Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiğini hissediyorum kesinlikle şüphem yok ama daha yeniyiz o yüzden mi bilmiyorum, kendine sensiz de yapabilirim süsü vermeye çalışıyor her fırsatta:26:
böyle diyince içim kıpır kıpır olduerkeklerin çoğu öyle yapar zaten onların egoları her zaman için kızlardan daha fazladır die düşünüorum ben.
daha yeniyseniz bence sen ciddi düşünme asıl brz zaman geçsin belli olur zaten şimdi şu anın keyfini çıkar gezin tozun sebepsiz saatlerce görüşün, konuşun saçmalayınnnnn boşver ciddiyeti şimdilikDD
zamanla ancak bazı yargılara varmak mümkün..
öncelikle aynı hayat görüşlerine mi sahip,
ilişkileri kısa/uzun süreli miymiş..
birlikteyken sana yaklaşımı nasıl-ki erkeklerin
ön planda tuttuğu bir cinsellik mevzu vardır.-
ilişkinin ilk günlerinde evlilikle ilgili hayaller kurmak
biraz sakıncalı.:26: akışına bıraksan biraz...
zamanla sen açmadan o sizinle ilgili gelecek
planları yapıp,birikimleri hakkında seninle
paylaşımlarda bulunup sana fikir danışıp,
sevgisini ailesi ve arkadaşlarıyla da
paylaşıyorsa ciddi düşündüğünün
göstergeleridir bunlar..![]()
:)) olsun tabiii yaz da gelioo ohhh mis gibi gezin tozun eğlenin sevgililik hali kesinlikle en güzel geçirilen dönem sonra ciddiyete binince aileler fln girince yine güzel oluyor ama sevgili oldduun zamanki heyecan bambaşkaböyle diyince içim kıpır kıpır oldu![]()
:)) olsun tabiii yaz da gelioo ohhh mis gibi gezin tozun eğlenin sevgililik hali kesinlikle en güzel geçirilen dönem sonra ciddiyete binince aileler fln girince yine güzel oluyor ama sevgili oldduun zamanki heyecan bambaşka))