Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bebeğe aldığım havluyu koymadım
olur ya belki kan felan bulaşırsa diye normal havlu koydum
aslında hava çok sıcak ama ben ne olur ne olmaz diye hem hastane çıkışının battaniyesini hemde peluş battaniye alcam yanıma

evet cok soguk olucagıı sanmıom bızımde var kalın battanıyemız ama bn onu koymayı dusunmuorum

aman hayırlısıyla gels,n yavrularımız da
eksik bişi olursa heryerde satılıyo zaten
kocişler alıp gelir

sevalim benim kociş geldi
hadi ben kaçtım canım ii akşamlar sana
açarım akşam gene by

evet cnm aynenn eksık bıseyım yokmus tamam oh be rahatladım canta alıyımda koyucm onları bısı daha sorcm sana yaa hemsılere bebegın esyalarının hepsını vermıcez dımı ben kendılerımınkını bıde bebegınkılerı ayrı koymayı dusunuorumm ama bebege koyduklarımın hepsını vermek ıstemıom sadece bıtane hastane cıkısını versem yeterlı olur heralde dımı

Nurten Maşallah sana o kadar az zamanın kaldı bir de cam silip ütü yapıyorsun ne mutlu sana.. Bende son günlerimde öyle olabilsem keşke hep evimin işlerinikendim yapmak istiyorum hamileykende aman sonra başıma kakılacak birşey olsun istemiyorum gerçi tabii ki yatmam gerekirse yapamıcam.. Eşim saolsun kakmaz ama kaynanam hep der çok rahat geçirdim de midem bile bulanmadı da bilmem ne. Yarın gelince bizi haberdar et kuşum olur mu ne kadar olmuş ağırlığı, sancın nasıl belki çatı muanesi de yapar sana.. Benim de eve gidince çok işim var inşaaat vardı özellikle oturma odasının camı kötü olmuştur tüm camları silcem perdeleri i kere daha yıkarım halım silincek felan.. Bayram temizliğine de koyulurum ama önce sınava gireyim de çalışıp kalan birkaç gnde yaparım. Hadi kaçtım kızlar öptüm... iyi akşamlar..

hepsini verme canım kaybediyolarmış
bende ayrı bi poşete bi zıbın bide hastane çıkışından bi tanesinin alt üst takımını koydum. Bi tane bebelk bezi bi eldiven şapka takım birde çorap koydum eşimede söyledim bu hemşireye verilecek diye çantanın en üstüne koydum onuda

kıs bi günüm bi günümü tutmuyo bugün iyiysem bigün kötü oluyorum
bugünde kendimi iyi hissetmişken yapiim dedim
bazı günler oluyoki yerimden kalkamıyorum ama bugünlerimize şükürler olsun . Eşimin halasının gelinide 34 haftalık hamile dün yemekte karşılaştıkta yerinden kalkamıyo. Ben halime şükrettim valla.
Birde herkesin içinde o kadar büyük varken ayakkabılarını bile eşine giydirtti ay ben utandım valla.

yaa canım sen çok sabırlı ve inançlı bir insansın Allah'ta sana yardımcı oluyor. Dayanıklısın daha doğrusu öyle olmak istiyorsun ama bazı insanlar hiçbirşeyi olmasa bile hamileliği kullanıyorlar naz yapmak için kendilerini salıveriyorlar baştan birisi kendini kovyverirse ay hamileyim diye nazlandırırsa tabi kalkamaz.. Biraz psikolojikte yanii. Oturup bir yere bağlayamıyormuş mu ayakkabısını yada bağcıksız alsın madem bağlayamıyor. Yok anacım işte biz böyle nazlar yapmayı bilmiyoz huyumuzda yok onlar daha mı kıymetli oluyo acaba.. Ben dua ediyorum valla Allah hamileyken kimseye muhtaç etmesin diye ama yatacaksam da yatıcam mecbur tehlike anında bebeğim herşeyden değerli olur o ayrı birşey. İnşallah kolay doğum da olur ki ben öyle düşünüyorum bir avazda al bebeğini kucağına İnşallahh...

selam kızlar ne ediyonus.
benim misafirler gitti.annem teyzemdeydi bende bu sabah evi süpürdüm
viledayla yerleri sildim.bir makina çamaşır yıkadım astım ama çok yoruldum
sonrada korktum oturuyom şimdi.annemden de bi ton azar işittim.
niye beni beklemedin diye.pişman oldumm valla.bukadar yoracağını düşünmemeiştim.
bidaha elektrikli süpürgeyi ben yapmayacaktım güya.zorluyo çünkü.ama yaptım işte.
bu son olsun.

nurten hadi dr.dan gel de haberleri ver bakalım merak ediyorum.
benim dr.ben senin haftandayken dönmüş olacak.
ozamana kadar kontrolum yok başka biyere gitmezsem.
çok merak ediyorum tabi.

gunaydınn valla temızlık cok yoruo benıde cnm camları sılmem lazım yaawww offffff

öznurcum herşey normal
nst ye girdim ultrasona girdim geldim
haftaya tekrar kontrol var
ha bide sancım oluyo arada dedim doktora muayene etti ( aşşadan ıyyyyyyy akannehir ) normal herşey dedi.
sancın sıklaşırsa suyun gelirse kanaman olursa hiç bekleme gel dedi
birde bebek hareketlerine çok dikkat et saymayı ihmal etme biraz azalma hissedersen hiç vakit kaybetme gel dedi. çok önemli bunu sakın atlama hareketleri say dedi.
dönüştede sgk ya gittim doğumu yaptıktan sonra geliceksin o zaman vericeksin raporlarını dediler. Paranı almak için
doğum raporu
doğumdan önce aldığın işgörmezlik raporu
işgörmezlik raporunu aldığın tarihli vizite kağıdı
doğum yaptığın tarihli vizite kağıdı.
birde doğum sonrasına 3 haftayı aktardığına dair aktarma raporu
bu belgelerle geliceksin dediler. 15 güne doğum öncesi paranı al dediler
doğum sonrası parasınıda doğum sonrası rapor tarihi dolduktan sonra alacakmışım

neyse ben gidem yemeklerimi yapem
ev dandini daha sahurda yediklerimizi öyle toparlayıp tezgaha bırakmıştım onları makinaya atiim
işimi bitirince girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…