hee bak bende ıc zıbın koydum ıkı tane onlar sadece ust oluo dımı agız mendılıde koydum bıde havlu demısın ya bn ona havlu almıstım onumu koysam yoksa kullanmadıklarımdanmı koyuyım bide battanıye zaten hastane cıkıının ıcınde var ayrıyetten bı tanedaha koyarım
evet cnm aynenn eksık bıseyım yokmus tamam oh be rahatladım canta alıyımda koyucm onları bısı daha sorcm sana yaa hemsılere bebegın esyalarının hepsını vermıcez dımı ben kendılerımınkını bıde bebegınkılerı ayrı koymayı dusunuorumm ama bebege koyduklarımın hepsını vermek ıstemıom sadece bıtane hastane cıkısını versem yeterlı olur heralde dımı
Nurten Maşallah sana o kadar az zamanın kaldı bir de cam silip ütü yapıyorsun ne mutlu sana.. Bende son günlerimde öyle olabilsem keşke hep evimin işlerinikendim yapmak istiyorum hamileykende aman sonra başıma kakılacak birşey olsun istemiyorum gerçi tabii ki yatmam gerekirse yapamıcam.. Eşim saolsun kakmaz ama kaynanam hep der çok rahat geçirdim de midem bile bulanmadı da bilmem ne. Yarın gelince bizi haberdar et kuşum olur mu ne kadar olmuş ağırlığı, sancın nasıl belki çatı muanesi de yapar sana.. Benim de eve gidince çok işim var inşaaat vardı özellikle oturma odasının camı kötü olmuştur tüm camları silcem perdeleri i kere daha yıkarım halım silincek felan.. Bayram temizliğine de koyulurum ama önce sınava gireyim de çalışıp kalan birkaç gnde yaparım. Hadi kaçtım kızlar öptüm... iyi akşamlar..
kıs bi günüm bi günümü tutmuyo bugün iyiysem bigün kötü oluyorum
bugünde kendimi iyi hissetmişken yapiim dedim
bazı günler oluyoki yerimden kalkamıyorum ama bugünlerimize şükürler olsun . Eşimin halasının gelinide 34 haftalık hamile dün yemekte karşılaştıkta yerinden kalkamıyo. Ben halime şükrettim valla.
Birde herkesin içinde o kadar büyük varken ayakkabılarını bile eşine giydirtti ay ben utandım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?