• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Anadal?

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
İyi akşamlar KK bayanları.:3:
Konumun asıl yerinin Eğitim bölümü olduğunu biliyorum fakat burası daha hareketli olan bir yer, o yüzden de buraya açmak istedim. Adminlerimizden özür diliyorum.:26:
Size çok küçük bir soru sormak istiyorum. Bilen varsa lütfen cevaplasın.
Bu sene sınava girdim tekrardan. PDR/Okul Öncesi için fakat YGS puanım beklediğim gibi gelmedi bu yüzden Okul Öncesi hayallerim suya düştü.:43: PDR kazanma ihtimalim var, o da şöyle; Matematik ve Geometriden fule yakın yapmam lazım.:26: O da imkansız.:43: Ben de Türkçe, Sosyal Bilgiler ve son seçenek olarak Sınıf Öğretmenliği'ni düşünüyorum.(Öğretmenlik alanında)
Bir daha sınava hazırlanmak istemiyorum. Yaşım 20 oldu. Genç yaşımda okulumu bitirip iş almayı istiyorum artık. Ama Okul Öncesi Öğretmenliği/PDR bunları okumayı da çok istiyorum. Diyelim ki Türkçe Öğretmenliği'ni kazandım, çift anadalla Okul Öncesi ya da PDR'yi de okuma şansım var mı?

İyi akşamlar KK bayanları.:3:
Konumun asıl yerinin Eğitim bölümü olduğunu biliyorum fakat burası daha hareketli olan bir yer, o yüzden de buraya açmak istedim. Adminlerimizden özür diliyorum.:26:
Size çok küçük bir soru sormak istiyorum. Bilen varsa lütfen cevaplasın.
Bu sene sınava girdim tekrardan. PDR/Okul Öncesi için fakat YGS puanım beklediğim gibi gelmedi bu yüzden Okul Öncesi hayallerim suya düştü.:43: PDR kazanma ihtimalim var, o da şöyle; Matematik ve Geometriden fule yakın yapmam lazım.:26: O da imkansız.:43: Ben de Türkçe, Sosyal Bilgiler ve son seçenek olarak Sınıf Öğretmenliği'ni düşünüyorum.(Öğretmenlik alanında)
Bir daha sınava hazırlanmak istemiyorum. Yaşım 20 oldu. Genç yaşımda okulumu bitirip iş almayı istiyorum artık. Ama Okul Öncesi Öğretmenliği/PDR bunları okumayı da çok istiyorum. Diyelim ki Türkçe Öğretmenliği'ni kazandım, çift anadalla Okul Öncesi ya da PDR'yi de okuma şansım var mı?

Öğretmenliği sil aklından,atamalar 2-3 yıla durma noktasına gelecek.:50:

Öğretmenliği sil aklından,atamalar 2-3 yıla durma noktasına gelecek.:50:

Sizde mi Türkçe Öğretmenliği okumuştunuz? Sanki sizin bir konunuza yorum yapmıştım diye hatırlıyorum.:26: Ama ben eğer öğretmenlik okursam atanamazsam kreş açmayı ve orada öğretmenlik yapmayı düşünüyorum. Başka ne okuyabilirim ki? İnanın aklım karman çorman. Her bölümün okuyan çok. Ne okuyacağımı şaşırdım.:5:

Sizde mi Türkçe Öğretmenliği okumuştunuz? Sanki sizin bir konunuza yorum yapmıştım diye hatırlıyorum.:26: Ama ben eğer öğretmenlik okursam atanamazsam kreş açmayı ve orada öğretmenlik yapmayı düşünüyorum. Başka ne okuyabilirim ki? İnanın aklım karman çorman. Her bölümün okuyan çok. Ne okuyacağımı şaşırdım.:5:

Evet,doğru hatırlıyorsun.:34::9:

Kreş açacak imkanın varsa bir şey diyemem tabi.:54:

Evet,doğru hatırlıyorsun.:34::9:

Kreş açacak imkanın varsa bir şey diyemem tabi.:54:

Aslında yok. Yani bakıldığında çok masraflı ama Allah büyük. Kredi falan bir şekilde bir şeyler yaparım diye düşünüyorum.:26: Hangi üniversitede okudunuz? Öğrenmemde sakınca var mı?:26: Of şu 1 yılım resmen zehir oldu bana ya.

Hem siz bilirsiniz. Türkçe Öğretmenliği okurken Okul Öncesi ya da PDR'de çift anadal yapılır mı? :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında yok. Yani bakıldığında çok masraflı ama Allah büyük. Kredi falan bir şekilde bir şeyler yaparım diye düşünüyorum.:26: Hangi üniversitede okudunuz? Öğrenmemde sakınca var mı?:26: Of şu 1 yılım resmen zehir oldu bana ya.

Hem siz bilirsiniz. Türkçe Öğretmenliği okurken Okul Öncesi ya da PDR'de çift anadal yapılır mı? :1:

Kastamonu mezunuyum ben. Öyle bir düşüncem olmadığı için hiç bilmiyorum ama sabırlıysan,insanlarla ilgilenmeyi seviyorsan hemşireliği de düşün bence.Okul biter bitmez atanırsın.

Okuduğun universiteye ve imkanlarina bağlı canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okuduğun universiteye ve imkanlarina bağlı canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangi okullarda olur ki acaba canım? Marmara'ya baktım mesela Sınıf Öğretmenliği okuyorsan Okul Öncesi'nde çift anadal yapılıyor ama Türkçe'den yapılıyor mu bilmiyorum.:26:

Şimdiki aklım olsa 2 yıllık bir bölüm okurdum.Tıbbi Sekreterlik gibi.Çok çalışıp yüksek bir puanla da kolayca atanırdım,3 sınavla boğuşmazdım.:ssz:

Devlete atanmak gerçekten çok zor ama kreş gibi bir yer açılabilirse hem maddi yönden daha kazançlı olur hem de kafan rahat olur. Türkçe Öğretmenliği okusam kreşte öğretmenlik yapma şansım var mı bilmiyorum ama eğer kreş falan açma imkanım olursa çok güzel hayallerim var bununla ilgili. :)

lise mezunu olarak kpssye gir derim. meb çekilecek dert de değil bu arada hiç hayalindeki gibi bir öğretmenlıik anlaışı da yok

Devlete atanmak gerçekten çok zor ama kreş gibi bir yer açılabilirse hem maddi yönden daha kazançlı olur hem de kafan rahat olur. Türkçe Öğretmenliği okusam kreşte öğretmenlik yapma şansım var mı bilmiyorum ama eğer kreş falan açma imkanım olursa çok güzel hayallerim var bununla ilgili. :)

İnsanı yaşatan hayaller,öldüren ise gerçeklerdir diyorum.:34:

Biraz öğretmen ve Kpss konularında gez,beni anlayacaksın.

İnsanı yaşatan hayaller,öldüren ise gerçeklerdir diyorum.:34:

Biraz öğretmen ve Kpss konularında gez,beni anlayacaksın.

Geliyorum sizin topiğinize ara sıra yorumlarınızı okuyup çıkıyorum.:1:
Siz de haklısınız. En güzel mesleği okumuşsunuz ama verdiğiniz emeklerin karşılığını alamıyorsunuz.

Ailem diplomamı elime almadan çalışmamı istemiyor. Size de hak veriyorum. Öğretmenlik en kutsal, en güzel meslek olduğu halde maalef hak ettiği değeri görmüyor.:50:

2006 da girip 92 gibi bi puan alıp salak gibi tercih yapmadığıma o kadar pimanım ki düz memurluk en güzeli ve 8 yıllık memur olacaktım. memur olan arkadaşlarım hayata daha çabuk atıldı. çok istersen açıktan vs okursun üni okumamızın amacı iş bulmak sonuçta çoğumuzu para kazanmak için okuyoruz. lys den sonra otur eylüle kadar kpssye hazılran elinde puanın dursun ne kaybedersn ki.

çift anadal her ünide yok olsa da şartları zorlayıcı çap yapanların çoğu okuluda uzatıyor. 20 yaşındasın yani çoğu mesleğin iş garantisi yok. şimdiden başlayrak zorla kpssyi derim.

not: atanmış bir pdrci olarak konuşuyorum

2006 da girip 92 gibi bi puan alıp salak gibi tercih yapmadığıma o kadar pimanım ki düz memurluk en güzeli ve 8 yıllık memur olacaktım. memur olan arkadaşlarım hayata daha çabuk atıldı. çok istersen açıktan vs okursun üni okumamızın amacı iş bulmak sonuçta çoğumuzu para kazanmak için okuyoruz. lys den sonra otur eylüle kadar kpssye hazılran elinde puanın dursun ne kaybedersn ki.

çift anadal her ünide yok olsa da şartları zorlayıcı çap yapanların çoğu okuluda uzatıyor. 20 yaşındasın yani çoğu mesleğin iş garantisi yok. şimdiden başlayrak zorla kpssyi derim.

not: atanmış bir pdrci olarak konuşuyorum

Haklısınız aslında sınava girmekten zarar gelmez. Evet çok çalışmayı gerektiren bir şey çift anadal. Herkes 6-7 sınava girerken çift anadal öğrencileri 9-10 sınava giriyor. Zor. Ama kreş açıp öğretmenlik yapabilmem için Türkçe Öğretmenliği de yeterliyse yapma fikrini silebilirim.

Caniim bende 19 yasindayim ve 2.girisim sinava puanin ve siralaman kac acaba benim gecen yil 372 ydi cok az tercih verdim gelmedi okul oncesi .bu yilda 378 yine sadece ikinci ogretim oluyor batida ama. Neyse bende ikinci sinav icin pdr istiyorum su anda ama korkuyorum edebiyatim da matematigimde kötü :-(

Back
X