nurtenim günaydın canım sancın çıkmamasına çok sevindim beklesin zamanını öyle erken gelmekkte neymiş
sedacığım bence plan yapma hep planlı yaptık gelmedi sıpa bence eylüldede korunma oluruna bırak rahat ol yani sonra niye boş geçtim diye pişman oluyo insan ama takmayınca oluyo gerçekten
karafesleğenim 17 kişi senein koca tarafı sanırm kuşum bence önden bi düğün çorbası yap harika oluyor sirkeli veya limonlu ben yapıyorduö bayılıyolardı sonra etli nohut olabilr pilav ve yanına poşete tavuk at güzel olur servis ve şıklık açısından tatlı olarak güllaç yapabilirsin veya kalburabastıda olabilir
nurten bitir temizliği vallahi yavaşş yavaş doğumdan sonra rahat edersin süper olur senin içinde bol bol efeyle ilgilenirsin ve için rahat olur
gunaydınnnnnnnn
:ecrin_bebek:kayseri:ecrin_bebek:
kız bu kadın devlet hastanesine gidiyo hangi dr. denk gelirse,sabit bi dr.u yokki.aaa nie öyleki
doktorumu çağımamış yoksa kendmi gitmiyo
kudrette son ayında haftada bir gidiyodu ya
Nurtenciğim güzel haberlerle gelmişsin. Çatı muanen de yapılmış ona dayandıysan normal de yapabilirsin demekki zaten sen çok hazırladın kendini normale tebrik ederim valla inşallah sorunsuz normal doğum yaparsın. Bebeğini de görmüşsün ne güsel yaaa.. Çok az kaldı aman iş felan ayayım deme otur oturduğun yere yaa.. Anneni bekle o yapar yardım eder sana.. Hareketleri de say dediği gibi doktorun..
Öznur sana da çok kızdım heee hem yoruluyorum diosun hemde yapıosun ne vardı süpürge yapıp yer silcek annen var bekleyemedin mi.. Aman bak az zamanın kaldı az dur durduğun yerde yaaa.. Valla inanasım gelmiyor hamileliğinizi sizinle birlikte yaşadım şimdi Nurtenle doğurmak üzeresiniz. Çok az kaldı.. Nurten önden gidiyor tabii.. bende sizin kadar heyecanlanıyorum hayırlısıyle hepiniz tamamlayın alın bebişlerinizi kucağınıza fotoları paylaşın...
:ecrin_bebek: BURSA :ecrin_bebek:
kıslar kendimi iyi hissederken gidipte banyo ile tuvaleti fırçalıycam
duvarlarını felan bayadır fırçalamadım. banyo tuvalette aradan çıksın
bi halılarla yerler kalıyo. birde camların yarısı kaldı onlarda eşimle yapcaz artık
ayy banada abh bı sancı gırdı ama kasıklarıma ddegıll goguslerımın az asagısında anam resmen öluodummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?