bence sana değer verip vermediğini bakışından dokunuşundan her şekilde anlarsın

valla cıddı dusununce dırek soluyo zaten erkek hemen aılenle tanısmak ıstıyo falan

sen açmadan o evlilik konusunu birlikte yaşamakla ilgili fikrlerini söylüorsa ciddidir. ya da evli çiftlerle bi araya geldiinizdeki tutumundan anlayabilrsin. Seninle pylaştığı şeylerden anlarsın yaa hatta bakışından bile anlarsın da böle sorunca zor oldu cvp vermesi :DD sen hissedio olmalısın aslında ciddi mi değil mi
çok yardımcı oldum di mi :9:

sevdiğini hissediyorum kesinlikle şüphem yok ama daha yeniyiz o yüzden mi bilmiyorum, kendine sensiz de yapabilirim süsü vermeye çalışıyor her fırsatta:26:

sevdiğini hissediyorum kesinlikle şüphem yok ama daha yeniyiz o yüzden mi bilmiyorum, kendine sensiz de yapabilirim süsü vermeye çalışıyor her fırsatta:26:

erkeklerin çoğu öyle yapar zaten onların egoları her zaman için kızlardan daha fazladır die düşünüorum ben.
daha yeniyseniz bence sen ciddi düşünme asıl brz zaman geçsin belli olur zaten şimdi şu anın keyfini çıkar gezin tozun sebepsiz saatlerce görüşün, konuşun saçmalayınnnnn boşver ciddiyeti şimdilik :DDD

zamanla ancak bazı yargılara varmak mümkün..
öncelikle aynı hayat görüşlerine mi sahip,
ilişkileri kısa/uzun süreli miymiş..
birlikteyken sana yaklaşımı nasıl-ki erkeklerin
ön planda tuttuğu bir cinsellik mevzu vardır.-
ilişkinin ilk günlerinde evlilikle ilgili hayaller kurmak
biraz sakıncalı.:26: akışına bıraksan biraz...

zamanla sen açmadan o sizinle ilgili gelecek
planları yapıp,birikimleri hakkında seninle
paylaşımlarda bulunup sana fikir danışıp,
sevgisini ailesi ve arkadaşlarıyla da
paylaşıyorsa ciddi düşündüğünün
göstergeleridir bunlar..:34:

erkeklerin çoğu öyle yapar zaten onların egoları her zaman için kızlardan daha fazladır die düşünüorum ben.
daha yeniyseniz bence sen ciddi düşünme asıl brz zaman geçsin belli olur zaten şimdi şu anın keyfini çıkar gezin tozun sebepsiz saatlerce görüşün, konuşun saçmalayınnnnn boşver ciddiyeti şimdilik :DDD
böyle diyince içim kıpır kıpır oldu:1:

cevresındekı herkes ya da senın cevren cıddı dusundugunuzu bılıyorsa cıddı dusunuyordur. cıdı dusunmesınden onemlı olansa senınle gercekten severek anlasarak mı evlenıyor yoksa evlılık olsun dıe mı evlenıyor.

zamanla ancak bazı yargılara varmak mümkün..
öncelikle aynı hayat görüşlerine mi sahip,
ilişkileri kısa/uzun süreli miymiş..
birlikteyken sana yaklaşımı nasıl-ki erkeklerin
ön planda tuttuğu bir cinsellik mevzu vardır.-
ilişkinin ilk günlerinde evlilikle ilgili hayaller kurmak
biraz sakıncalı.:26: akışına bıraksan biraz...

zamanla sen açmadan o sizinle ilgili gelecek
planları yapıp,birikimleri hakkında seninle
paylaşımlarda bulunup sana fikir danışıp,
sevgisini ailesi ve arkadaşlarıyla da
paylaşıyorsa ciddi düşündüğünün
göstergeleridir bunlar..:34:

teşekkür ederim şu an bu sorularla eleştiriyorum ilişkimi ve bakalım ne olacak ilerde:10:

başlığı açmamın sebebi sırf kendi ilişkim değil de biraz da merak aslında :3:

böyle diyince içim kıpır kıpır oldu:1:
:)) olsun tabiii yaz da gelioo ohhh mis gibi gezin tozun eğlenin sevgililik hali kesinlikle en güzel geçirilen dönem sonra ciddiyete binince aileler fln girince yine güzel oluyor ama sevgili oldduun zamanki heyecan bambaşka ;)))

:)) olsun tabiii yaz da gelioo ohhh mis gibi gezin tozun eğlenin sevgililik hali kesinlikle en güzel geçirilen dönem sonra ciddiyete binince aileler fln girince yine güzel oluyor ama sevgili oldduun zamanki heyecan bambaşka ;)))

tecrübeye güvenirim öyle diyorsan öyledir tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum :21:

Ciddi düşünen adam oynamaz,oynamayamaz bence.
Aşkını cümle aleme ilan eder,planlarını yapar ve harekete geçer...

Erkeklerin ciddi düşündüğünü anlamak bazen zor olabiliyor. Bazen hiç haberiniz olmadan biri sizi görüp beğenip gelecek planları kurar, ailesine bile sizden bahseder. Bazen de siz ilişki yeni başladı diye düşünürken o çoktan ortak hayatınızı planlamıştır ve çok sonra öğrenirsiniz en başından beri sizinle bir hayat kurmayı ne kadar istediğini...

Oysa ciddi düşünmediklerini anlamak çok kolay;
-bir derdiniz olduğunda dinlemez yahut dinliyormuş gibi yapar.
-arkadaşlarınızdan, günlük işlerinizden bahsetmenizden sıkılır, hoşlanmaz.
-görüşmek için fırsat yaratmak şöyle dursun o vakitleri de arkadaşlarıyla geçirir.
-olası tartışma ihtimallerinde alttan almamayı alışkanlık haline getirir.
-sınırlarınıza saygı duymaz, özellikle cinsellik konusunda beklentileri tüm itirazlarınıza rağmen yüksektir.
-planlarına sizi dahil etmez.

Bu maddeler çoğaltılabilir. Farklı bahaneler altına gizlenmiş tüm ilgisizlikler ciddiyetsizlik göstergesidir ve bir kadın ilişkinin ciddiyetini sorgulama ihtiyacı hissediyorsa yüksek ihtimalle yolunda gitmeyen bir şeyler vardır...

Bir erkek laf evliliğe gelince geçiştiriyosa, çelişkili konuşuyosa, tutarsız davranıyosa ve sen istemeden senden cinsel beklentileri varsa sen reddettiğinde davranışları değişiyosa, ilgisiz davranıyosa bence evlenmek istemiyodur.seven ve evlenmek isteyen insan belli eder,değer verir,kıskanır sahiplenir.sen olmasan da yaşarmış gibi davranamaz.

cinsellik konuşuyorsa kaç diyorsunuz ya evlenmeden birlikte olup devamında evlenen o kadar çok insan varken bunu nasıl genelliyoruz

Back
X