- 12 Aralık 2012
- 451
- 596
- 323
- Konu Sahibi peaceful16
Konunuzu baştan sona okudum

Eşinizin sevgisini bilemem ama size kesinlikle saygısı yok.
Ayrıca size tahammülü de yok. Bu saatten sonra düzelir misiniz bilemem.. Ama ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum. çünkü hala kendi kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Yok iş için geri dönmem, yok eşyalarım yok döndüğümde hallederiz dedi kal demek istedi aslında vs. diye. Niye işyerinizle görüşmüyorsunuz? Size çalışma vizesi için başvurabilirler mi diye. Siz hala bahane üretiyorsunuz. Eşlerin arasına gurur girmemeli evet ama bunun anlamı sizin şuan yaptığınız şey değil. Adam sizin namusunuza laf söylüyor, gidecek yeriniz yokken sizi kapı dışı ediyor, defol git diyor ve bu adam hala sizin kocanız! Kusura bakmayın belki ağır oldu yazdıklarım ama siz kendinize değer vermiyorsunuz ki eşiniz size değer versin! Gerekirse Türkiye'ye dönün ya da eşiniz dönünce otelde kalın ya da toplayın eşyalarını o gitsin. O kadar iyi biliyor ki geri döndüğünde orada olacağınızı! O kadar emin ki! Sizin bu durumunuzdan yararlanan kişiye eş de denmez erkek de ve evet bu adamdan çocuk da yapılmaz. Eğer şimdi bir şey yapmazsanız bir daha ki kavganızda korkarım ki kolunuzdan tutup sizi sokağa atacak. Konsoloslukla iletişime geçin. Neler yapabilirsiniz öğrenin. Boşanmak için ya da çalışma vizesi için! En azından o erkek müsveddesi eve döndüğünde sizin de kararlı olduğunuzu, kırıldığınızı vs. görsün. Çıkın dışarı dolaşın, sakın aramayın, mesaj atmayın, arasa pek sanmıyorum ama açmayın, mesaj yazarsa cevap vermeyin. Bırakın burnu sürtsün. Allah yolunuzu açık etsin.. Şunu unutmayın siz değerlisiniz, size bir hiç gibi davranan namusunuza laf söyleyen adamdan hayır gelmez, o adamdan koca olmaz! Kendinizi daha fazla yıpratmayın, bu adam için değmez emin olun...