• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi ilişkim olmuyor..

roxie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
70
0
86
Denizli
18 yaşındayım üniversite 2. sınıftayım. Yaşım biraz küçük 2. sınıfta olmak için biliyorum ama hayat beni buraya kadar getirdi işte... Ne yazık ki bu yaşıma kadar hiç uzun bi ilişkim olmadı bana yaklaşan erkeklerde hep art niyet seziyorum ve isteklerine karşılık vermediğim zaman bitiyor karşılık versem de bir şey değişmeyecek bu şekilde en azından bana olan saygılarını yitirmediğimi düşünüyorum. Çirkin bir kız da değilim ama etrafımdaki arkadaşlarımın tümünün ya sevgilisi var ya da geçmişte uzun bir ilişkileri olmuş ben neden yaşayamıyorum? Sevgililer günü de geliyor bir sevgililer günü daha yalnız geçecek düşündükçe üzülüyorum belki de acıyorum kendime.. :(

Canim benim senin Safligin var temizligin var,varsin sevgilin simdi olmasin.
Mademki hep art niyet seziyorsun ve mademki isteklerine karsilik vermiyorsun ve mademki saygiyi,onurunu düsünüyorsun(ki bu cok güzel ve olgun bir düsünce) birak simdi olmasin..

Insan bendeni herzaman insanin kiyafeti gibidir..O elbiyeyi hergün giyersen cabuk yipratirsin ama cok özel bir günde giyersen dikkat cekersin.

Anlamissindir umarim..Takildigin seye bak,bunun icin üzülmen bile yersiz,zamanla hersey olur sen yeterki ne istedigini bil ve herzaman kararli ol..
Yani su akar yatagini bulur....Gün gelir seni anlayan,senden cikar gözetmeksizin seven,sana sen oldugun icin deger veren birileri cikar..Simdiki gencligin akli fikri cinsellik olmus..Hepsi ayakli Nuri Alco gibi..:jeyyar:

art niyeti sezebilecek kadar akıllı olduğuna şükret,sezemeyip başına kötü şeyler gelen bir sürü insan var tatlım.ayrıca da yaşın gerçekten buna üzülmek için çok küçük daha.kısmet bu aşkın ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin ki.bir gün karşına doğru düzgün biri çıkınca,gülersin ben bunu kafama niye takmışım diye:1hug:

amann cnmmm elbet olur geç olsun temiz ahlaklı olsun

O yaşlarda yaşanan aşklar genelde yıkıcı olur zaten...
Aramızda nerdeyse 10 yaş var, şimdi aradığım adamı buldum, bundan öncekiler keşke hiç olmasaymış diyorum, hepsini toplasam 1 adam etmezlerdi.
Bence derslerine ve geleceğine odaklan, bir gün hayatının erkeği karşına çıkacaktır.

bence cok akilli bir kizsin... bastan gözlemleyip ona göre davraniyorsun . ayni olmasi gerektigi gibi. degecegini düsündügün insan mutlaka bir gün karsina cikacak ve hatta büyük ihtimalle bir zaman sonra onun da uygun olmadigini düsüneceksin ve yollari ayirip daha da dikkatli davranmaya baslayacaksin.

senin konumundayken benim de henüz erkek arkadasim olmamisti diger arkadaslarim neredeyse birkac ayda bir sevgili degistirirken. belki de onlari gördükce beklemek istemistim. 4. siniftaydim uygun oldugunu düsündügüm kisiyle tanistigimda ... gerci simdi ne kadar gereksiz bir insandi keske olmasaydi 5 yila yazik oldu diyorum ya neyse :roflol:

önemli olan erkek arkadasin olmasi degil gercekten zamani geldiginde ömrünü beraber gecirecegin insan.. kimbilir ne zaman olacak bu.. o zamana kadar da hic olmasa ne farkeder.. hatta gereksiz iliskilerin ardindan üzülmekten cok daha iyidir :teselli:

Ne aciyorsun kendine be güzelim, azicik asin dertsiz basin...bosversene..:delphin:

O uzun iliski yasayan arkadaslarinin hepsi herzaman cokmu mutlu saniyorsun...:1no2:

Hem öyle sacma sapan bir iliskin olacagina olmasin bana sorarsan...yada gec olsun temiz olsun..a.s

Kimin aklı neredeyse orda ihtisas yapıyor güzelim bak sen 18 yaşındasın ama derslerine öncelik verdiğin için üniversite 2. deyim diyorsun seninde ilgi alanında sadece erkekler olsaydı art niyetti bilmemneydi bir kenara bırakıp 50 tane manita yapardın. Bunu bir eksiklik olarak görme bence.

Canım yaa derdin yok kendine dert mi arıyorsun ciddi ilişkin olur daha 18 yaşındasın 1 tane olsun adam gibi olsun bekle ne bu acele anlamadım walla.Hem tüm arkadaşlarının sevgilisi var diye seninde mi olması gerekiyo.:1shok:

canım ya daha cok gencsin ayrıca kendine güveniyosun başını herzaman dik tut ve bunu dışarıya belli et kendine güven erkek arkadaşın oldugunda da bu böyle olsun senin bu tavrını gören kişi cinsellikle yaklaşamaz zaten seni böyle kabul edecek biri vardır bekle okul hayatında olmazsa iş hayatında olur senin bu tavrını begenen erkekde çıkacak cnm üzülme

canım bak sende soylemıssn zaten yaşın küçük hemde çok küçük okulunu bitir yada bu süreç içerisinde birisin bulursan değerlendr ama birilerini bulmak içinde çaba harcama derim...gençlğinin kıymetını bil..

ciddi bir ilişki için daha erken canım
acele etme
inan karşına çıkacak biri
hayırlısı olsund agüç olsun.
sen şuan okulun tadını çıkarmaya bak
arkadaşlarınla eglenmeye bak bence.

bu gençlik gitgide daha sabırsız ve aceleci olmaya başladı nedense
15 yaşında aşkından ölüp bitenler 19 yaşındaki evlilikler
daha yaşın kaç ki güzelim hayatın daha çok başındasın
olgunlaşmaya doğru gidecek yolun başındasın daha
kendini bilecek doğruyu yanlışı ayırd edecek olgunluğu zamanla erişeceksin
bu kadar aceleci olma senden 3 yaş büyük olmama rağmen benimde
bu zamana kadar doğru dürüst bir ilişkim olmadı ama neden olmuyor diye yakınmadım hiç
birazcık nasip meselesi bu işler
aramayla doğru adamı bulamayacağımıza göre
onların bizi bulmalarını bekleyeceğiz demektir
sabret büyük aşkın daha doğrusu aşkımız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizi bi yerde bekliyor şu an kimbilir kimle nerde ne yapıyor
haydi beyaz atlı koş gel demeyle gelmeyecek bekle zamanı var daha...yerimsenibenyerimseniben

Yasin daha 18 yani üzülmene gerek yok.
Iliskin olmamasi kötü bir iliskin olmasinda kat kat iyidir.
"Gec olsun güc olmasin" sözü burda da gecerli...

18 yaşındasın canım sen daha bu ne acele...
Yalnız zamanlar hayatın en güzel zamanlarıdır boşversene...
Elbet zamanı gelince hayatına biri girecektir...
Onun herhangi biri değilde gerçekten seveceğin biri olması çok daha güzel olur bence...
Uzun ve ciddi ilişkinin olması matah bir şey değil ki...
Bir bakmışsın ayrılmışsın...
Kimseyle kıyaslama kendini hem...
Sen sensin...
Arkadaşlıklarının tadını çıkar...

canım ya senın yasındayken bende boyle dusunuyordum zaman ılerledıkce oluyor merak etme
onemlı olan sevgılı boslugu olup olmaması deıl
yanı bı ınsanı sırf o bosluk dolsun dıe secmek deıl
gercekten mutlu olabılmek
ılla cıddıyet cokta sart deıl bak arkadaslarım 5,6 senedır cıkıyorlar ayrılan oluyor
ılıskılere bastan kader bıcmektense bence gıttıgı yere kadar mutlu olmak ıcın yasamak cok onemlı
bunu ben bu yasımda farkettım sen daha once farket bence senı ıncıtmıcek senı olgunlastıracak gozlerıne bakınca heycanlancagın bırı olsun
bırde benımde ole cok cok ılıskım olmadı ama unı yıllarım cok eglencelı egctı karısanım gorusenım olmadıgı ıcın kafa rahat şenlik şenlik gezdım, arkadaslıklarımı daha rahat yasadım bence bu bır avantaj o zaman bıle cıddı bı ılıskıyı 26,27den once ıstemıordum
kuluplere uye ol sosyal ol, iş hayatın ıcın zemın hazırla, erkeklere kendı ıle ılgılenen bır kız kadar cekıcı gelen bısey yoktur

Son düzenleme:
herşey zamanla olur..
bazı insanlar 18inde bulurlar gerçek aşkı..bazıları 28inde..
kader kısmet meselesi..
sen derslerine yoğunlaş..
birgün bir bakmışsın çıkıp gelmiş aşk :)

Henüz cok gencsin arkadasim. Sen öncelikle okulunu, sinavlarini düsün. Ask zaten birgün kendiliginden gelir. Alnimizda ne yaziyorsa onu yasiyoruz..

Back
X