Ciddi ilişki istemeyen erkeklere ne diyoruz ? :)

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
Uzun yazacağım biraz umarım okur benimle görüşlerinizi paylaşırsınız.3 ay önce tanışmıştık herkese mesaj atan playboy zanneden kendini öyle bir çocuk.En uzun ilişkisi 1 hafta sürmüş.Güvenemedim hiç ama bir şekilde kendini güvendirdi aşık olduğuna sevdiğine inandırdı.Sonra uzaklaştığını hissettim bu yüzden ayrılmak istedim kabul etmedi .Ama hep uzaktı artık seni seviyorum dahi demiyordu ne zaman konuyu açsam tersliyordu birde beni.Mesajlarıma cevap vermiyordu saatlerce en son 4 5 gün yazmadı .Ayrılmak istiyormuş ama bana söylemeye çekiniyormuş çok abartıyormuşum ne varmış ayrılıkta.Ne yaşamışız ki.Ciddi ilişki yapamıyormuş tek kalmak istiyormuş .Tamam dedim buna da tamam.Arkadaş kalalım ama dedi ben sensiz yapamam illa mesaj atarım O kadar emin ki kendinden bana seni hayata küsmüş mutsuz görmek istemiyorum dedi hayatında hiç sevmemiş ki .Ertesi gün mesaj attım arkadaş kalmak istemiyorum ikimizede zor dedi cevap attım yine karşılık yok.Tesadüf o ki akşam karşılaştık yanımdan geçti .Şak bir mesaj beni gördün mü ? Evet dedim neden sordun .Merak etmiş başımı hiç kaldırmamışım.İnstagramda fake hesap açıp onunla konuştum bana 8 saat mesaj atmayan adam kızın içine düşüyor yalvarıyor ona.Hani tek kalacaktın ? O an anladım işte eski hayatını özlemiş onunla bununla lay lay lom yaptığı.Face book dan instagramdan engelledim o da bana tepki olarak watshaptan engelledi beni .Bir erkek arkadaşım söyledi böyle insanlar sürekli fikir değiştirirlermiş bir ciddi ilişki bir serbest hayat.Şuan bana ulaşabileceği hiç bir yer yok.Çok meraklı bir kişilik ama bir şey yazar diye korkuyorum.Sevmiyorum onu .Ama bana yaşattıklarını ,kalp kırıklığımı geçiremiyorum yediremiyorum kendime bir türlü sürekli düşüncelerimde onunla uğraşıyorum.İnsanlar birbirini sevmek zorunda değil ama bu kadar kırmak niye ? 21 yaşındayım daha yolun başı biliyorum bana dua edin olur mu ablalarım şu kalbimin kırıkları geçsin .Allah onu da bildiği gibi yapsın Esin .:) Sizce bir daha yüzsüzlük yapıp yazar mı ?

ilk hatan onun söylemlerine inanmak ben eskiden şoyleydim boyledim vs vs vs ayrıca seni tavlamak için tabikide uğraşacak o kadar kafanda büyütmüşsün sen aslında biraz bu adamı

Ya çektirsin gitsin ne kafaya takıyosun 3 aylık çocuğu.
Engellemişsin her yerden aferin, iyi insanlarla karşılaşırsın umarım.
Böyleleriyle zaman harcama.

Ugurlar olsunn...
nefret ediyorum boyle kendini begenmis herkes pesimde ama ben yuz vermiyirum havalarindan bosver... sen seni sevecek deger verecek seni mutli edecek biriyle olursun ins. O seni haketmiyor zaten..

Uzun yazacağım biraz umarım okur benimle görüşlerinizi paylaşırsınız.3 ay önce tanışmıştık herkese mesaj atan playboy zanneden kendini öyle bir çocuk.En uzun ilişkisi 1 hafta sürmüş.Güvenemedim hiç ama bir şekilde kendini güvendirdi aşık olduğuna sevdiğine inandırdı.Sonra uzaklaştığını hissettim bu yüzden ayrılmak istedim kabul etmedi .Ama hep uzaktı artık seni seviyorum dahi demiyordu ne zaman konuyu açsam tersliyordu birde beni.Mesajlarıma cevap vermiyordu saatlerce en son 4 5 gün yazmadı .Ayrılmak istiyormuş ama bana söylemeye çekiniyormuş çok abartıyormuşum ne varmış ayrılıkta.Ne yaşamışız ki.Ciddi ilişki yapamıyormuş tek kalmak istiyormuş .Tamam dedim buna da tamam.Arkadaş kalalım ama dedi ben sensiz yapamam illa mesaj atarım O kadar emin ki kendinden bana seni hayata küsmüş mutsuz görmek istemiyorum dedi hayatında hiç sevmemiş ki .Ertesi gün mesaj attım arkadaş kalmak istemiyorum ikimizede zor dedi cevap attım yine karşılık yok.Tesadüf o ki akşam karşılaştık yanımdan geçti .Şak bir mesaj beni gördün mü ? Evet dedim neden sordun .Merak etmiş başımı hiç kaldırmamışım.İnstagramda fake hesap açıp onunla konuştum bana 8 saat mesaj atmayan adam kızın içine düşüyor yalvarıyor ona.Hani tek kalacaktın ? O an anladım işte eski hayatını özlemiş onunla bununla lay lay lom yaptığı.Face book dan instagramdan engelledim o da bana tepki olarak watshaptan engelledi beni .Bir erkek arkadaşım söyledi böyle insanlar sürekli fikir değiştirirlermiş bir ciddi ilişki bir serbest hayat.Şuan bana ulaşabileceği hiç bir yer yok.Çok meraklı bir kişilik ama bir şey yazar diye korkuyorum.Sevmiyorum onu .Ama bana yaşattıklarını ,kalp kırıklığımı geçiremiyorum yediremiyorum kendime bir türlü sürekli düşüncelerimde onunla uğraşıyorum.İnsanlar birbirini sevmek zorunda değil ama bu kadar kırmak niye ? 21 yaşındayım daha yolun başı biliyorum bana dua edin olur mu ablalarım şu kalbimin kırıkları geçsin .Allah onu da bildiği gibi yapsın Esin .:) Sizce bir daha yüzsüzlük yapıp yazar mı ?
Bende aynilarini yasadim. Seni cok iyi anliyorum. Benimkide beni ciddi iliski istemiyorum, seni oyalamak istemiyorum, daha fazla sevilmeye layiksin vb seyler soyledi. Cok uzuldum cok kirildim depresyonun dibindeydim. Onu unutabilmek icin uzun seyahate ciktim ailemden uzak kaldim 3 ay.. Geri dôndum Tr'ye unuttum mu? Hayir.. Hala o acı yakiyor icimi... Paramparca ediyor her sabah uyusmus bi halde uyaniyorum. Bu kadar guzel sevemezdim kimseyi.. İcimi en cok acitan da dedigin gibi bana iliski istemiyorum deyip onca kizlara yorumlar asilmalar takiplesmeler vs yapmasi... Ben onu Allah'a havale ettim. Sende Allah'a havale et

Çok benzer bir şey ben de yaşadım ve Allah belamı verdi bence. Üstelik seninle aynı yaştayım. Vazgeçip peşini bırakmak en doğru olanı biz bir ilişki bile kuramadık olmamış olmasının daha hayırlı olduğunu düşünüyorum ama gönül de vazgeçmiyo tabi unutamıyorm böyle insanlarda da şeytan tüyü var galiba :( bence en doğrusu yapmışsın ilişkiyi kesmekle ne hali varsa görsün

çok şanslısın! böyle karaktersiz bir adamdan, değerli vaktini, emeğini, düşlerini harcamadan kurtulabilmişsin.
bu tarz şeylerin yıllar sonra patlak verdiği ilişkilerde var.. o nedenle bence çok şanslısın. üzülecek bir şey yok zaten sen kararlı davranmışsın ve her yerden engellediğini söylüyorsun. meraklıysa meraklı. bundan sananeki? adamın meraklı olması veya sana yine yazacak olması, gerçek karakterinin ne olduğunu değiştirmiyor. umarım yumuşamaz yanlış bir karar almazsın. sonuçta bu bir dönüm noktası yani, şuan o sana gelip af dilese bile, olacak şey açık ve net. yine aynısını yaşayacaksın böyle erkekler değişmez. ama ardına bakmaz devam edersen, illaki daha iyi biriyle karşılaşırsın ve mutlu olabilirsin. yani önünde iki yol var. sen seç.

Selam kızlar size birsey danışmak istiyorum.Ben bir adamla konuşuyordun üç aydır konuşmuyoruz. BEn dün akşam bayram mesaji resimli gönderdim amacım aslında onu beni engelmeyi engellemedigiydi whatsaptan gece interneti yoktu tek çizgiydi sabah gormus sabah sekiz de whatsaptan bayram için komik ses dosyası göndermiş bayramın son günü sabahın köründe niye gönderdi kafam karıştı acaba herkese mi gönderdi yoksa sadece bana mı. BİRİNCİ ikinci günde gönderse tamam herkese attı bayramın son günü ben attıktan sonra bana atması ne düşünüyorsunuz kızlar

evet yazabılır ınsanlar kendılerını sevmış bırının onu bırakmasını da yedıremeyebılır vay efendım benı nasıl unuttu dıyebılır kendını hatırlatmak ısteyebılır egosundan yazabılır canı sıkılıpta yazabılır. he senı sevdıyse kopek olursa onu zaten sen anlarsın ama boyle bı tıp degısmez sadece senı yorar boşver yoluna bak sen.. cıddı ılışkı ıstemıyormuşmuşş. yenı nesıl olayları gıcık :)

aay benımde basımda boyle biri vardı . ustelık netten kızları ekleyııp ekleyıp tanısıp bulusordu bunu farkedıp bende engelledım . 2 ay hıc gorusmedık. cok da fifi hıc umrumda olmadı.. ama benı gecen hafta aradı acmıcaktım derdı ne dıye actım tatılde oldugumu hayatımın harıka gıttıgını soyledım :D benı unutamamıs herhalde :D ben onun defterını kapattım coktan . heryerden engelli bunların amacı kafa karıstırmak ama asla tongaya duasmeyın kızlar

Ayyuu b.kum ya birak ne hali varsa gorsun en guzel intikam hayatta basarili olmak iyi ve saglam adimlarla hayata tutunmak geriye bakmamak hep iler adimlar atmak her alanda....

Back
X