Ciddi ilişkisi olan erkek ( sevgili, nişanlı) telefon numarasını değiştirmeli mi?

Ciddi ilişkisi olan erkek ( sevgili, nişanlı) telefon numarasını değiştirmeli mi?

• evet değiştirmeli

OY: 14 46,7%
  • hayır değiştirmesine gerek yok

OY: 16 53,3%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
ben inanmadım erkek arkadaşının eski sevgilisine o kadar sert çıkıştığına
biri istemediği sürece kimse kimseye asılmaza

canım zaten o sert bır sekılde çıkışmamıştı
pırlanta rahatsız oluyor gorusmeyelım demiş

ama dedıgıne şu şekilde zıt orneğim var benım eskı sevgılım
kendısıne armaa defalarca, arkadaslarına soyledım aramasın dıye
aradan 1,5 yıl gectı daha dun facebook a eklemıs defalarca maıl şu bu msjlar
ben degıstırmedım ama ona ragmen numaramı
o degıstırecek dıye dusundum tavrını

evet sonunda o da kabul ettı zaten
eskı sevgılıden arkadaş olmuyormuş diye
ama baslarda gerek unıversıte ortamı gerekse dusunce acısı
ıkı kısı arasında duygu bıttı mı arkadas olunabılır seklındeydı
bende eskıden oyle dusunuyordum ama arkadas olamadıkca anlamıstım bu durumu
ama o bu konuda objektıf dusunemedıgımı dusunuyordu onyargılı yaklasıorum sanıyordu
sımdı kendını gordu kendı kabul ettı

kesinlikle
dünyada 4,5 milyar insan var
benzeri bizede olmuştu
badem gözlümün benden önce 4 yıl çıktığı kız vardı
ayrıldıktan kısa süre sonra benimle tanıştı
kız aramıştı biz çıkarken badem gözlüm ona demediğini bırakmamıştı
benim bir ilşkim var ve onu yıpratmana izin veremem güle güle demişti

işte yapılması gereken de bu olmalı. hadi bakalım o kız bir daha arayabilir mi. bin pişman olmuştur aradığı için. kesin ve net tavrını böyle koymalı erkek işte...

kesinlikle

kız aramıştı biz çıkarken badem gözlüm ona demediğini bırakmamıştı
benim bir ilşkim var ve onu yıpratmana izin veremem güle güle demişti

bencede boyle olmalı ama işte onlar dostane ayrılmıslar duygumuz bıttı dıyerek kavgalı gurultulu bır sekılde değil
bakalım artık gorusmezler dıye dusunuyorum benım dunku patlamamdan sonra
kırmyayım dıye dememıstı ama gereklı demekkı bu artık

ben inanmadım erkek arkadaşının eski sevgilisine o kadar sert çıkıştığına
biri istemediği sürece kimse kimseye asılmaza

bence de tam sert çıkmamış sevgilin...

katılıyorum evet.

dostane ayrılmaları arkadaş olacakları veya hadi arkadaş oldularsa da, habire telefonda sohbet edecekleri anlamına gelmiyor...
üstelik sen istemiyorsan...

umarım daha da aramaz.
:umursamaz:

hım pardon asıl konuyu yazmamışım,

telefon numarasını değiştirmesine hiç gerek yok...

benden böyle bişey talep edilse ben de değiştirmem...bir dünya iş...

ınsan face book ta istemediği birinin arkadaşlık teklifi varsa o kişinin arkadaşlık teklifini reddeder ,ayrıca o kişiyi yasaklı listesine alırsa o kişi kolay kolay ona ulaşamaz...Bir başka face book ismiyle gelip arama yapmıyorsa..Hoş ,erkek arkadaşın dışardan istemediği kişilerin kendisini bulamamasını da sağlayabilir...

ısterse tabi....sositososito

değiştirmesine gerek yok..
değiştirdi diyelım sonra ne olacak o eskı kız arkadas bi şekılde tlf numarısını buldugu halde yınemı değiştircek acaba numarasını..
hem bir arar iki arar sonra bıkar aramaz zaten..

eşimin eskı kız arkadası( 7 yıl flört donemleri olmus) benle nişanlı oldugunu bile bile aradı msjlar cektı onu bunu bahane ederek eşim hiçbirine cvp vermedi..sonunda kızda iplenmediğini anlayınca bidaha aramaz oldu..

erkek arkadasınız eger kıza cvp vermıyorsa zaten kız uğrasmaktan bıkıp sizi rahat bırakır
ama eger erkek arkadasınız buna taviz verıyorsa sizde buna sahıtsenız yanı guvenmıyorsanız ,sevgılınızn hattıını değiştirsenız bile o kız yine bi şekılde bulup sizinle uğrasmaya devam edecektır..

Son düzenleme:
Yani.....kaydirigubbakcemile5

insanların geçmişi yeni gelen kişiue göre karalanıp yok edilmemeli..
telefon meselesi belki ufak bir örnek ama ilk adım bana göre..
bugun numara değişir.
yarın yolda gördüğü eski arkadaşa selam vermez..
böylr tavizler silsilesi peşpeşe gelir..
ve gün gelir mazin silinir..
senin olan yaşadığın hayatı başkası için sıfırlarsın..
kabul etmem , başkasından da istemem..
eğer eski kırıkların telefonla armaya devam etmesi ise tedirginlik yaratan , uslubuyla durum izah edilir..
benim olan geçmişi çantama atar , koluma yeni hayatımı tkay yoluma devam ederim..

senin sevgilin eski kız arkadaşına kendisini bir daha aramaması gerektiğini gerektiği tonda söylememiş canım..
aynı cümleyi iki farklı tonda söylersin..
biri yumuşaktır açık kapı bırakır ve karşıda ki o aralık kapıyı zorlar..,
ikincisi net tavrını belli eder ve dönersin arkanı..
numarasını değiştirse ben eminim yeni nuımara bir şekilde eski sebvgiliye ulaşır..
burda çözüm erkek arkadaşının kararlılığında..

Yanlız şu var.."Benim olan geçmişi çantama atarım deyince o çantayı arasıra açıp bakabilirim " anlamı da çıkabilir...:kedi:

Yani evraklar bizdedir,kaybolmaz hesabı gibi...

Ayrıca kastedilen eski arkadaş ,eski sevgili ise tabiiki selam sabah kesilmeli bence....

Burada hemfikiriz..kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

konuya bak yaa
aynı şeyi sen yapsan ona aynen böle söle!!!
tabiki degiştirsin ama önceden o kıza gerekencvbı versn.
şunuda unutma erkk arkdaşı çok ciddi olsa ona gerekeen cvbı en başta verirdi zaten

selam sabah tabi ki kesilmeli..
eski aşıklar dost olamaz bi kere bu baştan saçmalık..
ama ben anıların güzel ve kötü olan yaşanmışlıkların yokmuş gibi davranılmasını yanlış buluyorum..
yani yeni sevgilimden önce de ben vardım..
o yokken yaşadıklarım benim..
yaşarken mutluyum keyif alıyorum yada acı cekip güçleniyorum..
o geldi diye bunları yok sayamam..
bu şekilde karşımdakinin gözünde saygınlığımı da yitiririm..
şimdi benim için eskiye sünger çeken , düny hali ilerde beni de yok sayar diye düşünür..

Hayır öyle olmuyor..Geçmiş mazide kalıyor.Bir daha açılmamak üzere kapanıyor..Gerçekten çok sevdiysen tabi..Hele evlendiysen ve mutluysan geçmişi düşünmek bile istemeyebiliyorsun...Diğer ilişkilerini ona ulaşmadan önceki sıradan provalar diye düşünüyorsun..kaydirigubbakcemile3 Karşındaki kişi de aynı şekilde tabi..Tabi bunlar zorlama ile olacak şeyler değil..Kişinin içinden gelen duygular...opuyorumnanaktan

fundacım ya resmen kelimesi kelimesine katılıyorum, bunu yazan ellerini öpüyorum arkadaşım :)) çok mu sapıkım ne :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

aşağıdaki tüm mesajlarının da altına imzamı koydum he :içelim:

bende buna benzer bişey yaşadım.sözlümle lisede aynı sınıftaydık.arkdşlarımız ortak ve bi kızla çok samimiydi.herkes onların çıktığını düşünürdü ama ben bilirdim çıkmadıklarınıki okul bitince kız evlendi ve 1yıl sorada ailesiyle sorunlu olarak boşandı. bnmkide 1 yıl boyunca buna yardımcı oldu. kpss için kitap aldı,hoşlandığı çocukla görüşsün gerekse kdnsiyle görüşsün kafa dağıtsın diye telefon ve hat aldı falan. sora bigün kız tlf vs kapatıp ortadan kayboldu. ve kaybolmaya yakın oldğu dönemdede biz yakınlaştık,çıkmaya başladık.6ay kadar aynı numaralarımız vardı arayan soran olmadı hiç.ikimizde kimseden rahatsız değildik. bnm çevremdeki ünivden arkşlarm arardı sevmezdi onları ama ses etmezdi. bende aynı,hoşlanmadıklarm olurdu ama ses etmezdim.biz daha sora farklı bi operatöre geçtik ve sadece gerekli şahısları ekleyelim dedik. ama sırf avantajlarından dolayı değiştirdik.kimseden rahatsız oldğmz için değil. ve bigün işyerimdeyim tlf çaldı iş telefonum.bi baktım bu arkdş arıyo.sözlümün tlf istedi benden.ne istiyosan bana söle ben iletirim ona.şuan şehir dışında dedim.(amca oğlunun işyerine yardıma gitmişti.) bnm yazılarım vardı onda(değişik konularda denemeler yazar kndsi) onlar şuan bana lazım,almam lazım.tamam ben alırım ondan,sende gelir benden alırsın dedim.neden böle yapıyosun ne var bunda falan die bana çıkıştı bu. hiç ses tonumu bozmadan verdim tlf numarasını.daha fazla tartışırsam sözlüm kızar bana die düşündüm.msj attım sözlüme beni aradı böle böle yaptı die ama nsl ağlamak geldi anlatamam.çok moralim bozuldu.normaldede sevmem çünkü onu.ve öle bi anlatıyoki sanki bnmkinde mektupları kalmış.al mektubunu ver mektubumu der gibi.sözlüm konuşmuş onla o arada.hemen beni aradı.ben ağlıyorum tabe. ben bana kızacağını beklerken nie öle davrandım die tam tersi kızdı. neden noyu verdin dedin.hemen dedimki onun yazılarını saklıyomusun ne yazısı bu. ben çoktan yaktım onları, ne tutucam dedi.beni üzdüğü için ona çok kızdı. ve araryıp ağzına geleni söylemiş. kimsenin nişanlımı üzmeye hakkı yok.bida yaparsan bunu karşında beni bulursun demiş.kız bişe diememiş.aramam demiş. o gün bugündür aramadı. sözlümle birbirimize güveniyoruz.ağzımından çıkan neyse ona inanırız.bilirizki asla yalana yer yok ilişkimizde.
yani noyu değiştir yada değiştirme.önemli olan sizin birbirinize saygınız,sevginiz. bizim arkdşta çok zor dönemden geçmişti intihar falan.ama amacı bizi yaralamak gibiydi ve sözlüm buna fırsat vermedi.

Değiştirmeli tabii.Benim sevgilim değiştirdi şu anda numarası toplasan 10 kişide var.zemuszemus

Ben çok kıskancımdır da kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…