Ciddi mi değil mi?

fly4195

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
27
-1
1
29
Merhabalar herkese. 8 aydır görüşüyoruz ama çok sık buluşamıyoruz o yoğun çalışıyor ve ikimizde ciddi düşünerek başladık. İsteme vs ne yapalım diyince ben sınavım var diye Ağustos'ta olsa daha iyi olur diye demiştim. Şimdilik ailelerimizi tanıştıralım demiştim tamam bende düşünüyorum güzel olur demişti ama 2dir hastayım rahatsızım diyor. Ciğerlerinden rahatsızlığı var ama görüşmesine engel olmadığını düşünüyorum neden böyle yapıyor sizce?

Konuşurken gayet güzel konuşuluyor hatta ileriye yönelikte konuşmalar oluyor anlayamıyorum

Lafla peynir gemisi yürümez. Sizin gibi net değil. Ayrıca yoğun diyorsunuz ama isteyen her türlü vakit yaratır görüşürdü çok bel bağlamayın bu ilişkiye üzülmek istemiyorsanız

Merhabalar herkese. 8 aydır görüşüyoruz ama çok sık buluşamıyoruz o yoğun çalışıyor ve ikimizde ciddi düşünerek başladık. İsteme vs ne yapalım diyince ben sınavım var diye Ağustos'ta olsa daha iyi olur diye demiştim. Şimdilik ailelerimizi tanıştıralım demiştim tamam bende düşünüyorum güzel olur demişti ama 2dir hastayım rahatsızım diyor. Ciğerlerinden rahatsızlığı var ama görüşmesine engel olmadığını düşünüyorum neden böyle yapıyor sizce?
Calisiyormu kendisi

Kanser olmasın

Hastalığı biz görüşmeye başladıktan sonra çıktı ciğerlerinde enfeksiyon olduğunu söledi ama hep hastanede
Kanser falansa sizi yarı yolda bırakmamak için öyle davranıyor olabilir.

Bu hafta sonu aile görüştürmesi için olur güzel olur inşallah diyordu ama öyle bir şey olsa demesi gerekmez mi?
Valla bilmiyorum. Babam, kardeşim ve kocam dahil bunca yıllık ahir ömrümde erkekleri kesinlikle anlayamadım. Bence onların da ne yapmaya çalıştıkları konusunda hiçbir fikirleri yok.

Israr etmeyin erkek ısrarla bunu isterse güzel oluyor fikrim bu.Belkide istemiyor gerçekten hasta mı gerçekten iyi tanıdınız mi birbirinizi belkide nasıl yapsamda bitse derdinde belki çok erken olduğunu düşünüyor belkide sizinle ilgili fikirleri değişti.Acik açık sorun diyeceğim ama net cevap vereceğini düşünmüyorum

Israr etmeyin erkek ısrarla bunu isterse güzel oluyor fikrim bu.Belkide istemiyor gerçekten hasta mı gerçekten iyi tanıdınız mi birbirinizi belkide nasıl yapsamda bitse derdinde belki çok erken olduğunu düşünüyor belkide sizinle ilgili fikirleri değişti.Acik açık sorun diyeceğim ama net cevap vereceğini düşünmüyorum
Konuşunca görüşünce iyiydik onunda yüzü gülüyordu . O ilk başlarda bile ailelerimizi tanıştıtalım gidip gelelim istiyordu ben hatta biraz daha zaman olsun istemiştim. Direkt sordum bugün ailelerimizin tabışmasını istemiyorsun bana sölemediğin bir şey mi var dedim aşkolsun hayatım yok askım diyor

Back
X