Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ben geldim
evdeyim alışverişe felen gittik annemlerle ondan giremedim,
eeee birde 1 yıldır görmüyodum onun özlemi de var anca kusuruma bakmayın ne olur ben ses veririm size merak etmeyin diye
daha benim sıpanın gelesi yok
öğtüm hepinizi kıslar hoşçakalın

kızlar hala aynı devam ediyor, wc de peçeteye leke geliyor sadece, hala sökülen bişi yok..bugün 35. günüm.kasık ağrımda yok.. bide araştırdım düşük yada dış gebelikte olabilir yazıyor nette...

kızlar hala aynı devam ediyor, wc de peçeteye leke geliyor sadece, hala sökülen bişi yok..bugün 35. günüm.kasık ağrımda yok.. bide araştırdım düşük yada dış gebelikte olabilir yazıyor nette...

Canım bugün 35. gününse bir iki gün bekle testi tekrarla. Bende de hiç öyle akıntı olmazdı ama birkaç aydır hem döngüm 35 günde bir oldu hemde ilk gün önce akıntı geliyor sonra regli oluyorum ama senin birkaç gündür böyle sürüyormuş. Kafanı rahat tut zaten negatif çıkarsa hiç düşük mü oldu diye düşünme moralini bozma böyle şeylerle o düşük diye yazılanlar hamile olduğu idrar ve kan testiyle ispatlananlar için geçerli canım.. Zaten sağlıklı olmayan gebelikle vücut regli gibi atıyor yapacağın birşeyde yok öyle birşey varsa çünkü düşüğü engelleyen ilaçlar ancak gebeliğin var olduğu tespit edildiğinde veriliyor eğer regli olmazsan yardın idrar testi yap tekrar içinin rahat olmasıın istiyorsan da kan testi yaptır ama 36-37. günlerde varsa çıkar artık testlerde diye düşünüyorum.

iyi akşamlar kızlar canancım inşallah hamilesindir ayyy ne güzel olur bende geçen ramazan ayında hamile kalmıştım inşallah şu mübarek günlerin hayrına sende hamilesindir kafana takma benim 10 gün geçmişti test yapmamıştım sürekli geçtiği için 10. gün yaptım silik çıkmıştı yani herkeste aynı olmayabiliyor kimi 2 gün geçince çıkıyo kimi benim gibi 10. günde silik çıkıyo o döllenmeyle alakalı inşallah dualarımız seninle

Kız nurten hanım niye doğurmuyosun bana söylüyodun bak sende halen doğuramadın bende senin gibi bi ıkıncem oğlum çıkacak diyodum ama ıkınamadım kesip biçtiler oğlumda 3680 kilo olduğu için normal doğuramazmışım doktor öyle söylemişti gerçi maşallah oğluna 4 kiloya yaklaşıyo nasıl çıkacak orasıda var inşallah senin normal olur allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Bu arada kızlar nurteni artık eskisi gibi burda sık göremezsiniz hele bi doğurunda görün gününüzü belki ilk haftalar sık sık gelebilir çünkü sürekli uyuyo ama haftalar geçince minik bi canavara dönüşüyolar nurtencim seninde doğum hikayeni yazmanı istiyorum ben yazmıştım bilge bizi unuttu yazmadı zaten resimlerinide eklersin meraktan çatlatma bizi

Kudret bende öyle düşünüyorum bu gacılar yok biz geliriz, yok topiği bırakmayız diyorlar ama hiçbiri gelemicek uykusuz geceler ve sürekli bebekle uğraşılan gündüzler onları bekliyor olacak. Bak senin kucağından inmiyor senin ufaklık, seni göremeyince, kucağa alınmayınca basıyor yaygarayı.. Biz artık idare etcez napalım birkaç kişi yürütmeye çalışırız. Eveet Nurten uzuun bir doğum hikayesi ve fotoları görmek istiyoruz. Şimdiden diyelim de.. Ayrıca baştan yaz sonra zamanın olmayabilir... Off bu şubat ayı çabuk gelir mii yaaa o arada bende derslerime çalışcam vizeyi garantilicem hamiş kalırsam şubatta hemen vizem garanti de olur, finalde de almam gerken notlar az olur geçerim.. Rahatça doğururum belki bebeğimi..

ii akşamlarbacular
inanın fırsat buldukca gelrim şimdi olduğu gübü
ev kalabalıktı
annemler burda kayınvaldelerde geldi iftara anca oturdum valla
sağolsun görümcemle ablam bana fazla bişiyaptırmadılar ama genede çok yorulmuşum ya bi size ses veriyim dedim
hadi ii geceler hepinize
tatlı rüyalar

kıslar doğum hikayemle fotoğrafları sadece sizlerle paylaşıcam merak etmeyin
salıya kadar da doğmazsa bizimki banada kudret gibi sezeryan yolu gözükücek sanırım
aman hayırlısı olsunda gerisi önemli diil yavrumun sağlığı sıhati yerinde olsun da varsın sezeryan olsun değil mi

sölüyom da dinlerse bakalım seval teyzesi
öznurla sen bu gidişle doğuracanız benim üstüma baksana :)
yarın tam 9 ay 10 gün doluyo

kıs yarın zafer bayramı hastanelerde çalışan bulunur mu
benim salı kontrolüm öznurda salı gidcek ti diiilmi

seval
ben çıkıyorum hadi ii geceler sana
doğurursam ben bağırırım oralara ben doğurdum diye,bi çığlık duyarsanız anlayın ki benim :)
hadi ii geceler size

Back
X