Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nurtenciğim güzel haberlerle gelmişsin. Çatı muanen de yapılmış ona dayandıysan normal de yapabilirsin demekki zaten sen çok hazırladın kendini normale tebrik ederim valla inşallah sorunsuz normal doğum yaparsın. Bebeğini de görmüşsün ne güsel yaaa.. Çok az kaldı aman iş felan ayayım deme otur oturduğun yere yaa.. Anneni bekle o yapar yardım eder sana.. Hareketleri de say dediği gibi doktorun..

Öznur sana da çok kızdım heee hem yoruluyorum diosun hemde yapıosun ne vardı süpürge yapıp yer silcek annen var bekleyemedin mi.. Aman bak az zamanın kaldı az dur durduğun yerde yaaa.. Valla inanasım gelmiyor hamileliğinizi sizinle birlikte yaşadım şimdi Nurtenle doğurmak üzeresiniz. Çok az kaldı.. Nurten önden gidiyor tabii.. bende sizin kadar heyecanlanıyorum hayırlısıyle hepiniz tamamlayın alın bebişlerinizi kucağınıza fotoları paylaşın...

Arkadaşlar biz bugün eşimle konuşurken hesap yaptık Eylül'de hamile kalırsam Haziran'a gelir doğumum finalim tehlkeye girer ya doğurmak üzere olurumyada doğmuş olurum giremem sınava diye biliyorsunuz sın senem bebek olunca da ders çalışmak zor kimse yok yardım eedeck çünkü Ekim'e bıraktım. Eşim de hiç dememişti moralim bozulmasın diye ama bugün dedi doktorla konuşmuş ben Seda hanıma demedm moralman çabuk düşüyo demiş ama zaten 3 ay deneyin dedim sonra zaten aşılama diyecektim demiş çnkü rahmi ters ve geride kalıyor. Klomenle yumurtası gelişti ama olmadı demiş o da rol oynamıştır demiş. Çünkü spermin rahme varması zaman alıyormuş o şekilde.. Bende 3 ay deneriz olmazsa Ocak'ta aşılamaya geçeriz direk dedim çünkü klomenle uğraşmak istemiyorum çok stresli oluyor. Ne kadar geride olması sorun değil deselerde oluyor demekki. Tabii inşallah gerek kalmaz. Ama Eylül'ü boş geçireceğim. Artık hayırlısı..

sedacım Rabbim inşallah çok bekletmez
En hayırlı zamanda gelir yavrun inşallah
kıs hamile kalmadan 2 ay önce doktor banada rahim ters dönmüş demişti ama hamileliğe mani felan demedi ve ben hamile kaldım bak.
Rabbim ol desin yeter gerisi formalite
Bu mübarek günlerde dua edelim canım dünya dualar üstüne kurulmuş

kıslar kendimi iyi hissederken gidipte banyo ile tuvaleti fırçalıycam
duvarlarını felan bayadır fırçalamadım. banyo tuvalette aradan çıksın
bi halılarla yerler kalıyo. birde camların yarısı kaldı onlarda eşimle yapcaz artık

nurtenim günaydın canım sancın çıkmamasına çok sevindim beklesin zamanını öyle erken gelmekkte neymiş
sedacığım bence plan yapma hep planlı yaptık gelmedi sıpa bence eylüldede korunma oluruna bırak rahat ol yani sonra niye boş geçtim diye pişman oluyo insan ama takmayınca oluyo gerçekten

karafesleğenim 17 kişi senein koca tarafı sanırm kuşum bence önden bi düğün çorbası yap harika oluyor sirkeli veya limonlu ben yapıyorduö bayılıyolardı sonra etli nohut olabilr pilav ve yanına poşete tavuk at güzel olur servis ve şıklık açısından tatlı olarak güllaç yapabilirsin veya kalburabastıda olabilir

nurten bitir temizliği vallahi yavaşş yavaş doğumdan sonra rahat edersin süper olur senin içinde bol bol efeyle ilgilenirsin ve için rahat olur

ay olcay sorma benim sıpa sabah hastanede usluydu
gece uyutmadı beni sancıdan az kala gidiyodum hastaneye ahanda doğum başladı diye.
10 15 dakika aralıklarla sancı geldi ama öyle böyle bi sancı diil. 1 saat kadar sürdü devam etseydi gidcektim hemen hastaneye
daha önce duyduklarım hiçbişeymiş dedim resmen Artık iyice hazırlıyo heralde kandini vücut doğuma her geçen gün hissettiğim sancı çoğalıyo. Aman bunada şükür Rabbim hepimize kolay doğumlar versin

nurten bitir temizliği vallahi yavaşş yavaş doğumdan sonra rahat edersin süper olur senin içinde bol bol efeyle ilgilenirsin ve için rahat olur

kıs temizlik bitermiiiii
bi taraftan kirleniyo heryer
yaz günü sıcakta kapı pencere açılıyo
ev 5. katta olmasına rağmen resmen toz yağıyo camlardan içeri
ben temizliyorum oh mis gibi bakıyom ertesi gün aynı bi temiz durmuyoki sinir ediyo beni

az önce kafamı kaldırdım yukarı avizeleri görünce onlarında silineceği geldi aklıma delikafadulden

gunaydınnnnnnnn

sanada günaydın şekercim

:ecrin_bebek:kayseri:ecrin_bebek:

maşallah maşallah

ayy temızlıkten bıktım yaaaa heryer tozzz mutfagın camını sıldım sımdı kuçuk b ıde hee yoruldum resmen guneslıkleride attım makınaya kocişe astıram akşam

ayy banada abh bı sancı gırdı ama kasıklarıma ddegıll goguslerımın az asagısında anam resmen öluodummmm

aaa nie öyleki
doktorumu çağımamış yoksa kendmi gitmiyo
kudrette son ayında haftada bir gidiyodu ya
kız bu kadın devlet hastanesine gidiyo hangi dr. denk gelirse,sabit bi dr.u yokki.
herkes bizim gibi değilki.

valla iş yapmadan insan rahat edemiyo.eskiler neler yapıyomuş biz nazlı nazlıyız yine.
sona az kaldı ama tabi artık dikkatli olmak lazım.senin için de hayırlısı olsun canım.
sınavı falan düşünme yaaa bebişin istediği zaman gelsin.

:ecrin_bebek: BURSA :ecrin_bebek:

kız çok yakınımıza gelmişin

offff işler bitmez.annende gelecek kalana yardım eder merak etme canım.

ayy banada abh bı sancı gırdı ama kasıklarıma ddegıll goguslerımın az asagısında anam resmen öluodummmm

seval kız insanın ödü kopuyo dimi.allahtan benim sancılar başlamadı.dr. da yok
korkuyorum allahım zamanından önce başlatmasın inşallah dr.um geldikten sonra olur.

korkmaz olurmuyum kusummm yaa odum koptu resmennnn
benden önce dogurursan gelırım tabe kusummm

ayy guneslıkler kırısmısss ama utulemek ıtemıorum zaten ütü yapıom ama guneslıklerı nasıl utulıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…