- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
23 yaşındayım evli değilim üniversite öğrencisiyim.Fakat bu yorumu yaşanmışlıkla değil en yakınımdan gördüğüm örnekle yorumladım. Halamın oğlu yıllarca bir kızla sevgili oldu, kendimi bildim bileli o kızı tanırım yani o kadar. Sonra yıllar geçti evlendiler kendisi yengem oldu. Fakat yengem alınmayın ama sizin gibiydi. Özellikle bu ''güzel mesaj atıyorum cevap vermiyor yada geç veriyor en sonunda bana bıktım artık dedi'' konusunda birebir anlatmışlığı var.Sonuç olarak abim onca yıllık hiç bitmez denilen büyük aşkı ''Eşim hala kendini 17 yaşında çocuk sanıyor, ne işim vardan anlıyo ne de halimden bıktım artık'' diyerek başlattığı savaşı sonuç olarak eve geç gelmelere bıkkınlık tavırlarına ve yengemle ilgilenmemelerle devam ettirdi. Nihayetindede resmi olarak boşanma olmadıysada evi barkı ayırmak suretiyle ayrıldı. Ve artık çekemediğini aklı başında olgun olması gerektiğini ama mesajdan aramadan eften pütfen bile şikayet ettiğini söyleyerek yengeme arkasını tamamen döndü. Sonuç olarak yengem üzgün,hüsran. Oturup karşısına saçmaladığını gerçekten böyle bir ömrün geçmiceğini eşini hayatının merkezine koymasının yanlış olduğunu falan anlattık.Biz anlattık yani.O geçte olsa anlamış gibi dursada artık abimin canına tak etmiş olucakki pek oralı değil. Gerçi ben hayatta her kim olursa olsun kişinin herhangi birini hayatının merkezine koymasına zaten karşı bi insanım. Ama sizin durumunuz direkt olgunluktan uzak davranmak oluyor. Sonunuz benzemesin tabi de , sizin adına değer dediğinize karşınızdakinin yeter demesine az bi zaman kalmış gibi duruyor. Bence kendinizi biraz toplayın.
evet yengeniz benim gibi davraniyomus benziyo. evet adami bezdiren davranislar, cozecegim insallah kendim icin, en cok beni yoruyor cunku gereksiz yere. bi sebebim yok bunlari yapmak icin inanin.
hikayeye uzuldum tabiki, sonumun benzemesinide hic istemem.. 23 yasinda boyle olgun olmaniz cok hos. ben 27yasindayim ama 16 gibi davraniyorum bazen :)
aynen son noktalardayiz artik..