Uzun yazacağım biraz umarım okur benimle görüşlerinizi paylaşırsınız.3 ay önce tanışmıştık herkese mesaj atan playboy zanneden kendini öyle bir çocuk.En uzun ilişkisi 1 hafta sürmüş.Güvenemedim hiç ama bir şekilde kendini güvendirdi aşık olduğuna sevdiğine inandırdı.Sonra uzaklaştığını hissettim bu yüzden ayrılmak istedim kabul etmedi .Ama hep uzaktı artık seni seviyorum dahi demiyordu ne zaman konuyu açsam tersliyordu birde beni.Mesajlarıma cevap vermiyordu saatlerce en son 4 5 gün yazmadı .Ayrılmak istiyormuş ama bana söylemeye çekiniyormuş çok abartıyormuşum ne varmış ayrılıkta.Ne yaşamışız ki.Ciddi ilişki yapamıyormuş tek kalmak istiyormuş .Tamam dedim buna da tamam.Arkadaş kalalım ama dedi ben sensiz yapamam illa mesaj atarım O kadar emin ki kendinden bana seni hayata küsmüş mutsuz görmek istemiyorum dedi hayatında hiç sevmemiş ki .Ertesi gün mesaj attım arkadaş kalmak istemiyorum ikimizede zor dedi cevap attım yine karşılık yok.Tesadüf o ki akşam karşılaştık yanımdan geçti .Şak bir mesaj beni gördün mü ? Evet dedim neden sordun .Merak etmiş başımı hiç kaldırmamışım.İnstagramda fake hesap açıp onunla konuştum bana 8 saat mesaj atmayan adam kızın içine düşüyor yalvarıyor ona.Hani tek kalacaktın ? O an anladım işte eski hayatını özlemiş onunla bununla lay lay lom yaptığı.Face book dan instagramdan engelledim o da bana tepki olarak watshaptan engelledi beni .Bir erkek arkadaşım söyledi böyle insanlar sürekli fikir değiştirirlermiş bir ciddi ilişki bir serbest hayat.Şuan bana ulaşabileceği hiç bir yer yok.Çok meraklı bir kişilik ama bir şey yazar diye korkuyorum.Sevmiyorum onu .Ama bana yaşattıklarını ,kalp kırıklığımı geçiremiyorum yediremiyorum kendime bir türlü sürekli düşüncelerimde onunla uğraşıyorum.İnsanlar birbirini sevmek zorunda değil ama bu kadar kırmak niye ? 21 yaşındayım daha yolun başı biliyorum bana dua edin olur mu ablalarım şu kalbimin kırıkları geçsin .Allah onu da bildiği gibi yapsın Esin .:) Sizce bir daha yüzsüzlük yapıp yazar mı ?