Ciddi ilişki

Bana çok saçma geldi,insan bunun planını yapamaz. kuzenimin eşide asker evet kız belli zamanlarda evde tek kalıyor ama sonuçta evlendi.bence ciddi ilişki isteme, zamanı gelince diye baştan söylemiş.
Bizimkisi daha çok yeni konu açıldı konuştuk Doğu görevi olduğu için orda mecbur 3 sene kalmak zorunda evde götüremez oraya

Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Son 1 yil kala sizinle iletisime gecsin 2 sene de gorusmek yipratabilir aman yipranmasin. Ben evlenecek yasta olsam boyle tarih veren adamlarla takilmam yani her an her sey olabilir insan hayatinda. 3 yil sonrasina atmak bana sacma geldi evlenen de var ev acan da var.

Bence de bu konuları konuşmadan bir 5-6 ay bakın belki zamanla fikriniz değişir. Şimdiden ailem sevgili olarak beklememe izin vermez VS diye kendinizi baskı altına almayın. Belki tanışma süreciniz iyi geçerse onun da fikri değişir. Daha tam sevgili bile değiliz diyorsunuz bu konuları konuşup birbirinizi sıkmak için erken. Vaktinizi birbirinizi tanımaya ayırın.
Ya konu bı anda açıldı konuştuk yani kim kimi bekler 3 sene kimin ailesi izin verir o kadar yüzük olmadan beklemesine fikri değişir güzel şeyler olabileceğine inandığım için öyle bıraktım akışına

Son 1 yil kala sizinle iletisime gecsin 2 sene de gorusmek yipratabilir aman yipranmasin. Ben evlenecek yasta olsam boyle tarih veren adamlarla takilmam yani her an her sey olabilir insan hayatinda. 3 yil sonrasina atmak bana sacma geldi evlenen de var ev acan da var.kon

Neden olmazmış? Çok saçma. Evlenmeden önce memleketinde ev dizip evlenince görev yerinde 3-4 yıl yaşayan çiftler var mesela.

Bildiğim kadarıyla askerler bir yerde 3-4 yıl kalıyor zaten. Ee siz evlenseniz bir yerde çakılı kalamayacaksınız. Yani adamın mantığıyla sizin hiç evlenmemeniz gerekir.
Ya belki onunda fikri değişir ilişkimiz daha farklı ilerler belki

Neden olmazmış? Çok saçma. Evlenmeden önce memleketinde ev dizip evlenince görev yerinde 3-4 yıl yaşayan çiftler var mesela.

Bildiğim kadarıyla askerler bir yerde 3-4 yıl kalıyor zaten. Ee siz evlenseniz bir yerde çakılı kalamayacaksınız. Yani adamın mantığıyla sizin hiç evlenmemeniz gerekir.
Bilmiyorum herşeyi akışına bıraktım kafam çok karışık

Bu kişiyle nerede tanıştınız?

Şunu anlamıyorum, daha röportaj aşamasındasınız. Ancak siz nişan tarihine kadar düşünüp kafayı yiyecek aşamaya gelmişsiniz. Belki adamın çok kötü bir huyu var ve henüz karşılaşmadınız mesela?

Bir de adam konuyu açmamış ki, sizin sorunuza cevap vermiş sadece. Fazla umutlanmayın bence. Hemen hülyalara dalmayın.

Anda kalın, tanımaya çalışın, kendinizi geliştirin. Hayatın merkezinde evlilik olunca karşı tarafa da itici geliyor bu aşamada. Sakin olun bence ve kendinize yatırım yapmaya bakın.

Biriyle tanıştım daha çok yeni ama ben kendisine çabuk alıştım belkide huylarimiz çoğu şeyde aynı olduğumuzdan kendisi asker ve bana ciddi olduğunu ama 3 sene beklemimi istiyo ve bu sürede nişan olması içinde sadece en fazla 6 ay nişanlı kalabilceğimizi söylüyo daha fazlası bizi yıpratacağını söylüyo ne yapmalıyım bilmiyorum kafam çok karışık nolur yardımcı olun bana
Yeni tanistiginiz insani neden 3 sene bekleyesiniz yaaa?

Bırakın erkekler acele etsin birşeyler için🤦🏻‍♀️

Iyice sacmaladiniz yok artik! Yeni tanismissin DAHA SEVGILI DEGILSINIZ!!!!!! Sen burada konu acmis, nisan 3 sene icinde olursa bilmem ne. Bismillah. Ne nisani????? Yarin nisan yapip aileler araya girince bitirmek kolaymi saniyorsun? Adam senden daha mantikli hic olmazsa. 2 günde ne alismasi ne nisani ne dügünü?

21 yasindaysan okuluna dersine falan calis. Kendini gelistir. Sacma sapan yeni konustugun adamla nisaninizin ne zamana olacagini düsünecegine. Hirlimidir hirsizmizmidir yanimadigin bir adamla.

Ben beklemeyi göze alıyorum ama sevgilisi olarak değil nişanlısı olarak ailemde öyle üç sene sevgili olarak beklememi izin vermez normal olarak
Tanımadığınız bir insanı beklemeyi neden göze alıyorsunuz? Yanlış anlamayın da birbirini belki de yüz yüze dahi doğru dürüst göremeyen iki insan için bu ne ciddiyet*? Bir erkek sözde ciddi diye neden bu kadar köylerin hayat planınızı otomatik yok şu yapılır da ben şuna takılıyorum moduna aldınız?

Sevgili bile olmadığınız, birbirinizi uzun süre gormeyeceginiz birisi ile evlenmenin nesi size normal geliyor?? Böyle insan mı tanınır, hırlı mı hırsız mı?

Yapmayın etmeyin, askerlik de böyle bir şey değil ayrıca. Doğru görevi biten bir şey değil, 3 sene bekleyince full batı çıkmayacak.. evlenip sizi daha en başında götürmeyen adam sonra sizi baba evine mı geri postalamayi düşünecek acaba? Öyle bir plan olsa bile ortada bu şu anda sizin ilişki seviyenize uygun bir muhabbet değil. İnsanlarla ilişki pazarlığı üzerinden evlenmeye çalışmanız yerine doğru düzgün gerçek insanlarla önce gerçek ilişki kurduktan sonra evlilik düşünmeniz gelecekteki hayat kaliteniz ve olacağınız kişi açısından oldukça önemli.

Çok gençsiniz henüz böyle bir hata yapmayın.
Yahu ne hatasi? Adamla sevgili bile degiller. Adam su an evlilik bile istemiyor. Birbirlerini tanimiyorlar kiiiii 😂😂😂 konu sahibi hata yapmak istese bile karsi taraf hemen olmaz diyor 😂 Siz de hata yapmayin diyorsunuz. Sanki konu sahibinin elinde, adam istemiyoooo kiiii 😂😂😂

Yahu ne hatasi? Adamla sevgili bile degiller. Adam su an evlilik bile istemiyor. Birbirlerini tanimiyorlar kiiiii 😂😂😂 konu sahibi hata yapmak istese bile karsi taraf hemen olmaz diyor 😂 Siz de hata yapmayin diyorsunuz. Sanki konu sahibinin elinde, adam istemiyoooo kiiii 😂😂😂
Kız 21 yaşında 3 sene henüz yeni tanıdığı bir adamı beklemekten bahsediyor. Bundan daha büyük bir hata olur mu? Bunda bu kadar kahkahayla gülecek ne var.

Back
X