Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim ben 1 saat kadar müsade isteyebilirmiyim
balkonum kaldı onları yıkıyım süpürge açıcam
sonra gelirim az dinlenirken çene çalarız gene

bnm abımde ölee maleeff ben bekarken seval su getır seval sıgara getır seval sunu getır evlenınce karısınıda aynısını yapıcakmı acaba cok merak edıom :d

Kızlar merhabalar. Dün biz İzmit' gezmeye gittik yani evden öyle çıktık annemde izinli ya dayımlara gidecekti dün klacaktı bir akşam onlarda ay dedim gitsek İstanbul'a annem nasıl şaşırırı eşiminde en büyük kabusu arabayla İstanbul'a gitmek korkuyo trafiğinden kaybolmaktan. Kendisi dedi gidelim diye ciddi misin dedi biliyorsa yolu gideriz dedi biliyom dedim. Yanımızda çantalarımızdan başka işi yok şarz az telefonlarda flan neyse su aldık bilmem ne gittik devam İstanbul'a dayıma da söyledim belli bir yeren alırsın diye emin olamadım evi bulamam diye kestirme yollar var bilmiyom ben anneme deme ama dedim. Neyse gitik otoyoldan daha kısa ama ogs yoktu bizde eski yoldan gittik dayımda iftara eve gitti sen çaldır alırım sizi dedi ama yemekten kaldırmak istemedik levhadan girdim onların semte bayada dolanıyosun buldum valla evi minibüsle çok gittiğim için zorlanmadım sağ salim vardım anneciğim şok oldu hele arabayla geldik deyince.. inanamadı çok güzel sürpriz odu geç vakte kadar oturduk bugünden öğlen arabalı vapura bindik Yalova'ya geçtik dolaşmadık İzmit'ten..Akşsm yine İzmit'teyiz eşimin teyzesine gitcez eşim uyuyo şimdi alerjisi tuttu öksürdü çok hiç uyuyamadı dün gece yazık...Ama benim için çok iyi oldu yaaa...

Nurtnciğim artık sancılarının artması normal ne kaldı şurada ki birinden biri gerçek sancı olacak yakında.. Amanın 15 günü kalmış hala avizeler, yerler diyo yaww aman kocişin yapsın doğru diyo ya ayağın kaysa ya bişi olsa Allah korusun tamam canımız tez bizim bende size diyom ama kendimde yaparım heralde biliyom kendimi ama dikkat et canım yaaa... Dün kızartma yapmşsın aman ne çok severim ya eşim pek yemez ama ben bayılırıım bekarken annemle her hafta yapardık eve gidincde bende yapcam çok cnm istiyor benimde..

Bende yarın son kez balık yicem geldiğimde yedim burada güzel yapan bir yer var meydanda gitmeden de yerim çok seviyorum balığı en güzel huyum diyebilirim. Eşim onu da yemiyor tüm kış hiç yapmıyorum ama bu sene bol yicem o yemese de ben kendime kada yapcam.. Allah izin verirse c.tesi de döneceğim artık evime gitmek istiyorum...

ayy sedacım ne gusel yapmısınzz bende suprıs yapmaya bayılıım :)

Efet seval ya bende severim sürprizleri kendme yapılmasında da başkasına yapmaktan da. Sene içinde trenle gidiyorum Eskişehir'den ve hep sürpriz yapcam diyom ama yapmıyorum. Bu güzel oldu eşim içinde iyi oldu ama bir daha ne zaman cesaret edip gider bilmem.. Dayımların ev çevreyolundan girincre daha yakında annemler,n az daha uzak ama çok dolandırmıyor onlara da gidebilirdim ama dayımlardayken gitmemiz çok şok etkisi yaptı.. Eşim de çok seviyor galba beni yaaa sağolsun değişiklik olsun diye gitti...

kocaları çekiştirmişsiniz.benimkide bekarken herbişeyi yapardı.yemek temizlik herşey
ama evlenince alıştırıyoruz böyle yapmıyolar işte sonra.
şimdi herşeyini ben yapıyorum ama yap dersem yapar hamileyiz ya,
normal zamanda zor da.

bizde teyzeme davetliyiz bugüna am ben çok açım şimdi bişeyler yemezsem dayanamayacam.

ya ama ben bu sabahda yazmışdım şimdi bakıyorum hiçbişey yok.allah allah kafayımı yedim
dün akşammıydı o acaba.ama yine yok.

ii geceler kuşlarrrr
ben şincik geldim eve
ay bi eğlendik ki
kahkalar espriler havada uçuştu
çok güzel bi akşamdı yanııııııı

sedacım evet son 15 gün bakalım sıpacım ne zaman teşrif edicekler
hayırlısıyla gelsinler de

ya insan dayanamıyoki kirleniyo haliyle kullanılan ev
onu göre görede karşısına geçip oturamıyom ki
bugün akşama kadar tüllerle güneşlikleri yıkadım
güneşlikleri ütüledim canım çıktı
ah çiğdeeeeeeeeemmmmmmm dedim o çok seviyom ütüyü demişti dedim nerdesiin gelde yardım et diye ama duyan olmadı ki kaydirigubbakcemile3

seval kıs benim hepten indi göbek aşşa
bacaklarımı birleştiremiyorum midem boşaldı resmen

birde ben bişey duymuştum burdaki topiklerde de yazıyo
pazar günü eşimin babaneside söledi aynı şeyi sizde deneyin
dik oturup ayaklarınızı uzatın
bi ayağının topuğunu kaldırıp diğer ayağının parmaklarının üstüne koyabiliyosan daha doğuma varmış ama koyamıyosan doğum çok yaklaşmış oluyomuş.
ben bikeç hafta önce bi topikte okudum yaptım koyabiliyodum. ama şimdi denedim olmuyo koyamıyom. birde babane de söleyince aynı şeyi acaba doğruluk payı varmı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…