• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi fikirlere ihtiyacım olan bi konu bu...

Diger yorumlari okumadim ama bence direk davet hos gelmedi bana..bi muhabbetiniz var mi bilmiyorum varsa konustugunuz biseyden yola cikabilirsiniz en azindan ama direk kahve icelim vs..bence yapmayin..soyleyin kuzeninize nolurki bi ortam ayarlar yoksada sohbetiniz olusur en azindan..

GüZel bi msj atayım diyorum vazgeçiyorum
Off napıcamı hiç bilmiyorum. Olurlu birşey diyin ya msj atayım ne yazayım nasılsın yazdım hadi iyiyim diye cvp attı ya sonra

Ben olsam madem etkilendim bişeyler olsun istiyorum. Kuzenin kızsa ona değilse eşine sadece o onlara geldiğinde bana haber vermesini isterdim. Kaynı olduğuna göre evlerine geliyodur sonuçta. Birkac biraraya geldiğinizde zaten onunda senden etkilenip etkilenmedigini anlarsn bi şekilde karar verirsin sonra. Böyle konulara erkekler çok karışmak istemiyor kadnlar yapıyor genelde benimde müstakbel eltim aracı olmuştu. Abisi komsuyuz bi sorun olurda babam bisey der onlara diye istememisti.

Biraraya gelip muhabbetiniz olduğunda mesaj atmakta daha kolay olur diye düşünüyorum. Böyle durup dururken gibi olcak niyetinde hemen anlasılcak sanki

Ben olsam madem etkilendim bişeyler olsun istiyorum. Kuzenin kızsa ona değilse eşine sadece o onlara geldiğinde bana haber vermesini isterdim. Kaynı olduğuna göre evlerine geliyodur sonuçta. Birkac biraraya geldiğinizde zaten onunda senden etkilenip etkilenmedigini anlarsn bi şekilde karar verirsin sonra. Böyle konulara erkekler çok karışmak istemiyor kadnlar yapıyor genelde benimde müstakbel eltim aracı olmuştu. Abisi komsuyuz bi sorun olurda babam bisey der onlara diye istememisti.
Kuzen benim kız zaten ama onu karıştırmak istemiyorum zamanında çok söyledi ama ben yanaşmadım şimdi söylemeye yüzüm yok

Kuzen benim kız zaten ama onu karıştırmak istemiyorum zamanında çok söyledi ama ben yanaşmadım şimdi söylemeye yüzüm yok
Zaten kuzenin kızsa madem yabancı değilya bence ona söyle canm direk çocuğa mesaj atmaktan daha mantıklı geldi bana

kuzenini karıştırma kendinde açılma

sadece belli et açılırsa o açılsın.

Atma mesaj filan, bu erkekler öyle tekliflerden pek anlamıyor sonra kendilerini birşey sanıyorlar..Facebook filan yokmu tanıdım hesabı eklesen sonra gelişse herşey yavaş yavaş..kuzeninin eşiyle aran iyiyse onu da yoklayabilirsin ama direkt kahve içelim deme bence..

GüZel bi msj atayım diyorum vazgeçiyorum
Off napıcamı hiç bilmiyorum. Olurlu birşey diyin ya msj atayım ne yazayım nasılsın yazdım hadi iyiyim diye cvp attı ya sonra
Hiç hoşlandığı bişey yok mu farkettiğiniz, '''Aklıma geldiniz biran nasıl olduğunuzu merak ettim mesaj atmak istedim diyin, neler yaptığını hayatının nasıl geçtiğini sorun ''' oda eğer zaten eğer size karşı bişeyler hissediyorsa muhabbete devam etmek ister diye düşünüyorum :) hangi burç bu arada :) Hayırlısı olsun.

Hiç hoşlandığı bişey yok mu farkettiğiniz, '''Aklıma geldiniz biran nasıl olduğunuzu merak ettim mesaj atmak istedim diyin, neler yaptığını hayatının nasıl geçtiğini sorun ''' oda eğer zaten eğer size karşı bişeyler hissediyorsa muhabbete devam etmek ister diye düşünüyorum :) hangi burç bu arada :) Hayırlısı olsun.
oğlak :) nasıldır iyimi

Bana en mantıklı kuzene söylemek geldi. Tabi kuzen güvenilir biriyse. O onun ilgi alanlarini soylerde iletisim kurarsin o geldiginde sana da haber verir veya ortak bi plan kurar ne bilim kuzenine guveniyosan bu yoldan git.

whatsapp filan kullanmiyor mu ki? ordan ekleseniz muhabbet gelisir,oyle boyle derken gorusursunuz belki..

Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
Benzer bir olay biliyorum kizin biri abisinin kaynina mesaj atiyor seni seviyorum diye bu kayin da kim ?? bilin bakalim : benim esim :/
Bana sirita sirita anlatmisti biz tanismadan once olmuş yoksa yolardim kizi herhal. Tel nonun kime ait oldnu bulmus esim ordan anlamis kiz isim yazmamis aslinda.

Nys bizimki oyle anlatti beni kiskandirmak icin kullandi bu meseleyi. Bence msj telden once biraraya gelmek icin ugras ve ilgini belli edip karsilik bulmaya calis adimi o atsin ...

Kafamda biri var. Düzgün bir insan işi, kendisi herkes tarafından da sevilen biri.
Yalnız bu insan kuzenimin kaynı. Ondan hoşlandığımı da kimse bilmiyor.
Araya kuzenini sok aranızı yapsın diyenler olacak ama söylemeye çekiniyorum. onları karıştıramam.
Çocuğa msj atsam seninle kahve içmek istiyorum diye.. ne dersiniz (zaten gidipte ona buna bana böyle böyle msj attı diyebilecek bi adam değil)
adimi erkek atmali, diye dusunenlerdenim.. attigin msji kabul edecek kadar ilgisi varsa, kendi de gelebilir dmi? nacizane fikrim; yapma..

Back
X