Ciddi ilişkiler/evlilik dönemleri hakkında tavsiye/tecrübe dinlemek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.828
51.656
798
Merhaba güzel kk nın güzel kadınları

Daha önce tecrübelerinize çok defa güvendim ve haklı çıktınız şimdi de dinlemek istiyorum.
Ortada spesifik bir konu yok ama şimdi artık iş hayatına atılmakla birlikte ciddi ilişkiler dönemine girdiğimi hissettim. Bir yandan kısmetim açıldı mı diyeyim ya da doğrusu artık bağımsız, kendi başına bir kadın olduğum için erkeklerle kurduğum ilişkiler değişti. Yani üniversitede de vardı elbet ilgisi olan ama bu şekilde ilerlemiyordu yani daha çocukçaydı.

Şimdi biraz daha olgun ve farklı yaklaşıyor erkekler öyle hissediyorum yani daha çok çaba harcıyorlar ki sanırım yaş grubumuz olarak normal artık 20 yaşında gibi davranmamaları.

Peki bu karşımıza çıkan bireylerden doğru insan nasıl seçilir? Ne kadar sürede seçilir? Siz nasıl seçtiniz ya da? Ben daha yeni bu yaklaşımla karşılaştığım için şaşkınım ama aynı zamanda da memnunum çünkü çocukça şeylerden sıkılmıştım çok.

Bir de eski ilişkilerimden ötürü kimseye güvenemiyorum ben, inanmıyorum. Sanki bir gün hepsi işi bozacak bir şey yapacakmış gibi düşünüp kendimi kapatıyorum. Bir de korkuyorum işlerin ciddiye binmesinden, evlenmekten falan. Bilmiyorum öyle işte azcık laflasam belki benim gibi olanlar vardır, iki kelime edecek lafı olanlar vardır diye konu açmak istedim :KK51:

Doğru ilişkinin tam bir tanımı yoktur.
İnsanlar farklı farklı olduğu için tanımıda değişir.
Kendim için doğru ilişki anlama ve dinleme üzerine kurulu.
Eşimle hem mantığım hem kalbim uyar.
Tabiki yüzde yüz bir eşleşme imkansız ama 25 yaşıma kadar ki en yüksek eşleşmeyle evlendim diyebilirim.
Görüştüğüm erkeklerde hiçbir zaman bu aile babası olur diyememiştim.
Eşimde bunu 2. görüşmemde anladım.
1,5 yıldır tanıyorum eşimi.
İlgilisi tavrı konuşmaları hep aynı devam etti.
İlk flört zamanlarında nasılsa şuanda da öyle.
Bu benim için çok önemliydi.
Umarım bu şekilde devam eder.
Sizinle hem arkadaş hem eş olabilecek birisi karşınıza çıktığında şans verin.
İkisini bir arada götürebilen insan çok az çünkü.

Benimde tam olarak bir fikrim yok da:deli:

Ama sunu merak ediyorum bende , canı gönülden evlenmeyi isteyen bu adam cocuklarimin babasi olur gibi laflari cani gönülden inanarak söyleyen oldu mu

Evlilik korkusu yasamadiniz mi mesela
Aldatilir miyim bir gun bitecek mi korkusu falan
Korkusuzca evlenip 15 yillik süren evlilikler falan icin beni yesillendirin lütfen :))))

Dogru kişi tanımı değişkendir ama genel olarak 30 yaşındaki erkekler en azindan me istediklerini daha rahat ifade edebilirler. İliskiye başlarken kasıntı olmamak gerek deneme yanılma yöntemiyle hem es hem de arkadaş olabilecek biri bulunur. Daha ortada hiçbir şey yokken bu adam çocuklarıma baba olur mu ya da ilerde beni aldatır mi gibi dusunmemek gerekir. Zaten akışına bıraktığında e birazda insandan anlıyorsan karşındakini çözmek çok zor değildir. Bence kendini kapama guvenini zedeleyen geçmişte kaldı.

Ciddi ilişki diyince ne bileyim bir gülesin geliyor
Takılmaya kızanlar çok burada :)) bu yanlış anlaşılır aslında
Neyse

Akışına bırakmak tatafındayım
Müdahale edince büyüsü bozuluyor :)

Ama sunu merak ediyorum bende , canı gönülden evlenmeyi isteyen bu adam cocuklarimin babasi olur gibi laflari cani gönülden inanarak söyleyen oldu mu

Korkusuzca evlenip 15 yillik süren evlilikler falan icin beni yesillendirin lütfen :))))

Eşimi yalan söylemez olarak gördüm, güvendim. Ailesi de iyiydi.4. Yılın sonunda eşime Hala güvenirim, ailesini hala severim (bazı şeyler yaşandı ama normal olarak görüyorum insanlar farklı farklı ger aile bir değil ama gerçekten iyi insanlar diyebilirim eşimin ailesi için.. allah var bi kötülüklerini görmedim) Eşim hep peşimde koşardı hep güzel şeyler söyledirdi.. bu adam çok iyi Bba olur derdim. Bebeğimiz oldu ... hamilelik döneminde adam çıka farklı oldu. Bana enerji geldi ona sinir stres (zaten sinirli ve stresli biriydi) her şeye bağırmaya başladı. Bana kötü söz söylemeye başladı... hamilelikte tek ağlama sebebim onun bana bağırmaları kaynaklıydı. Ortada hiçbir şey yokken bağırma bunlar. Neyse baktım olmuyor 5/6 ay ayrı kaldık ayda bir görüştük kendime geldim çokşükür. Bebek doğdu büyüdü tekrar aynı eve geçtik of aman Allahım adam evlendiğim adam değil gerçekten dili uzamış.bence beni gözden çıkarmış. Boşanacağımı söyledim yarın git ne yapıyorsan yap dedi ..bi de bunu blöf olarak söylemeyeceğimi bilir .. valla uğraşmak istemedim bebek zaten zor . Tek bakarsam çalışamayacağım maaşım olmayacak. Ayrıca bakıcı parası mama parası ev kirası derken çıkamam işin içinden. Hem gece hep ben uyanıyorum uğraşıyorum birlikteyken mecburen o da kAlkıyor. Uzaklaşırsak canına minnet adamın... Erkekleri kötü olunca tanıyorsun iyiyken prenses kötüyken pisliksin :))

Herkese göre dogru kisi secimi farklidir , erkekler benim gözlemdigime göre yasa göre olgunlasmiyorlar , bazilar hep cocuksu kaliyor .. 36 yasinda ama olgun bir hareketi yok ,iki duzgun cumleyi bir araya getiremeyen , hala saygi kavrami olmayan sorumluluk sahibi olmayan erkekler var .

Yillarca flirt etsen bile malesef ayni evin icine girdiginde taniyorsun zamanla..

O insan kendisini belli ediyor az cok zamanla ,

her erkek ayni degil ben iliski istemiyorum artik , calisip gezip eglenicem 30 uma giriyorum daha gencim dedim dedigim an esimle tanistim...

suan da iyiki diyorum elbette kararsizliklar oluyor celiskiye dusuyor insan ama zamanla zaten o insanin artilarini eksilerini göruyorsun..

Bazi ufak eksileri vardir onlari sen , seninkini o tamamliyor .
Zama birak , zamanin tadini cikart.
Dogru kisinin dogru zamanda sana gelmesi dilegiyle :KK200:

Doğru ilişkinin tam bir tanımı yoktur.
İnsanlar farklı farklı olduğu için tanımıda değişir.
Kendim için doğru ilişki anlama ve dinleme üzerine kurulu.
Eşimle hem mantığım hem kalbim uyar.
Tabiki yüzde yüz bir eşleşme imkansız ama 25 yaşıma kadar ki en yüksek eşleşmeyle evlendim diyebilirim.
Görüştüğüm erkeklerde hiçbir zaman bu aile babası olur diyememiştim.
Eşimde bunu 2. görüşmemde anladım.
1,5 yıldır tanıyorum eşimi.
İlgilisi tavrı konuşmaları hep aynı devam etti.
İlk flört zamanlarında nasılsa şuanda da öyle.
Bu benim için çok önemliydi.
Umarım bu şekilde devam eder.
Sizinle hem arkadaş hem eş olabilecek birisi karşınıza çıktığında şans verin.
İkisini bir arada götürebilen insan çok az çünkü.

Benim aradigim ozelligi bulmussunuzz.
Bazi insanlar garipsiyor.
Bir de profil fotolariniz cok guzel ya Masallah belirtmek istedim :nazar:

Benim aradigim ozelligi bulmussunuzz.
Bazi insanlar garipsiyor.
Bir de profil fotolariniz cok guzel ya Masallah belirtmek istedim :nazar:

:oops: Canım benim çok teşekkür ederim.
Değiştircem fotoğrafı bazı konularda beni fotoğraf yüzünden linç ediyorlar.
Rabbim inşallah daha daha güzellerinş nasip eder isteyen herkese.
Hiçbirşeyin garantisi yok.
Benim eşim mükemmel değil
Beni hayal kırıklığına uğratmıcak diye birşey de yok.
Ama Allah göstermesin inşallah.

:oops: Canım benim çok teşekkür ederim.
Değiştircem fotoğrafı bazı konularda beni fotoğraf yüzünden linç ediyorlar.
Rabbim inşallah daha daha güzellerinş nasip eder isteyen herkese.
Hiçbirşeyin garantisi yok.
Benim eşim mükemmel değil
Beni hayal kırıklığına uğratmıcak diye birşey de yok.
Ama Allah göstermesin inşallah.

Niye linc olsun anlamadim.
Dilekleriniz icin tesekkurler icimden geldi yazmak istedim.
Ne guzel bilincindesiniz zaten garantisi yok ve hicbir seyin sahibi degiliz.
Mukemel kim var ki sevgi saygi olsun anlasma olsun yeter.(tabi bana gore)

Ciddi ilişki diyince ne bileyim bir gülesin geliyor
Takılmaya kızanlar çok burada :)) bu yanlış anlaşılır aslında
Neyse

Akışına bırakmak tatafındayım
Müdahale edince büyüsü bozuluyor :)

Ben kızmıyorum takılmaya da
O da bir tanıma süreci sonuçta hemen huop sevgili olacak değiliz ya.
Ama biraz sudan çıkmış balık oldum bir anda etrafımda bu kadar çok karşı cins belirince :D

Dogru kişi tanımı değişkendir ama genel olarak 30 yaşındaki erkekler en azindan me istediklerini daha rahat ifade edebilirler. İliskiye başlarken kasıntı olmamak gerek deneme yanılma yöntemiyle hem es hem de arkadaş olabilecek biri bulunur. Daha ortada hiçbir şey yokken bu adam çocuklarıma baba olur mu ya da ilerde beni aldatır mi gibi dusunmemek gerekir. Zaten akışına bıraktığında e birazda insandan anlıyorsan karşındakini çözmek çok zor değildir. Bence kendini kapama guvenini zedeleyen geçmişte kaldı.

Evet kimisi diyor ya ilk bakışta anladım bu adam eşim olacak falan çok acayip geliyor bana :27:

Ben de onu öğrenmek için açtım bakalım :27:

Onbeş yıla daha cokkk var ama nacizane eşimle ikinci görüşmemizde ‘ki birincisi bigün önceydi’ bundan bana koca cocuklarıma baba olur dedim :)

Ya nasıl oluyor o iş çok garip yani etkilendiğim oluyor ilk görüşte ama ben yok kaç kaç moduna giriyorum :KK70:
Benim ablamda tanısmalarının 3. Gününde evlenme teklifi aldı ve maşallah +20 yıldır hala elele gözgöze dibdibe aşk yasıyorlar eniştemle

O duyguyu tarif edemem bazen bi vicdanlı yanını görüp erirsin bazen gözünün icinin gülmesi ayagını yerden keser
Herkesin kriteri kıstası yasadıgı farklı ama emin ol evet bu diyorsun

Onbeş yıla daha cokkk var ama nacizane eşimle ikinci görüşmemizde ‘ki birincisi bigün önceydi’ bundan bana koca cocuklarıma baba olur dedim :)

Hemde ikinci günden diyorsunuz:))))

Korkulariniz olmadi mi hic

Maşallah diyeyim bu arada:) nazarim degmesin.

Hemde ikinci günden diyorsunuz:))))

Korkulariniz olmadi mi hic

Maşallah diyeyim bu arada:) nazarim degmesin.
İkinci günde icimden dedim evlenicem seninle diye ona söylemedim ki :D

Tanıdıgımın birinci haftası sevgilim oldu elimi tuttu vs bi yıl sonra söz nişan dügün hazırlıkları vs basladı ve beni hic bi zaman ‘kavga anında anlık bogazlamak istemelerim dışında’ pişman etmedi

Gercekten ruh eşi diye bişey var çekim diye birşey var görğnce anlıyosun

Cok daha iyisi seni bulsun seni mutlu etsin :)

İkinci günde icimden dedim evlenicem seninle diye ona söylemedim ki :KK70:

Tanıdıgımın birinci haftası sevgilim oldu elimi tuttu vs bi yıl sonra söz nişan dügün hazırlıkları vs basladı ve beni hic bi zaman ‘kavga anında anlık bogazlamak istemelerim dışında’ pişman etmedi

Gercekten ruh eşi diye bişey var çekim diye birşey var görğnce anlıyosun

Cok daha iyisi seni bulsun seni mutlu etsin :)

Ay ben bir haftada sevgili olmak istese çıldırırdım yani inanmazdım
4 hafta oldu yani evet demek istiyorum ama ne bileyim ya çok erken diye düşünmüştüm hani 4 haftada neye göre aşık oldun da sevgili olmak, ben siz 1 hafta dediniz şimdi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X