Ciddi ilişki

Kız 21 yaşında 3 sene henüz yeni tanıdığı bir adamı beklemekten bahsediyor. Bundan daha büyük bir hata olur mu? Bunda bu kadar kahkahayla gülecek ne var.
Beklemek derken? Hani insanlarin birbirlerini biraz tanimak icin bir süre zaman gerekiyor ya? Bunu beklemek olarak görmek cok sacma ve komik. Hadi birbirlerini 2 yildir taniyor olsa diycem tamam beklemesi gerekiyor. Cocuk baska bir dille önce tanisalim demis. Hanim efendi nisan istiyor! Konu sahibi yeni biriyle tanismis onunla hemen nisan yapmaktan bahsediyor. Nisanliyken beklerim diyor. Bence cok komik 😅 21 yasinda dahi olsan dün tanistim nisan ne zaman olur derdine girmesi bana sacma ve komik kusura bakmasin. 21 yasindakilerde birbirleriyle önce flört ediyorlar ya, sevgili oluyorlar ya. Konu sahibinin sevgilisi degil nisan diyor 😂😂

Konu sahibi evlenmek isteyen biri doğu görevini bahane etmez öncelikle bunu bil. Askeri personellerin nereye nezaman nasıl bir gorevlendirme ile gidecekleri belli olmaz. Batıya cıktı diyelim orda kalacağı bile kesin olmaya bilir. Sevgilin dahi değilmiş çocuk sen nisan vs bunları dusunecegine çocuğu tanımaya bak. Anın tadını çıkart ha illa evlenicem diyosanda askeri personellerin durumunu iyice araştır öğren öyle bir hayatı yasaya bilecekmisin gidecek belki aylarca gelmeyecek başka bir şehirde tek basina yapabilecekmisin. Butun hayatını onun için değiştirmek buna değermi gibi şeyleri düşün hayatı bir sorgula ona göre birşeylere adım atarsin.

Konu sahibi sizde azıcık saflık sezdim, çok üzerler sizi bu kafayla. Yok üç sene, yok altı ay. Habire şart koşmuş adam. Oldu olacak mülakata da alsın sizi. Gerçi bununla internetten tanıştıysanız sizin gibi 2-3 kişiyle daha görüşüyordur zaten. Hangisi en safsa onu seçecek, belli. 🤣

Bekleme mevzusu sana kalmış ama ben evlenmek istiyorum bekleyemem dersende karşına birinin çıkacağı garanti mi?yok ben beklerim bu kişiyle evlenmek istiyorum dersen sonunda evleneceğin garanti değil.belirli bir amacın olması iyidir ama hayat planladığımız gibi gitmeyebilir.hangisinin daha iyi olacağına sen karar ver.daha ilişki 1. yılında bile değil bu konuları konuşmaya gerek yok belki ayrılmak istersin daha iyisini bulursun falan iki tarafta kendini bağlamasa daha iyi.

Bekleme mevzusu sana kalmış ama ben evlenmek istiyorum bekleyemem dersende karşına birinin çıkacağı garanti mi?yok ben beklerim bu kişiyle evlenmek istiyorum dersen sonunda evleneceğin garanti değil.belirli bir amacın olması iyidir ama hayat planladığımız gibi gitmeyebilir.hangisinin daha iyi olacağına sen karar ver.daha ilişki 1. yılında bile değil bu konuları konuşmaya gerek yok belki ayrılmak istersin daha iyisini bulursun falan iki tarafta kendini bağlamasa daha iyi.
Çok doğru söylüyosun haklısınn teşekkür ederim gerçekten o kadar yazan oldu ama sen çok kibar bı şekilde konuşmuşun

Back
X