Çift cizgi için destek 🙏🙏

Dmrts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
7
1
1
32
Merhaba kızlar 2 senedir evliyim hiç korunmadık ama hiç o cift çizgiyi görmek Nasib olmadı doktor bana 6 santim kistim oldugunu söyledi varmı bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar 🙏

Merhaba kızlar 2 senedir evliyim hiç korunmadık ama hiç o cift çizgiyi görmek Nasib olmadı doktor bana 6 santim kistim oldugunu söyledi varmı bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar 🙏
Bazı kistler kendiliğinden geçebiliyor veya bazıları gebeliğe engel olmuyor diğer tahlilleriniz nasıl eşinizin tahlilleri nasıl bir çok şey olmamasına etken sebepsiz de olmaya biliyor bende 4 buçuk yıldır evliyim 3 yıldır çocuk istemi var sebepsiz infertilite olarak geçiyor ama 2 hafta sonra tüp bebek transfer im var çizgiyi görmenin yolları çok doktorunuz nasıl yönlendirdi ise öyle devam edin kist alınması gerekiyorsa falan veya aşılama vs inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz 😊

Biz ilk önce özele gittik bana burda tedavi ol kistin var dedi ama cıkardıgı fatura cok fazlaydı bende careyi ege üniversitesinde buldum mecbur ordan randevu aldım 10 mayısa verdi ege randevuyu bakalım orda Bi şansımı deniycem

Biz ilk önce özele gittik bana burda tedavi ol kistin var dedi ama cıkardıgı fatura cok fazlaydı bende careyi ege üniversitesinde buldum mecbur ordan randevu aldım 10 mayısa verdi ege randevuyu bakalım orda Bi şansımı deniycem
Kist için soğan kürü yap bende hep kistlerden hep böyle kurtuluyorum iltihaba da iyi geliyor hatta gebe bile kalabilirsin bu sayede

Kist icin cozum bilmiyorum ama cift cizgiyi bende cok istiyorum

Arkadaşıma doktor adet söktürücü verdi ve soğan kürü uygulamasını söylemişti ama sizin doktorunuz ne tedavisi yapacaktı da ücret çıktı

Arkadaşıma doktor adet söktürücü verdi ve soğan kürü uygulamasını söylemişti ama sizin doktorunuz ne tedavisi yapacaktı da ücret çıktı
Kist cok büyük ameliyat dedi bide üstüne tüp bebek yapmak istedi her Hafta gel diyor her hafta her hafta kontrol insanın gücü yeter mi 750 TL tek muayenesi bende o sebebten üniversiteyi tercih ettim bana tedavi önermedi

Nasıl yaptın kürü
Sadece sabah aç karına 1 adet normal boyda soğanı soyup 4 e bölüp 1.5 su bardağı suda 3 4 dakika kaynatıp aç karna iciyorsun ben adetin bitmesine yakin başladım adet olana kadar yaptim kimi 15 gün yapıyor çünkü gebe kalırsan düşüğe neden olabiliyor siz Google dan yazın çıkar şifa olsun inşaallah 🤲

Kist cok büyük ameliyat dedi bide üstüne tüp bebek yapmak istedi her Hafta gel diyor her hafta her hafta kontrol insanın gücü yeter mi 750 TL tek muayenesi bende o sebebten üniversiteyi tercih ettim bana tedavi önermedi
Bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisiyse her hafta muayene ücreti vermiyorsun tabi merkeze bağlı ben bahcecideyim sadece bir kere 600 lira muayene ödedim 6 aya kadar geçerli denildi tüp bebek tedavisinde

Arkadaşımın da 6 cmdi başka doktora görünün bence hiç ameliyat falan demedi ona.

Back
X