bende agir konustum sali gunu ettigimiz kavgada, yediremedi kendine hala nefret dolu siniri gecmedi. persembe gunu gittim yanina ozur dilemek icin konustum yok arkasinda dur dediklerinin gideceksin dedi, peki sustum. 2 gun sustum dun yolculuga gidecek diye 2 kelime ettim bu sefer daha agir konustu. en sonunda bosanmaya geldi.
ipler cok incelmisti zaten benim bu ilgi beklemem sikayetlerim vs ilk konuyu bunun icin acmistim , sonra iyice karman corman oldu isler. simdi nasil duzeltecegim diye dusunuyorum birsey yapmak istiyorum evet cok dogru oda yapmali aramali mesaj atmali. ama bence bunu hakettigimi dusunmuyor, yani ben ona hergununu zehir ettim surekli bunalttim biktirdim sonra bide boyumu asan laflar ettim o nasil bir ozurle iki konusmayla duzelir sanirim bu isi diye dusunuyor. e napayim yalvarayim mi hakkaten ? biraktim pesinden kosmayida konusmayida.suanda seyahatte cumartesi gunune kadar yok. o da beni aramaz mesaj atmazsa merak etmemis olcak yani 1 hafta yalnizim.
kapi acik mi kapali mi suanda bilemiyo olmasi lazim ama oyle degil mi sizce... yani beni kaybetme korkusu yok onda cunku zaten mutluluk ve huzur vermedigimi dusunuyo normaldede cok baski yapip cok ilgi isteyip tepesinde oldugum icin... sebebi bu , tahammulu kalmamis. bu konularda hakli degil mi peki? genel olarak bu davranislarimdan dolayi kavga ettik hep ve gercekten duzeltmek istiyorum yapmayacagim bunlari. ama simdi o kadar agir laflardan sonra nasi duzeltebilirimi zaten bilmiyorum..... sizin soylediginiz hic bisey yapma cumartesi gelince de sus konusma mi ?