• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift çizgi gördüm kizlaaaarrr

Tebrik ederim yaş farkıda çok iyi denk gelmiş :) sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin allah.

Ben eşinizgillerdenim ben istemeyen taraftım zamanı var daha diye. ilkinde eşim kandırmıştı hadi bi deniyelim vs diye 2. De de kandırır öyle yaparım gibi.
Bana bırakırsa yapmam canı sağolsun ama oğlum kök söktürüyor bazen :) kandırılmak bazen güzel şey iyiki kandırmışta oğlum olmuş bana kalsa ooo daha düşünüyordum :)

Prezervatif ten başka bi yöntem bulun ama 2. Den sonra yine bi kaza olmasın sonra.

Hayırlı olsun ama eşiniz ilişkiden sonra farketmemiş mi delik mi yırtık mı farkedilir yani ben de şaşırdım sizin gibi :)

Yanlis hatirlamiyorsam duzenli kullanim durumunda bile basarisizlik orani yuzde iki civarinda. Yuzde iki basarisizlik sayi olarak bakinca basarili gibi gorunse de her yuz bayandan ikisinin korundugu halde hamile kalmasi demek. Hic de az degil ve hamilelik istemeyen partnerler acisindan cok uzucu.
Bu dediğiniz delik yırtık değilse nasıl mümkün latex sonuçta sperm nasıl çıkıcak içinden de olucak :KK64:

Bu dediğiniz delik yırtık değilse nasıl mümkün latex sonuçta sperm nasıl çıkıcak içinden de olucak :KK64:
Bilemiyorum bunlar firmalarin kendi verileri. Duzensiz kullanimda oranlar daha da yuksek zaten. Artik uretim hatasi mi kullanimda mi deliniyor bilemiyorum. Yuz kisiden biri olmak hos degil. Cift kat kullanmak lazim belki. :KK45:

O zmn hem dogum kontrol hapi hemde ertesi gun hapi kullanmak lazim.

Erkeklerede aylik igne vuruluyomus kizlar tecrubesi olan var mi?

Tebrikler sen cok sevinmissin korunsanda hamis kaldigina ama gercekten istemeyen ciftler icin kotu bi durum

Erkekler icin igne uretilmisti ama yan etkilerini azaltmaya calisiyorlardi konuyu en son takip ettigimde, su an seri uretime gecildi mi bilmiyorum. Aslinda bence cift artik cocuk dusunmuyorsa en guzeli vazektomi. Hem kesin cozum hem de erkeklere bir zarari yok. Dogum kontrol haplari cok iyi degil. Cok fazla yan etki var...
O zmn hem dogum kontrol hapi hemde ertesi gun hapi kullanmak lazim.

Erkeklerede aylik igne vuruluyomus kizlar tecrubesi olan var mi?

Tebrikler sen cok sevinmissin korunsanda hamis kaldigina ama gercekten istemeyen ciftler icin kotu bi durum

Back
X