Ciddi mi değil mi?

adam rahatsız, ciğerlerinde sorun var. hastane hastane geziyor
canının derdine düşmüş
kendini iyi hissetmediği için 2dir ertelemiş belli ki iyileşmeye çalışıyor
sen kalkmışsın ciddiyetinden şüphe duyuyorsun, sağlığı bahane ediyor diyorsun, görüşmesine engel değil diyorsun
fazla bencil değil misin ?

ben birkaç gündür rahatsızım, grip oldum, hastanelik bi durumum yok evde dinleniyorum
ben şu halimle bile asla kendimden başkasını düşünecek durumda değilim
kaldı ki bu adam hastaneye gidiyor devamlı, hem rahatsızlığı var hem de hastaneye git gel bunun yorgunluğu var
sahiden ciddi düşünüyorsa bile, senin bu bencilliğin karşısında düşünmeyebilir bu saatten sonra

Davranislarini sevmedim. Güven vermiyor ve o harekete gecmeden siz adim atmayin. Yani aileyle bulusturan ,tanistiran ilk siz olmayın. Seven niyeti ciddi olan yol yordam bilir ve ona göre adım atar. Siz niyetinizi belli etmissiniz zaten baktiniz "yok bayramdan sonra,yok haftaya,yok önümuzde ki aya" bu böyle uzar gider. Yol verin gitsin uğrasmaya degmez.

Bende böyle düşünüyordum başkalrı da farklı açıdan düşününce kafam karıştı o yüzden içim rahat etmedi. Hastalık her şeyden önemli tabiki o kadar düşüncesizlik yapamam . Bende zamana bırakmaya karar verdim

Bende ona ve zamana bırakmaya karar verdim.

Eğer gercekten hastaysa... ben bana ülserden kansere cevirdi diyen adama denk geldim. Ve o kadar profesyoneldi ki ben de kendimi açık göz sanardim.O yüzden güven sıfırtabi ki karşıdakini en iyi yine siz bilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

Son düzenleme:
Peki neden yalan sölemişki ve nasıl anladınız?

hasta biriyle evlenmek istediğinden emin misin? tabiki sevdiğinin yanında olmak gerekiyor ama eğer ki ciddi bir hastalık değilse de görüşmeye gelmemesi normal değil. artık ciddi yola giriliyor ama o işin ciddiyetinin farkında değil. kesin net konuşmalar yap şöyle mi yapalım böyle mi diye sorarsan işi yürütemeyecek erkeklerden. zaten ayrılmayı düşünüyorsa ailelerle tanışmadan önce yapacaktır bunu.

Peki neden yalan sölemişki ve nasıl anladınız?
Ben de "adım atalım,nişan yapalim" vs diye ilerlemeye çalısıyordum. Adam sanmıştım ya hani ciddi diye. Ben her defasında söyledikce bisey cikartiyordu. Bu da onlardan biriydi hic bir zaman aciklamadi zaten. Sonrası mi? Şu an başka biri ile evli ve çocuklu. Evlenmeye korkuyordu sözüm ona. Ben adam hasta diye ortaliga düsmüs doktorlar ariyorum en iyisi nere de kim diye bi gün dedim sonuçlarini ver bi tane buldum gönderelim ilk başta tamam dedi şura da kaldi vs vs. Baktim yok gelmiyor dedm doktor bekliyor bana bir çıkıştı oradan anladim ve başka bir doktor arkadasa sordum bu surec nasil olur bana bunlari söyledi. Öyle olmaz dedi. Oradan anladim ki hayati hakkin da bile yalan söyleyebilcek kadar karaktersizmis.

Hastalığı konusunda çok ayrıntılı bir şey demedi ama bu ara hep hastanede bana mı demiyor anlamıyorum . Ayrılmayı düşünse niye uzatıyorki

Ben hiç demeden kendi demişti ailelerimizi tanıştıralım gitme gelme olsun diye. Evlenmeye korkuyor mu bilmiyorum ama evlenmeye hazırım demişti. Allah iyilerle karşılaştırsın gerçekten çok zor . Allah kurtarmış sizi de .

hastalığının ne olduğunu bilmiyorsun. adam sürekli hastanede tahlil yaptırıyor. sana hastalığının detaylarını anlatmayan bir adamla gerçekten evlenmek istediğine emin misin? neden açık olamıyor sana?

O
Ondan cesaret alarak yaptim zaten ilk baslatan oydu. Ee hani dedim ilerlemeye calistim ama yok.Amin, Çok şükür Allah merhamet etti de olmadı. Zor oldu ama iyi ki olmamış onunla. Allah size de yardimci olsun insallah. Eğer olmayacaksa,yoracaksa, baştan bi sebeple kurtarsın sizi.

Hastalığını biliyorum. Fakat ciddi bir durum olup bunu bana söyleyemiyor mu diye düşündüm

Amin teşekkür ederim. Bilmiyorum ya onunla görüşünce konuşunca mutlu oluyorum . Ama böyle bir durum olunca ne düşüneceğimi şaşırdım

Hastalığını biliyorum. Fakat ciddi bir durum olup bunu bana söyleyemiyor mu diye düşündüm
bu da mümkün. o yüzden evlilik için darlamak ve beklenti içinde olmak yerine biraz zaman tanıyın adama. destek olun. sürekli tahlil yaptırıyorsa ya düzenli kontrol gerektiren kronik bir durum vardır ya da teşhis almaya çalışıyordur. yani her halükarda önceliği sağlık olmalı.

Tabiki bende o yüzden zamana bıraktım

Amin teşekkür ederim. Bilmiyorum ya onunla görüşünce konuşunca mutlu oluyorum . Ama böyle bir durum olunca ne düşüneceğimi şaşırdım
Duygularinizi cok cok iyi anlayabiliyorum. Ödün kopuyordur ayrilirsam nasil başa çıkarım diye çünkü seviyorsun... nerdeyse geçmeyen yoktur o yoldan ama tabi herkes aynı olacak diye bir durum da yok iyi gözlemlemek lazım ve sizleri taniyanlarin yorumlarini da kulak arkasi yapmayin bence onlar dışardan daha iyi görüp uyarilar yapabiliyorlar. Ben dinlememiştim mesela araştirın gerekirse onu ortak tanidiklariniz varsa.

Tabiki bende o yüzden zamana bıraktım
Tam olarak ne şikayeti ile gidiyor? Verem falan olmasın, bence net konuşun böyle şeyler önemli. 8 ayda kaç kez görüşme fırsatınız oldu ayda 1 falansa direk evlilik işini rafa kaldır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…