canım eşin çok ağır konuşmuş kızdım açıkcası ona da ne kadar uzatmış ama hala sinirli bu yüzden böyle davranıyor bence gerçekten bitirmek istese kendi o eve girmezdi zaten
anlattım sana ilk senemizde bizde yaşadık ve ben neleer duydum eşimden

kaç kere giderim bu evden dedi, kaç kere aç davayı boşanalım dedi

nasıl kırılırdım sonra anladım ki sinirlendikçe sinirini laflarıyla atıyor aksi takdirde sustuğu anda bittiği andır diye düşünüyorum ben artık (Allah korusun) o da der ben bişeleri düzeltmek için konuşurum der hep
ama senin burdaki ufak da olsa yanlışın adam rahat bırak dedikçe üstüne gitmeye devam etmişsin, nereye gidiyorsun, ne zaman geleceksin, yatağa niye gelmedin sorma ilgilenme sen hatanı bilip adım attın mı tamam yeter artık sessize al kendini geri çek lütfen ve inan bunu eşin için değil senin için söylüyorum, çok üzülüyorsun bu belli ve dediğim gibi yaparsan emin ol daha iyi olacak herşey
çünkü sen konuştukça sen sordukça sorguladıkça adam soğumuyor, sakinleşemiyor aksine körükle gidiyorsun gibi hissediyor sen şimdi bütün iyiniyetinle aç mısın yemek yer misin diye sorsan bak hala beni takip ediyor ona ne benim açlığımdan kafasında emin ol
eşimden bildiğim için söylüyorum tamamen bambaşka bi konuda iyiniyetle bişe söylediğimde bile bak hala susmuyorsun dediğini bilirim bu tabii ki hoş bişe değil ama huyu bu ben de onu böyle kabullendim ben de mükemmel değilim neticede o yüzden ufacık bi tartışma yaşasak bile susuyorum başka odaya geçiyorum kızımla ilgileniyorum vs sonra sakinleştiğimizde derdimi anlatıyorum
sen de bunları yap tabii aranız düzeldiğinde
şimdiyse ne ara ne sor
ne zaman gitti ne zaman geldi düşünme, sorma sakın
bırak nereye gidiyorsa gitsin döneceği yer belli
bırak nerede yatıyorsa yatsın paşa gönlü bilir
evet yalnızsın çok zor anlıyorum ama eşimle ilgili konularda ben de yalnızdım kaç gece yalnız kaldım kavga ettik diye annem 10 dklık mesafede oturmasına rağmen aramızın açık olduğunu bilmesin diye kimselere bişe anlatmadım anlatamadım
canın sıkıldıkça gel burada bize yaz eşine değil bizimle gider yalnızlığını