Ciğerlerinde bakteri enfeksiyon olmuş.1 saatlik il mesafemiz var. Görüntülü konuşmalarımızda oluyorTam olarak ne şikayeti ile gidiyor? Verem falan olmasın, bence net konuşun böyle şeyler önemli. 8 ayda kaç kez görüşme fırsatınız oldu ayda 1 falansa direk evlilik işini rafa kaldır derim
Bakteriyal pnömoni falan o zaman onunda tedavisi hemen olup bitecek bir şey değil. Siz doğru düzgün tanımadığınız görüşmediğiniz biriyle nasıl evleneceksiniz ki? Kaç yaşındasınızCiğerlerinde bakteri enfeksiyon olmuş.1 saatlik il mesafemiz var. Görüntülü konuşmalarımızda oluyor
Ben sadece sizce neden böyle davranıyor olabilir diye fikirleri merak ettim. Yaşlarımız ikimizinde 27 üstü yaşla ne alakası var.Bakteriyal pnömoni falan o zaman onunda tedavisi hemen olup bitecek bir şey değil. Siz doğru düzgün tanımadığınız görüşmediğiniz biriyle nasıl evleneceksiniz ki? Kaç yaşındasınız
Bu kadar az iletişim olan ilişkide evlilik düşünen biri için yaşı epey küçük hayat tecrübesi az biridir diye tahmin ettim ama değilmiş. Ciddiyet sonusunda demek ki sizin kadar istekli değilBen sadece sizce neden böyle davranıyor olabilir diye fikirleri merak ettim. Yaşlarımız ikimizinde 27 üstü yaşla ne alakası var.
Az görüşüyoruz ama iletişimimizin az olduğunu düşünmüyorumBu kadar az iletişim olan ilişkide evlilik düşünen biri için yaşı epey küçük hayat tecrübesi az biridir diye tahmin ettim ama değilmiş. Ciddiyet sonusunda demek ki sizin kadar istekli değil
Sanal olarak görüşme çok yetersiz insan kendini her türlü anlatır arada çekim olmazAz görüşüyoruz ama iletişimimizin az olduğunu düşünmüyorum
Merhabalar herkese. 8 aydır görüşüyoruz ama çok sık buluşamıyoruz o yoğun çalışıyor ve ikimizde ciddi düşünerek başladık. İsteme vs ne yapalım diyince ben sınavım var diye Ağustos'ta olsa daha iyi olur diye demiştim. Şimdilik ailelerimizi tanıştıralım demiştim tamam bende düşünüyorum güzel olur demişti ama 2dir hastayım rahatsızım diyor. Ciğerlerinden rahatsızlığı var ama görüşmesine engel olmadığını düşünüyorum neden böyle yapıyor sizce?
İlişkiye nasıl ciddi başlanıyor anlamadım. Yani anlaşmayla mı başlanıyor illa? "Bak evleneceğiz ha" diye. Anlaşırsanız zamanla zaten ilişki ciddiye döner, yoksa herkes yoluna gider. Eşimle 4 yıl sevgili olarak kaldık. Hiç ciddi mi diye düşünmemiştim
teşhis konmamış olabilir, neyin ne olduğu anlaşılamamış olabilir. ciddi bi durum varsa sonucun çıkması uzun sürebilirhastalığının ne olduğunu bilmiyorsun. adam sürekli hastanede tahlil yaptırıyor. sana hastalığının detaylarını anlatmayan bir adamla gerçekten evlenmek istediğine emin misin? neden açık olamıyor sana?
bence şu sağlıksal durumların geçmesini bekleBende böyle düşünüyordum başkalrı da farklı açıdan düşününce kafam karıştı o yüzden içim rahat etmedi. Hastalık her şeyden önemli tabiki o kadar düşüncesizlik yapamam . Bende zamana bırakmaya karar verdim
Net değil canım. Lafta herkes her şeyi yapabiliyor, icraatte fos çıkmış diyebiliriz. Net olmayan erkekten kaçacaksın çok netMerhabalar herkese. 8 aydır görüşüyoruz ama çok sık buluşamıyoruz o yoğun çalışıyor ve ikimizde ciddi düşünerek başladık. İsteme vs ne yapalım diyince ben sınavım var diye Ağustos'ta olsa daha iyi olur diye demiştim. Şimdilik ailelerimizi tanıştıralım demiştim tamam bende düşünüyorum güzel olur demişti ama 2dir hastayım rahatsızım diyor. Ciğerlerinden rahatsızlığı var ama görüşmesine engel olmadığını düşünüyorum neden böyle yapıyor sizce?
Geçmiş olsun bende bekleyeceğimbence şu sağlıksal durumların geçmesini bekle
biraz kendi haline bırak
valla sadece grip oldum 4 gündür falan %100 iyi değilim
asla kendimden başkasını görmüyor gözüm, bugün birazcık toparlanmış vaziyetteyim
kaç gündür duş bile almadım kolumu kaldıramıyordum
bugün aldım anca
O sölemişti benden önce bn biraz daha zaman geçsin demiştimBöyle adımları erkeğin atması ve hatta ilk onun çıtlatması gerektiğini düşünüyorum. Hem kadın çıtlatıp erkek okeylese bile illa bi bk cikiyor diye hem de prenses gibi hissedebilmek için. Hatta bazen esprili ağzımı yoklayıp, ciddiyete bağlayınca karsi taraf ben gülüşüp kestirip atınca daha cok kıymete bindiğimi gördüm. Erkek işte. Onların düz beyinlerine hitap edebilmek için biz komplikasyonlara girmek zorunda kalıyoz.
2 dir aynı şey olunca tedirgin oldum sağlığını tabiki düşünüuotum başka bir şey mi var diye aklımı kurcaladı. Nasıl hemen keskin ifadeler kullana biliyorsunuz anlamıyorumAcele etmeseniz mi, adam canıyla cebelleşiyor
adam sağlığıyla uğraşırken başka bir şey mi var diye kafanız nasıl karışabiliyor?2 dir aynı şey olunca tedirgin oldum sağlığını tabiki düşünüuotum başka bir şey mi var diye aklımı kurcaladı. Nasıl hemen keskin ifadeler kullana biliyorsunuz anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?